- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 34
Okudum tabi haberi ama kiza sahipte cikabilirlerdi kimse kilina zarar vermesin diye sonucta cocuk dediginiz gibi. Geri anaya babaya teslim etmislerdir kesinPolis inanmaz demedim. Polis sana inanmaz diyerek kızı korkutmuş olabilirler dedim. Yaşı kandırılmaya müsait. Çocuk daha.
Zaten tecavüz bulgularını gördüklerinden sadece enişteyi tutuklayabilmişler. Kız suçlamayı geri çektiği için diğerlerini tutuklayamamışlar. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz?
sonuna kadar katılıyorum. olmuyormu böyle şeyler oluyor. kız hala tehdit altında ailesinin korkusundan onlar suçsuz demişki avukatı tekrar savunma istemiş.Dediğiniz gibi 14 yaşında sonuçta. Ve tüm çevresi böyleyse, kimse elinden tutmamışsa onun elinden ne gelir? Tehdit etmişlerdir. Polisler sana inanmaz demişlerdir. İfadesini de geri çekmiş zaten. Kimbilir ne şekilde tehdit ettiler çocuğu. 14 yaşındaki halinizi düşünün. Ne kadar mantıklı kararlar alıyordunuz?
Yalan haber olmasını isterdim bende. Ama böyle büyük birşey hakkında yalan haber yapmaya kimse cesaret edemez. Ne yazık ki yaşanıyor bunlar.
öyle olsa çoktan yalanlanırdı. bakın hala öyle birşey yokBence yalan haber polis inanmaz demissiniz ölüye bile otopsi yapilir tecavuz durumu varmi diye. Dirininki hayli anlasilir. O kadar seyden sonra kizcagiz belki yasamak bile istemezdi. Bilemiyorum ama venim dusundugum yalan haber buyuk bi ihtimal
sanmam ayrıca. çocuk sosyal hizmetlerdedir. şaibeli durumlar var çünküOkudum tabi haberi ama kiza sahipte cikabilirlerdi kimse kilina zarar vermesin diye sonucta cocuk dediginiz gibi. Geri anaya babaya teslim etmislerdir kesin
sonuna kadar katılıyorum. olmuyormu böyle şeyler oluyor. kız hala tehdit altında ailesinin korkusundan onlar suçsuz demişki avukatı tekrar savunma istemiş.
ha 14 yaş çocuk. erişkin insanlar gibi olmasını beklemek zor
Insallah öyledir bu devirde anne baba evladina bunlarida yapiyorsa. Insanin kendi canindan kanindan yavrusu sonucta.sanmam ayrıca. çocuk sosyal hizmetlerdedir. şaibeli durumlar var çünkü
Canım yaa şu ensest dedikleri ne oluyor ki ? Duydum önceden anlamını unuttum gitti. ?Tüm dünyada ve ülkemizde de ensest var ve olacak tecavüz taciz var ve olacak.Bu insanlar normal değil evet zaten normal olmadıkları için bunları yapıyorlar Ama cezalar asıl sorun burda hangisi hakettiği cezayı alıyor? İnsanlar normal değilde yasalar hukuk sistemi cezalar hiç hiç normal değil
Aile ici cinsellige ensest deniliyorCa
Canım yaa şu ensest dedikleri ne oluyor ki ? Duydum önceden anlamını unuttum gitti. ?
Aile içi cinsellik anne-oğul vsCa
Canım yaa şu ensest dedikleri ne oluyor ki ? Duydum önceden anlamını unuttum gitti. ?
Aile ici cinsellige ensest deniliyor
Cinsellige dedim ama sapkinliga mi deseydim
Neee O_O Θ_Θ aile içi cinsellik mi !!! Yok daha neler yaa .. Allahım neden yaa nedenAile içi cinsellik anne-oğul vs
Yani öz baba öz abinin tecavüz etmesi kısaca cnmCa
Allahım bu çok korkunç birşey yaa !!Yani öz baba öz abinin tecavüz etmesi kısaca cnm