14 yaşındaki kız çocuğu ailesindeki bütün erkeklerin tecavüzüne uğradı

Polis inanmaz demedim. Polis sana inanmaz diyerek kızı korkutmuş olabilirler dedim. Yaşı kandırılmaya müsait. Çocuk daha.

Zaten tecavüz bulgularını gördüklerinden sadece enişteyi tutuklayabilmişler. Kız suçlamayı geri çektiği için diğerlerini tutuklayamamışlar. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz?
Okudum tabi haberi ama kiza sahipte cikabilirlerdi kimse kilina zarar vermesin diye sonucta cocuk dediginiz gibi. Geri anaya babaya teslim etmislerdir kesin

Dediğiniz gibi 14 yaşında sonuçta. Ve tüm çevresi böyleyse, kimse elinden tutmamışsa onun elinden ne gelir? Tehdit etmişlerdir. Polisler sana inanmaz demişlerdir. İfadesini de geri çekmiş zaten. Kimbilir ne şekilde tehdit ettiler çocuğu. 14 yaşındaki halinizi düşünün. Ne kadar mantıklı kararlar alıyordunuz?

Yalan haber olmasını isterdim bende. Ama böyle büyük birşey hakkında yalan haber yapmaya kimse cesaret edemez. Ne yazık ki yaşanıyor bunlar.
sonuna kadar katılıyorum. olmuyormu böyle şeyler oluyor. kız hala tehdit altında ailesinin korkusundan onlar suçsuz demişki avukatı tekrar savunma istemiş.
ha 14 yaş çocuk. erişkin insanlar gibi olmasını beklemek zor

Bence yalan haber polis inanmaz demissiniz ölüye bile otopsi yapilir tecavuz durumu varmi diye. Dirininki hayli anlasilir. O kadar seyden sonra kizcagiz belki yasamak bile istemezdi. Bilemiyorum ama venim dusundugum yalan haber buyuk bi ihtimal
öyle olsa çoktan yalanlanırdı. bakın hala öyle birşey yok

sonuna kadar katılıyorum. olmuyormu böyle şeyler oluyor. kız hala tehdit altında ailesinin korkusundan onlar suçsuz demişki avukatı tekrar savunma istemiş.
ha 14 yaş çocuk. erişkin insanlar gibi olmasını beklemek zor

Yani bence avukat bu olayın peşini bırakmaz. Mutlaka yapılacak birşey vardır. Babaya ve anneye hiç bir suçlama yapılamasa bile, kızlarını koruyamamışlar enişteden. Bu durumda aile çocuğa bakamıyor diyerek ellerinden alabilirler belki, bilemiyorum.

İçim acıyor böyle haberleri okudukça ya. Kim bilir şuan da biz bunları konuşurken dahi kaç çocuk istismar ediliyor. Haber olmuyor. Bu kadar ekstrem durumlar olmadığı sürece. Çoğu kimseye bahsedemiyor zaten. Ruhlarında onarılmaz yaralarla kendi başlarına mücadelelerini veriyorlar.

Devlet sahip çıksa, sosyal hizmetlerdeki çocukların hali de içler acısı. Onlar hakkında da neler okuyoruz. Ne kadar yazsak, konuşsak boş. Elimizden hiçbirşey gelmiyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde de ensest var ve olacak tecavüz taciz var ve olacak.Bu insanlar normal değil evet zaten normal olmadıkları için bunları yapıyorlar Ama cezalar asıl sorun burda hangisi hakettiği cezayı alıyor? İnsanlar normal değilde yasalar hukuk sistemi cezalar hiç hiç normal değil

:KK43:
tum dunya bırlessek o kızcagızın kalbını gulduremeyız artık
bız vahşılere kurban etmek ıcın mı kız doguruyoruz
o anne o erkeklerın hepsını gebertıp namusuyla ıcerde yatamamısmı
koca olacak o adamı gebertememıs mı
kızının babasının zoruyla gerceklesen fuhus parasından alınan ekmeklemı karnını doyurdu naptı nasıl sustu sessız kaldı
kendı kanlarında bogulsunlar

Ohaaaaa..

Okurken ağzım bir karış açık kaldı !!

Allah belanızı versin..
O kız... Kim bilir neler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor :KK43: Allah yardımcın olsun :KK43: Allah hiçbirimizin başına vermesin böyle birşey :KK43: offf bu ne yaa içim parçalandı yaa :KK43:

Ca
Tüm dünyada ve ülkemizde de ensest var ve olacak tecavüz taciz var ve olacak.Bu insanlar normal değil evet zaten normal olmadıkları için bunları yapıyorlar Ama cezalar asıl sorun burda hangisi hakettiği cezayı alıyor? İnsanlar normal değilde yasalar hukuk sistemi cezalar hiç hiç normal değil
Canım yaa şu ensest dedikleri ne oluyor ki ? Duydum önceden anlamını unuttum gitti. ?

Olmasın böyle bişey, yalan haber olsun bu:KK43: 14 yaşında daha :KK43: Allah belanızı versin pislikler

Aile ici cinsellige ensest deniliyor

Cinsellige dedim ama sapkinliga mi deseydimo_O

Aile içi cinsellik anne-oğul vs
Neee O_O Θ_Θ aile içi cinsellik mi !!! Yok daha neler yaa .. Allahım neden yaa neden :KK43: bu nasıl bir iğrençliktir !!! Allah belalarını versin böyle ilişkiye girenlerin. Kimisi tecavüz eder evladına, kimisi de isteyerek yapar. Doğru duymuştum.. Ağlamak istiyorum bu nasıl bir adilik ve iğrençliktir !! Millet bu kadar mı azgınlaştı. Ne azgın bir millet olmuş dünya!!

Öyle canım malesef korkunç ama bu varolduğu gerçeğini değiştirmiyor işte ahlayıp vahlamakla yok olsa keşke ama olmuyor Cezaların caydırıcı olması ve bizlerin bu konuda birşeyler yapması lazım hukukla mücadele edip bir şekilde ciddiye alınmamız lazım

Eniştesi 14 yaşında kızı "bulunduğu ortamdan kurtarmak ve kendisine eş olması için" evine götürmüş!!

KENDİSİNE EŞ OLMASI İÇİN!

14 yaşında bir çocuk...

Allah hepinizin bin belasını versin!
Nasıl kıydınız ya?

X