• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

ders çalışıcaz bahanesıyle gıtmıslerdır ahh ana babaya cok iş dusuyor cocukları egıtmek ıcın gec kalmamalı sıkmadan ve cok serbest bırakılmadan yetıstırılmelı ayy boyle haberler okuyunca evlat sahıbı olmaktan da korkuyorum artık zamanımız çok kötü :KK43:

Kesinlikle anne baba cok önemli. Evlatlarindan gozlerini ayirmamalilar. Rabbim eslerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin insallah

Kızın açıklamalarını okuyunca şok geçirdim:KK57:

ailesi anlayışlı insanlarmış en azından kızın intihar etme veya şiddet görme gibi bir durumu olmayacağı anlaşılıyor.

umarım bu yaşadıklarından sonra hem kendi hem ailesi ders alır

ona göre dikkatli olur kimseye güvenmez bu yaşında böyle şeylere kalkışmaz.

Kızın açıklamalarını okuyunca şok geçirdim:KK57:

ailesi anlayışlı insanlarmış en azından kızın intihar etme veya şiddet görme gibi bir durumu olmayacağı anlaşılıyor.

umarım bu yaşadıklarından sonra hem kendi hem ailesi ders alır

ona göre dikkatli olur kimseye güvenmez bu yaşında böyle şeylere kalkışmaz.
yok canim hala ayni tas ayni hamam.
yazmis birde hala geri gelse affederim niye yaptin demem diye. kizi ifsa edip rezil ettigi halde kiz onun adini ifsa etmiyor. hem uzuldum kiza hem de kizdim .

Yukaridaki aciklamaya bakacak olursak ailesi arkasindaymis..

Ayrica Chess Chess ben o yorumu sana yapmadim lütfen yanlis anlama. Ben videolari yayan kisilere dedim. Sen haberi paylasmissin canim seninle ne alakasi var?

yok canim hala ayni tas ayni hamam.
yazmis birde hala geri gelse affederim niye yaptin demem diye. kizi ifsa edip rezil ettigi halde kiz onun adini ifsa etmiyor. hem uzuldum kiza hem de kizdim .

neyyy:KK57::KK57:

bu kızı ailesi kolundan tutup psikologa götürmeli,gitmişken kendileri de tedavi olmalı

hiç normal değil hiç

Yukaridaki aciklamaya bakacak olursak ailesi arkasindaymis..

Ayrica Chess Chess ben o yorumu sana yapmadim lütfen yanlis anlama. Ben videolari yayan kisilere dedim. Sen haberi paylasmissin canim seninle ne alakasi var?

yok canımcım neden alınayım ben görüntüleri paylaşmadım ki, görmedim bile görmekte istemem

neyyy:KK57::KK57:

bu kızı ailesi kolundan tutup psikologa götürmeli,gitmişken kendileri de tedavi olmalı

hiç normal değil hiç
Hala da inanmak istemeyen bir tarafım var. Şuan çıksa yanıma gelse hiç hesap sormam belki "niye" demem. Sarılır uyurum sadece. Ama siz anlayamazsınız.

boyle demis.

Benim bu konularda görüşüm birçok kişiden daha farklı. Seks bir günah değildir, öyle olsaydı eğer hepimiz günah tohumu olurduk. Seks özeldir. Seks sadece zevk için yapılan bir şey değildir. Seks aynı zamanda yeni bir yaşam yaratmaktır, kanlı canlı bir yaşam yaratmaktır. Seks iki insanın birleşip tek bir vücutta buluşmasıdır. Seven adam sevdiğini arzulamayacakta sokaktan geçen kadını mı arzulayacak? Ne saçma şey o öyle. Var mı dünyada sevdiğin insana dokunmaktan daha güzel bir duygu? Vücudunun her santimine dokunmaktan? En alakasız yerinde küçük bir ben keşfetmekten? Sonuç olarak sevdiğin insana dokunmak bir fahişeye dokunmaktan daha çok heyecan verir sana. Bu yüzden seks özeldir, özel biriyle yapılmalıdır. Seven adam dokunmaz diyen halt etmiş.

bunlari eriskin bir kadin soylese alkislanir ama 14 yasindaki bir genc kizin agzinda cok abes duruyor.
ama kiz iyi yaziyor. ileride yazar olabilir :)

Hala da inanmak istemeyen bir tarafım var. Şuan çıksa yanıma gelse hiç hesap sormam belki "niye" demem. Sarılır uyurum sadece. Ama siz anlayamazsınız.

boyle demis.

sen uyumaya devam et yavrucum o oğlan daha senin ne videolarını çekip yayınlar bu gidişle

ailesi ilgilenmiyorsa sosyal kurumlar el atsın bu işe

Aklima Amanda Todd geldi. Bu yavrucagizin sonu da insallah oyle olmaz. Yazik ne hale geldik :KK43:

Ya merak ediyorum neden sadece kızın annesi babası utanıyor?
Neden erkeğin anasına babasına laf edilmiyor?
Yapan sadece kızmış gibi, namusu sadece kızda arayan insanlardan nefret ediyorum.
Hatta aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum..

Agzina saglik hislerime tercuman oldun.bu kus beyinli insanlar yuzunden nefret ettim bu ulkeden.kizin namussa erkeginde ayni sekilde yaptiginin hesabi obur tarafta sorulucak.

ee sorun ne?
yıllardır 14den daha küçük kızları evlilik adı altında yaşlı adamlara 'pazarlarken' sorun yoktu da şimdimi ahlak bekçisi oldunuz?
kendi öz kardeşine bile tiyneti uyanan tipleri ört bas ederken bumu sorun oldu?

ne diyelim.
herkes önce kendine bakacak.

Kızın rızası olmadan gizlice mi çekilmiş videosu anlamadım ben. Bu kızın intihar edeceğini sanmıyorum gayet arsız konuşuyor, ailesi de arkasındaymış zaten, yazık yabancıların hayatlarına mı özeniyorlar bekaretlerini kaybetmek istiyorlar acaba. İşin ciddiyetinin farkında değil bunlar sonrası pişmanlıkla dolu bir hayat. Üzücü.

14 yaş, çok küçüksün be kızım... Bu kadar çok şeyi yaşamak, bu kadar çok şeyi tüketmek için çok küçüksün...
Sen şimdi benim bedenim, benim kararım dersin de (yazdıklarından belli asisin) senin kararın değil işte. Özeniyorsun, belki erkek arkadaşını böyle elinde tutmak istedin. Ama yanlış yaptın. Sen pişman olacak bişey yapmadım dersin de bu olayı bizim ülkemizde yaşayan bi kız, hem de küçük bi kız...
İnanmayın yavrucaklar, inanmayın şu ergenlik coşkusuyla sadece vajinanızın peşinde olan erkeklere!!
Ben bu kıza inanılmaz üzüldüm.

Back