- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
diger erkegin ne durumda oldugunu bilmiyoruz. kim oldugunu bilmiyoruz. o da fenomen mi boyle seylerin sinyalini verdi mi?
lakin bu kiz sanirim 2 yildir internette farkli pozlarini ve "fikirlerini" kendi adi ve soyadiyla paylasiyor. yani ailesine gayet acik bir sekilde. 12 yasindan beri...
12 yasindaki kiz olsun erkek olsun aile denetim altinda tutmali.
internette degil fenomen olmayi takip ettigi fenomenleri bile takip etmeli.
siz gelmis kizin cocuk yasta alkol icmesi, seks yapmasi, internette yasina hic de uygun olmayan resimler ve yorumlar paylasmasini normal gormussunuz ve hatta ileri giderek ailesine sahip ciktigini icin kizdigimizi belirtmissiniz. bizim kizdigimiz ailesinin kiza sahip cikmasi degil, kiza gec sahip cikmasi ( hala ciktilar mi bilmiyoruz tabii. istedigin gibi takil kizim ozgursun de demis olabilirler )
diger cocugun yaptigi hem ahlaksizlik hem de utanmazlik.
sonucta kendi vucudunu ve kendi ozelini de teshir edip, nasilsa erkegim mantiginda biri olarak yetismis. benim bir oglum var Allah sahidim olsun ki onu 15 yasindayken degil video yaymak, bir kizla seks yapmasinin dogru olmadigini ogreterek yetistirecegim.
olayi erkek kiz ayrimina getirmeye gerek yok.
bir taraf daha suclu diye diger tarafi sucsuz ilan etmemize de gerek yok.
Az önceki mesajım alıntılamanın içinde kalmış, tekrar gönderiyorum.
Sadece sizin için söylemedim aşağı yukarı yorumların hepsinde kız ve kızın ailesi varken bu olayın konuşulmasına neden olandan kimse bahsetmiyor.
Bu arada ben kızın yaptıklarını normalleştirmedim öyle anlaşıldıysa düzelteyim. Sadece niye hep kız ve kızın ailesi üzerinden yürüyor konuşmalar bunu anlamıyorum. Siz oğlunuzu bahsettiğiniz şekilde yetiştireceksinizdir eminim ama farkında olmasak da toplum olarak bunun kız için ayıp, yanlış, kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz ilk fırsatta, erkek tarafı aklımıza gelmiyor. Çoğu aile oğluna bunları hak görerek yetiştiriyor çocuklarını, elinin kiri olarak bakıyor olaya. Sonra böyle saygısız, ne yaptığının farkında olmayan, her şeyi kendine hak gören, çarpık zihniyetli erkekler yetişiyor.