ben ilk defa gecende aldırdım yıne aldırmazdım ama artık utanıyodum ınsan ıcıne cıkmaya resmen bety gıbıydı kaslarım ve kuafore daha once hıc almadım sadece duzeltın dedım su an duzgunler ama sekıllı falan degıl mesela..sadece dogala cok yakın..sen de bu sekılde de ayrıca ğp vurdurma sakın.
Çok sağol canım.. hepinizin tavsiyelerini dikkate alacağım. :)canım erken aldırmanda ben bir sakınca görmüyorum. annem karşı çıkmıştı kendim yolmuştum zamanında mahvetmiştim kaşlarımıama sen kuaföre aldıracakmışsın böyle bir sorun yaşamazsın. çok fazla inceltme aşırı kavis yaptırma. hafif olsun hem ilerde zaten kaşların çok ve gürmüş istediğin şekli yaptırırsın. üzülme ilk olacağını sanmıyorum. artık herkes erkenden başlıyor. :)
kendine güvenini kırıyorsa aldır ne olacak :) çünkü o yaşlarda ezik hissederse insan, tüm hayatı boyunca unutamıyor :)
benim ilk annem aldı kaşlarımı bide annemin gözü pek görmüyo taktı gözlükleri başladı kılları çekmeye bi aynaya baktım kaşlar incecik olmuş yakın gözlüğü büyük gösteriyoya farkedemedi sanırım =)=) ama fenada olmamıştı sınıfta benimki alınmıştı ilk olarak kızlar kıskanıyodu
Benimde kalındı kaşlarım , buna rağmen 16 yaşımda aldırdım
Ben öyle küçük yaşlardaki kızlarda incecik kaş hiç sevmiyorum , ne öyle kadın gibi :/
bak bu benim kaşlarım , pek güzel değiller ama kalınlar
Eki Görüntüle 239775
evet bende hiç sevmiyorum incecik kaşı hatta genç kızlarda değil kimsede sevmiyorum bence senin kaşların da gayet güzel bende aldırınca böyle olsa daha ne isterim ki zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?