• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar ben geldim ama gidecem sabah saat 8den beri disardayim hic oturmadim yurudum pazara gittim okula gittim simdide gezmeye gidecem hicbirsey yemedim aksamda elma yemistim sadece acimdan oldum ama orda yiyecem ne yapim gittigin zaman mecbur yiyorsun en iyisimi hic birsey yememmek
hadi kizalr size kolay gelsin bende gidim kimselerdeyok zaten gelince ugrar raporumu veririm

kolay gelsin canım da yememezlik yapma protein kaybeder vücudun :bbo:
cok zararlı en azından bi dilim ekmek falan at agzına tutsun bari

sağolo canım.kız su doldutrmaya gitmeye vaktim ytoktuuu.ama bugün gidecem .sabah yürüyüşe gidrken çeşmeden doldurdum.ıyyyyyyyyyyyyyyy içemedim zor içtim yanii.
ben zaten biliyorum.kızım geçecek kurana inşallah teyzesii.senin oğlunada maşallah.şimdi büyükmü.yani kaç yaşında.

oğluşum 6. sınıfa gidiyor şeker..
allahım esirgesin çok da başarılı daim etsin güzel allahım

yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:1bardak portakal suyu,2 kurabiye
öğlen:1kase tonbalıklı salata(yağsız,bol ekşili)
ara:5çilek
akşam:1kase yoğurt çorbası,1dilim ekmek

kizlar ben geldim alel acele yemek yapiyom
bakim dedim kim var kim yok slm herkeze
iki kucuk dilim borek
uc tanede sarma yedim kizlar
simdilik bu kadar aksamda birseyler atistiririm daha doymadim vede cok acim cunku
hadiyin opuldunuz

herkese iyi akşamlar.. nasılsınız hanımlar... dün gelemedim.. çünkü 3 arkadaş işden cıkıp başka bir işe girdikleri için onların nöbetlerinide tutmak zorunda kaldık.. geçmişe bakamamdım umarım kimsede sorun yokturdur diyetler iyi gidiyordur
sabah 6,00 bir kayısı kurusu 1 ceviz ..
bir bucuk saat tempolu yürüyüz.
saat 9,30 sa 60 gr kepek ekmegi 30 gr peynir
aralarda kayısı kurusu kahve bitki çayı.
öglen menude kıymalı ıspanak salcalı makarna kayısı hoşovu vardı... hoşavı almadım 2 kaşık kıymalı ıspanaga yogurt döküp 4 yemek kaşıgı makarna ile yedim ekmek tüketmedim..
akşama 1,5 saat tempolu yürüdüm.. az evvel kendime lafana haşladım yogurt döküp az yaglı bir salata ve bir dilim çok ine kepek ekmegi tükettim.. bu hafta kaçamagım hiç olmadı ama sofrada dayanamadım.. ev ahalisine kuru fasulye çorba pilav yapmıştım dayanamadım.. 2 yemek kaşıgı corba bir kaşık pilav bir kaşık kuru fasulye aldım kendi yemegim haricinde sengözlerimebaksanab.. şu an hem size yazıyorum hem kahvemi yudumluyorum aslında bu yemenin arkasına kalkıp biraz hareket emtmem lazım ama cok yorgunum elimi kolumu kaldıracak halim yok valla hihoyyythihoyyyt

kız siyah burçdaşım galeyana getirdin beni varya
gör bak kız bende geliyorum artık
bacı sen ne iş yapıyosun çalışmıyorum demişsin ama çalışıyosun sanırım
ayyy bende motor var lafına baya güldüm:roflol::roflol:.. allah canını almaya motormuş.. ben cok heveslendim bu motor işine ama eşim koymadı valla erzincanda bayan motor sürse acaba ne derler bilmiyorum akşamları bisikletle cıkıyom millet laf ediyo.. calışıyorum evet.. özel güvenlik yapıyorum bir hastanede
bende su imeyi unutuyorum yaa
nesli kız bizi bir eve tıksalar aslında şu kıtlıktan çıkmış gibi yememize engel oluruz anacım
anlarız birbirimizden alırız elimize oklavaları dimi şeker

bu hafta benim kilo vermemde yavaşladı.. galiba hata suda.. içmiyorum eskisi gibi.. ama anacım tuvaletten cıkamıyorumki.. hastanede adım çıkacak bıraktım valla. zaten oldum olası lavaboyla sıkı bir arkadaşlıgımız var.. su içincede düşün artık :roflol::roflol:

kiz bu siyah arkadas cok fena azimli bir citir citir diyom citir oldu baksana ama onun daha cok vermesi lazim cunku ben onu 60 kiloyken felan gordum superdi simdide eminim iki aya kalmaz verir baksana su bir ayda kac kilo verdi
sen ne yaptin kiz sende oyleydin ama iste kendi kendini boyle yaptin toparlandinmi bari hani kilo vermedinmi canim
evet gecen sene baya incelmiştim.. kas yapmıştım.. kilomdan daha az gösteriyordum.. bakalım bu senede inşallah olacak.. ama gecen senen hem yürüyordum hem spor salonuna gidiyordum.. bu sene elim baya dar.. o yüzden spor salonuna verecek param yok hele şimdilik.. onun yerine yürümeyi hızlandırdım.. aslına bakarsan tenbellik.. ekde step tahtam agırlıklarım birde ayakta isiklet.. anlayacagın hemen hemen spor yapacak herşey var ama evde olmuyor işde.. 4 senedir step spor yapıuyorum.. bir salon acsam heralde degme hocalara taş cıkararak der veririm :roflol:.. kıs 50 kere dedim maşallah de nazarın degdi bak kilo vermem durdu.. unuttun dimi gecen senen düşüp kıcımı kırdıgımı:roflol: hep millet yüxünden oldu gittigim spor salonu beni göstererek reklam bile yapmışdı gıcıklar.. düz yolda yürürken düşüp mıcımı kırmıştım :roflol::roflol:
valla tersi olmasin kiz
oturup masaya kitliktan cikmis gibi yersek ne olacak bence benim dedigim olur vede oturup yeriz bol bol
en cok neyi ozledim biliyonmi kizartmayi patatesleri kizartacan soyle sonrada uzerien mayonez ketcap ohhh valla ne guzel degilmi bence biz bunlari yapariz gibime geliyo

kiz niye istemeyim askolsun bizzat mersine gelecem yanina sen dur yaza en iyi arkadasim atsindi oraya gelince muhakkat giderim sende gelirsin zaar gittigim yere
nesli bak ne aklıma geldi.. hani gecen sene toplanmıştınızda bir yerlere gitmiştiniz.. bir taneniz yediginizi içyiginizi fotografını çekip buraya koymuştu kıs senmiydin begümmüydü.. kızlar resimleri görmeliydiniz.. bizler diyette bu hanımlar toplanmı.. önlerinde neler neler var.. fotolarını cekiyorlar... hahahaha baya gülmüştü... mutahhara neler etmişti size hatırladınmı lülülülülülü
yok anam vermedim henüz yürüyüşe başladım acaip yürüyorum ee bide acaip yiyorum ve bu yiyişle almadım aynıyım çokşükür ama bugünden sonra sadece acaip spor yapıp az yicem
neslihan kork benden bacı seni ve siyahı geçicem
duydunuz zilin sesini oldumu

inşallah inşallah gecersin pek sanmıyom ama :delphin: :dilcikar: :roflol: :roflol:

oğluşum aradı az önce
öğleden sonra aramıtım yarın okuldan sonra yemeğe gidelim yada ne isterse onu yapalımdiye
yarın doğumgünü bitanemin
geveledi bişiler kemküm etti
tabi bende moral sıfır oldu oğluşumda beni görmek istemiyormu diye
azönce aradı yanımda anneannem vardı konuşamadım dedi
yarın kaçamak yapıcak yazık okulda proğramım var dicekmiş 1 saatliğine benle olacak
kızlar napim şimdi ben yaa
kendimi nerelere vurim
benim yavrum annem evet annem den korkusundan benle görüşemiyor
kurbanbayramından bu yana görüşemedik
okulda kaçak göçek servise binene kadar gördüğüm sadece
karnıma feci bir ağrı girdi ki sormayın

kız siyah bu neslinin kalbi pek iyi anacım
valla aslında onunla yarışmamak lazım
dönüyoz dolaşıyoz ondan fazla geliyoz kız..

yinede iyi trafından bakim ben
mutluyum evet mutluyum yarın oğluşumla 1 saatte olsa görüşücem şekerler

anam ses verin beeeeee
şurda iki lafın belini kıralım dedik
sinirler nerdesiniz
çizgimden kaydıracaksınız beni haaa

kız yiyomusunuz yoksaa
neyse kalkıp hareketlerimi yapimde hırsımı yağlarımdan alim
dur bakiim
aklıma neslinin çizelgesi gelsin
hıh tamam oldu
çizelg e çizelge ç-i-z-e-l-g-eeeeeeeeeeeee

bu hafta da kilo veremezsem kahrımdan ölürüm.ilk kez bugün yedim ki vücudum şaşırsın istedim bakalım kanacak mı
evet bende neden yavaşladı diye araştırma yapıyorum kendi kendndime.. ben kaçamak cok yapardım ama bir haftayı geçti, yapmadım acaba ondanmı diyorum....:roflol:
kızzs sedaaaaaa.... ne bişsikjlet sürmesi bu saaatte.kız kısmı bu saatte çıkarmı dışarıııı.
ayyyy sankiii annem konuştu valla korktumm :roflol:
herkese gunaydınlar...

ne guzel herkes kaynatmıs...uzun uzun okudum...

tubacım cok takmıssın...arkadaslar ne guzel cok destek olmuslar...ben de katılıyorum onlara...lutfen kendını uzme...

benım hafta sonum cok guzel gectı...cmt gununden berı gunde en az 2 saat yurudum bol bol hareket ettım...yedıklerıme dıkkat ettım..

sıyahın yazdıklarını okudum da cok hırslı bırı sanırım ....ama bırebır onun yedıklerını uygulayamam herhalde....hele sabah 6 da kalkmak ölum gelıyor bana...tebrık edıyorum o konudada...

kayınvalıdem sabah börek verdı yemedım arkadaslara verdım....

görusmek uzere arkadaslar...sık sık gırerım bugun işim az...kib
güzelim zaten yapasınız diye sormadım rossem sordu yaptım.. ama emin ol işin sırrı erkekn kalkmada metobolizma erkenden calışmaya başlıyor.. zaten erken kalkmak zorundayım işe gidecegim kahvaltı hazırlayacagımm sadece biraz erken kalkıp işlerimi halledip erkenden yürümeye gidiyorum
haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
diğerleri yok onları öpmiycem işte.
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü

günaydın millet
bugün kalkarkalkmaz 40 mekik çektim ve 1 saat yürüdüm
kahvaltımı yaptım ve harekete devam
çok yemeye son özellikle akşam
cumayı güzel görelim dimi şekerler
Şeniz Şeniz
harikasın canım evet sanırım yapmadığın günlerdede 1saat yürüyüş yada egzersiz yapsan buhafta gider bir kilo inşallah..canım istersen elmalı metabolizma çayından yap ben hergün içiyorum belki seninde metabolizmanı hızlandırır..

şu metobolizma cayını bir ben yapmadım valla tadı nasıl.. acaba gerçekden işe yarıyomu.. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

oğluşum aradı az önce
öğleden sonra aramıtım yarın okuldan sonra yemeğe gidelim yada ne isterse onu yapalımdiye
yarın doğumgünü bitanemin
geveledi bişiler kemküm etti
tabi bende moral sıfır oldu oğluşumda beni görmek istemiyormu diye
azönce aradı yanımda anneannem vardı konuşamadım dedi
yarın kaçamak yapıcak yazık okulda proğramım var dicekmiş 1 saatliğine benle olacak
kızlar napim şimdi ben yaa
kendimi nerelere vurim
benim yavrum annem evet annem den korkusundan benle görüşemiyor
kurbanbayramından bu yana görüşemedik
okulda kaçak göçek servise binene kadar gördüğüm sadece
karnıma feci bir ağrı girdi ki sormayın
nice senelere ogluşuna.. inşallah hep beraber olursunuz.. hasretliginiz biter...birsaat bir sattir gidin gönlünüzce eglenin hasret giderin.. valla ben senden cok heyacanlandım şimdi
kız siyah bu neslinin kalbi pek iyi anacım
valla aslında onunla yarışmamak lazım
dönüyoz dolaşıyoz ondan fazla geliyoz kız..
kız kalbi iyi olsa nolacak.. şişko ooooooooooooo:1closedeyes: :1closedeyes:
yinede iyi trafından bakim ben
mutluyum evet mutluyum yarın oğluşumla 1 saatte olsa görüşücem şekerler
evet süpersin bir saat bir se
saattiiirrrrrrrrrr:sm_cool: :sm_cool:
anam ses verin beeeeee
şurda iki lafın belini kıralım dedik
sinirler nerdesiniz
çizgimden kaydıracaksınız beni haaa

kız yiyomusunuz yoksaa
neyse kalkıp hareketlerimi yapimde hırsımı yağlarımdan alim
dur bakiim
aklıma neslinin çizelgesi gelsin
hıh tamam oldu
çizelg e çizelge ç-i-z-e-l-g-eeeeeeeeeeeee

yok yok yemiyorum dünde gelmedimya geçmişe bakıyorum.. çıkacam diyom bakayım ne olmuş ne bitmiş dimi... kız aynı kilodayız hadi yarışa bakalım kim gececek.. gerçi gecemezsin ama belki gölgeme yetişirsiniz ikinizde...:roflol: çok kötüyüm dimi.. kızdırımda belki azim gelsin size:roflol:

sporumu yaptım geldim 35 dk falan yapabildim cok yorgun hissediyorum..
sonra bi yarım saat daha yaparım belki
bugun yediklerimi yazıyım
sabah bi incir kücük bi dilim az yaglı börek domates cay
arada bi kac badem ceviz
öglen bi kase bulgur pilavı salata
arada bi kivi yarım elma yarım bardak süt
bi enginar yemegi düsünüyorum ama gec mi oldu acaba?
valla süper beslenmişsin gıpta ettim şimdi kaydirigubbakcemile5
bugünkü menüm
sabah klasik kahvaltı
öğlen 2 kaşık barbunya ve cacık
arada 1 portakal 1 elma
akşamda 5 kaşık kısır ama yağsız bol sebzeli
ekmekde ekleseydin bir iki dilim keşke süper olurdu kaydirigubbakcemile5
Yaaaa kızlar ben dellendim delikafadulden
habire yiyorum-tatlicadiarzu- bu hafta kilomu bildirmek istemiyorum daha doğrusu kilomu ögrenmek istemiyorum Çok üzgünüm çoookcumartesine kadar misafirim var benim :çok üzgünüm:bugün halı cam dip köşe sildim öglen misafirim vardı yarında var okadar yoruldum ve acıktımki biraz önce 2 dilim ekmek çig köfte peynir helva yedim üstelik suda içmiyorum cidden delllendimmmm :1no2:irademe sahip olamıyorum
aaaaaaaaaaa geldim geleli okluyorum yiyorum diyip duruyorsunn.. yeter beaaaaa:kızgın: yeme artık bir yerde dur de herşeyinde sınırı var dimi.. bak kilo ne güzel vermişsin.. çek ellerini bakım o yiyeceklerden.. valla kızdım haberin olsun :oklava: :oklava: :oklava:
hayırlı geceler arkadaşlşlar.güğn düz buralardaydım biara ama sonra nete bi haller oldu.sonrasındada pazara gittim.git grl pazardan alınanaları yerleştir.yemek hazırla bulaşık yıka kıza ders çalıştır.anca gelebildim.uyyyyy iyce uyuz oldum şu temizlik işine.bitürlü bitmedi bitse elime çayımı alıp pc başında yazacam durmadan heee.
kızlarrrr bişey daha diyecem ama noluuur maşşallah deyinn.hatta okuyun yanii. kızım türkçe okumayı sökmüşş.dün farketmiştim ama emin değildim.tvde çıkanları gördüğü herşeyi okumaya başladı maşşşalallllaaaaah yavrumaa.ayy ne çok mutlu oldum.aslında ben hiç istemiyodum öğrenmesini okulşa gitmeden ama.yavrumun içinden geliyoo.22 nisan doğum günü kızımnı.ogün hem doğumgünü hem kuraanada o gün geçiyo.hem de türkçe okuma yazmayı öğrendiii.içim içime sıpmıyoo.ne yapmalıyım bana bişeyler söyleyiiin.eşim öğretmenlerle felan görüşcek.daha yeni 5 yaşına giriyo.seney de anasınıfna gidecek nasipse.nolur maşşalh deyin tamammı.komşulara dşyemedim nazar olur diyei.sizede demzsem çatlıycam heee.
41 kereyi bırak binlerce maşallah... maşallahhhhhhhhhhhhhhhh.. ama sakın söleme kimseye bence yanii.. hemde kesinlikle söleme... bu arada sedanın dediklerinede katılıyorum okul yönünden yanii...allahım uzun saglıklı mutlu ömürler versin kızına Şeniz
günaydın herkese ben 1buçuk saat yürüdüm geldim..buarada akşam yemeğinde lahmacun yedim ama gece 200kere ip atladım 200mekik çektim gitmiştir herlde yağa dönüşmeden

bugün benimde aklıma geldi kendi kendime şöle düşündüm.. sabah yürüyorum akşam yürüyorum.. ama akşam yemeginden sonra oturuyorum.. ama sedavcım öle yogun oluyorumki bişey yapacak halim kalmıyor.. öle evimde ip atlamaya müsaiy degil valla.. bu yorgunluga mekik hiç çekeme.. şimdi kıslar düşünün bakalım şöle akşam yemeginden sonra hafif yormayan sadece yediklerimizi en azından harekete geçirilecek ne yapabiliriz evde.. herkesden fikir bekliyorum aklınıza ne gelirse yazın.. eminim degişik fikirler cıkacaktır

evet ben de onu bekliyorum 2 hafta önce bi kot aldım 2 beden kücülmüşüm şimdi oda büyük gelmeye basladı :bbo:
aslında böyle baya mutlu oluyorum ama biraz daha verdikten sonra alısveris yapmak daha mantıklı :)
bilmiyorum okudunuzmu.. benimde 2 koıtum vardı ikisinede giremiyordum.. nirine girdim.. hattta azcık bol geldi.. digerine bacaklarım oluyor ama dügmesi kavuşmadı delikafadulden.. şimdi ona gayret ediyorum.. azcık bölgeselde hareket yapabilsem bu işi kıvıracamda hiç vaktim yokii. inan buraya girebilecek bile olmuyor aslına bakarsan.. ama kilo ver öle al.. hele spor yapıyosan kilo vermezen bile vucut inceliyo.. 2 gündür banada başladılar kilo verdin demeye hoş bişey.. hele kilo verdigimi görüpde sölemeyip kıskanc kıskac bakanlar varya hele onlar dahada mutlu ediyo benii :roflol::roflol:
yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:1bardak portakal suyu,2 kurabiye
öğlen:1kase tonbalıklı salata(yağsız,bol ekşili)
ara:5çilek
akşam:1kase yoğurt çorbası,1dilim ekmek
sedacım cok güzel gidiyorsun maşallah. bayada verdin.. hele sporrlarına bayılıyorum valla.. umarım guruptan bazı arkadaşlarımıza örnek olur.. kıslar özellikle isitiyorum yaptıgınız sporları yazmanızıii emin olun diger arkadaşlarımızı yoldan cıkaracagız böle böle spor konusunda
kizlar ben geldim alel acele yemek yapiyom
bakim dedim kim var kim yok slm herkeze
iki kucuk dilim borek
uc tanede sarma yedim kizlar
simdilik bu kadar aksamda birseyler atistiririm daha doymadim vede cok acim cunku
hadiyin opuldunuz
bu hafta gözüm sende düşecen 68 ha gayret bak geldim kavuşacah hatta az daha tenbellik edersen gececem seni.. hem şimdi birde akrep var onuda geçmem lazım.. hele şu 60 lı arkadaşları görünce ben dahada bir şevkleniyorum.. sende gayret et bakim :dilcikar:

wıııyyyyyyyyyyyy.hoşgeldin siyahııımm.nasılsın bacım yaaa.bak gelince canlanıyo buralar.benim kesin 12 hazirana kadar zayıflamam şart oldu.teyzemin oğlunun istanbulda esma sultan yalısında düğünü var.en azından biraz inceleyimki.güzel ciciler alabişleyim.gerçi ben düğünleri hele sosyete düğününü hiç sevmem ama naparsın teyze oğlu.hem zaten kıyafet değilde pardüse alcam.ama b elki kına felan yaparlarsa o açıdan kıyafet alırım heralde.azeri gelin geliyo bize komşulaaaaarrrr huuuuuu.

kız nerdee düşecek oo
çok acım dedi yaa
yemiştir şimdi iyicenee

Back
X