• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK60:
3 gün protein yapıyım doğru diyosun :KK60:
akşam giderken tavuklarımı alıyım :KK48:
en güzeli sağlıklı da ama önce 1 2 kilo daha al :D :D
Onunkide oyleydi patatasin arkasindan 2 gun koruma diyeti vardi diye hatirliyorum

300 gr mi gitti az ama adet zamani olduğu için boyle çıkmış olabilir
kaptinn kaptinn gelsinde soralım bakalım nasıl yapıyor o .
sen ne durumdasın tartıldın mı 70,70 olmuşum ama her tarafım şiş ödem doluyum reglim de pazar günü onun da etkisi vardır.
Ben daha gecen cuma dogum gununde aldigim kilolari veremedim. Bu hafta kacamak gunu yapmiycam.
SchonerDuft SchonerDuft sen ne alemdesin?
berbatım ya reglim yakın ödem doluyum vermem gerekirken almışım :(

en güzeli sağlıklı da ama önce 1 2 kilo daha al :KK70: :KK70:

sen ne durumdasın tartıldın mı 70,70 olmuşum ama her tarafım şiş ödem doluyum reglim de pazar günü onun da etkisi vardır.

berbatım ya reglim yakın ödem doluyum vermem gerekirken almışım :KK43:
kuzum sen uçmuşsun :oha:
nasılsa detoksa başlıyacam diye yedinde yedin dimi :KK70:

Tünaydın kızlarrr bugün detoks günüüüüü :confused:
Ne dicem. Benim 3 öğün beslenmem zor olmaya başladıı. Acaba 2 öğün mü beslensem? Sabah kalkıyorum, bez değiştir, çakıla kahvaltı yaptır, evi süpür. Maşallah süpür süpür bitmiyor ni süpürge 45dk sürüyor :KK57: haftanın 2 3 günü zaten mutlaka misafir oluyor. Misafir varken de mutfak toplamıyorum ben. Çünkü çakılı yıka uyut derken bi de mutfağa girersem insanlarla oturcak zamanım olmuyor :olamaz: o yüzden sabaha bırakıyorum. O da sabaha kalınca tam iş bitti diyorum bebenin uyku saati geliyo :halay: neyseki banyoyu balkonları çakıö uyurken halledebiliyorum. O nedenle öğlen 11.30 gibi kahvaltı yapsam sonra da akşam 7 30da yemeğimi yesem diyorum

Tünaydın kızlarrr bugün detoks günüüüüü :confused:
Ne dicem. Benim 3 öğün beslenmem zor olmaya başladıı. Acaba 2 öğün mü beslensem? Sabah kalkıyorum, bez değiştir, çakıla kahvaltı yaptır, evi süpür. Maşallah süpür süpür bitmiyor ni süpürge 45dk sürüyor :KK57: haftanın 2 3 günü zaten mutlaka misafir oluyor. Misafir varken de mutfak toplamıyorum ben. Çünkü çakılı yıka uyut derken bi de mutfağa girersem insanlarla oturcak zamanım olmuyor :olamaz: o yüzden sabaha bırakıyorum. O da sabaha kalınca tam iş bitti diyorum bebenin uyku saati geliyo :halay: neyseki banyoyu balkonları çakıö uyurken halledebiliyorum. O nedenle öğlen 11.30 gibi kahvaltı yapsam sonra da akşam 7 30da yemeğimi yesem diyorum
Ben öyle yaptım dün uyanınca canım bişey istemedi :KK51:

Gunaydin tatli kiz :KK37: kabagi 1 kere denemistim ama patatesi bende hic denemedim.
Kaptinde patates yapiyor.
onun ki farklı canm o yoğurtlu yapıyor ikisinin etkisi farklı oluyor bunda yoğurt yok canm benimki sade patates ve yanında detoks suyu ile birlikte yapılıyor

en güzeli sağlıklı da ama önce 1 2 kilo daha al :KK70: :KK70:

berbatım ya reglim yakın ödem doluyum vermem gerekirken almışım :KK43:
Kuzum ben daha bugun basladim ilk defa yapicm bu detoksu

Tuğba bir ara senle aramız 5 kilo açıldı diye dalga geçiyordum ama maşallah:KK70: SchonerDuft SchonerDuft ile aramız 10 kilo olmuş:oha: schoner bu nasl bir yiyip içmedir 😂😂😂 hani sen bir ara beni yakaliycaktin :( hızlı da vermedim ki nasl yetisemedin 10 kilo geride ne işin var :sinirli:

ya geçen cumartesi abarttım 2 3 bira içtim o biraz etkiledi ertesi gün yüzdüm ama hamur işi mecburen yedim .
detoksta hiç aklımda yoktu aslında kızlar konuşrken gaza geldim . yoksa adet olunca tedviye başlyacam diye detoks yapmayacam diye konuşmuştuk yellow ile . ama 22 eylülde düğün var göbeğim insin azcık
Günaydin kizlar, dün iki kilo fazla cikmistim tartida busabah bir kilo fazlaya düsmüs:) insallah yarin Sabah tamamen normal kiloma gelmis olurum:)
Sporumuda hic aksatmadan devam ediyorum cardio iyi geldi ve yanindada dans tabiki onu birakmam artik kolay kolay:)
süpersin buki tebrik ederim
Kuzum ben daha bugun basladim ilk defa yapicm bu detoksu
nasıl yapıyorsun sen

Tuğba bir ara senle aramız 5 kilo açıldı diye dalga geçiyordum ama maşallah:KK70: SchonerDuft SchonerDuft ile aramız 10 kilo olmuş:oha: schoner bu nasl bir yiyip içmedir 😂😂😂 hani sen bir ara beni yakaliycaktin :KK43: hızlı da vermedim ki nasl yetisemedin 10 kilo geride ne işin var :sinirli:
yaaa adet olcam dünde abarttım 2 sosisli yedim kola içtim birde şişim :(

Tuğba bir ara senle aramız 5 kilo açıldı diye dalga geçiyordum ama maşallah:KK70: SchonerDuft SchonerDuft ile aramız 10 kilo olmuş:oha: schoner bu nasl bir yiyip içmedir 😂😂😂 hani sen bir ara beni yakaliycaktin :KK43: hızlı da vermedim ki nasl yetisemedin 10 kilo geride ne işin var :sinirli:
Bi kizla beraber yuzmeye baslamistik. Ikimiz de 55 kiloyduk. O 50 oldu ben 60. Oyle bir sey olmus sizin de.

Selam kızlar defolsun 2. Günü ama zormus gerçekten ama şaşırtıcı bir şekilde dayanıyorum 😂 sabah tatildim 53.2 olmuşum 52 yi görecem inşallah ama tabi önemli olan detokstan sonra verdiğim kiloyla devam etmek🙈
Masallah. Supersin. Sakin bozma.

Back
X