• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar detoksun ilk günü nasıl geçti benim iyiydi sanırım kabak detoksu yaptığım için patatese göre daha doyurucuydu diye düşünüyorum. 3 gün yaparmıyım bilmiyorum ama yarın da yapıcam sizler nasılsınız
Yarın yaparsan 3. Günüde yaparsın. :KK70:

Kızlar detoksun ilk günü nasıl geçti benim iyiydi sanırım kabak detoksu yaptığım için patatese göre daha doyurucuydu diye düşünüyorum. 3 gün yaparmıyım bilmiyorum ama yarın da yapıcam sizler nasılsınız
Ben yarın yapcam inşallah :confused: başlıcam yani

Ya kıyamam böyle düşünme tamam yeri geliyo çok zorlanıyosun çıldırıyosun sinirden ama sevgisi o kadar başka bişey ki bi elimi tutuyo sarılıyo öpüyo bi anne diyo eriyip bitiyorsun herşeyin bi zorluğu var Allah var alışma evresinde çok zorlandm annelik bana göre değilmiş diye çok ağladm çok uykusuz kaldım kusuk koktum 😂 aylarca dışarıda çıkamadm ama çok şükür rahatladı artık sana tavsiyem ne kadar genç anne oldun o kadar şanslısın yaş ilerledikçe sabırda azalıyo güçte zaten daha gençsin doğru zamanı siz bilirsiniz ama eğer istiyosanız ha şimdi ha bikaç sene sonra en azından bikaç sene sonra büyütmüş rahatlamış olursun
Bide hamilelik o kadaarr keyifli bişeyki keşke hiç bitmeseydi
Hamilelik kadar güzel bisey gercekten yoktu ki ben 9 ay bulanti yasadim buna rağmen 🙈 yiyosun yiyosun kilo almiyorsun ohh mis 👌🤩

Vallahi sogutmak istemezdim ama bizim sulalede gordugum son bebek 22 yasinda su an. Ben gercekten bu kadar zor oldugunu bilmiyordum. Yani uyutmak zor diye duymustum ama eninde sonunda uyur saniyordum. Dakika basi uyanacagini bilmiyordum. Ben gercek bir malmisim o ayri. Ben 35 yasindayim. Bebegim 11 aylik. Ogretmenim ve gittigim disciler sabrimdan oturu beni tebrik ederler. Gikiniz cikmadan oturdunuz derler.
Yani sen yine cocuk yapmak istediginde yap tabi ama zorluklarini da bil.
He gun gelir benim icin de guzellikleri zorluklarindan fazla olur. O zaman ben de belki ikinciyi dusunurum ama su an hic anac bir hissim yok. Sadece sorumluluk. Bebegi de seviyorum tabi ama baskasinin cocugu olsa daha cok severdim. En azindan o zaman sinirlenmezdim.
Yaşla alakalı da olabilir canim cunku bende 35 yasindayim ve her sene daha tahammülsüz olduğumu hissediyorum
Kizim 3 yasinda bizde de su anda öle bi 3 yas sendromu olduki uykusuzlukla kıyasıya kapışır 🤣
Uyku problemine gelince bi destek mi alsaniz acaba uyku eğitmenlerinden cok faydasi oluyor, bizimde bi süre oldu ve ben denemistim bi yöntem

Günaydın kızlar.
Kabaktan vazgeçtim blonde ambition blonde ambition ün patates detoksuna karar verdim pazardan patates alıp haşlayacam. 4 günlük bir süreç olacak 2 gün detoks 2 gün koruma listesi sonra kendi listelerimden birine dönecem
bende yarın kabak yapayım diyorum nasılsa onda veriyorum biliyorum
ama yellowun patates detoksunuda bi ara deneme niyetim var :KK48:

Günaydın kızlar.
Kabaktan vazgeçtim blonde ambition blonde ambition ün patates detoksuna karar verdim pazardan patates alıp haşlayacam. 4 günlük bir süreç olacak 2 gün detoks 2 gün koruma listesi sonra kendi listelerimden birine dönecem
Gunaydin tatli kiz :KK37: kabagi 1 kere denemistim ama patatesi bende hic denemedim.
Kaptinde patates yapiyor.

bende yarın kabak yapayım diyorum nasılsa onda veriyorum biliyorum
ama yellowun patates detoksunuda bi ara deneme niyetim var :KK48:
Au ben detoks suyunu unuttum :( olmazsa yarın yapayım bugün böyle geçsin.
Patates detoksunda verebilirsin ama 4 günü tamamlamak gerek.
Kabak daha basit ama sen protein yapsana onla iyi veriyorsun.
Gunaydin tatli kiz :KK37: kabagi 1 kere denemistim ama patatesi bende hic denemedim.
Kaptinde patates yapiyor.
Yellow un yaptığı gibi mi yapıyor.
Kabak garanti ya tokta tutuyor meyvesi de var cevizi de var

:KK60:
Au ben detoks suyunu unuttum :KK43: olmazsa yarın yapayım bugün böyle geçsin.

3 gün protein yapıyım doğru diyosun :KK60:
akşam giderken tavuklarımı alıyım :KK48:

Au ben detoks suyunu unuttum :KK43: olmazsa yarın yapayım bugün böyle geçsin.

Onunkide oyleydi patatasin arkasindan 2 gun koruma diyeti vardi diye hatirliyorum
Günaydın herkese. Kabak detoksunda 3. Gün. Tartıldım. 89.5 kg. Çok az değil mi? Gerçi yarın adet günüm. En geç perşembe. Ondan olabilir mi bilmiyorum :KK43:
300 gr mi gitti az ama adet zamani olduğu için boyle çıkmış olabilir

Back
X