Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım.Evet haftada 800 gr bence de çok iyi,Ayda 3,200 eder 3-4 ay sabredersen fıstık gibi olursun.boshayallersmile

oh maşallah maşallah..takıma bişeyler olmuş allah bozmasın herkes iyi gözüküo opuyorumnanaktan

bende söliim kilomu dediim gibi bu hafta iğrençtii..önüme ne geldiyse deli gibi yedim sonucunda aynı kilodayım 59.8 halaaaaa.....mafoldumben

bir hafta nasıl başlarsa aynen öyle gdidiyor, bir kere yediniz mi amaaannn bozuldu zaten deyip başıboş bırakıyosunuz kendinizi, halbuki ne alakası var, öğlen çok yediysen akşama az yersin yine rejim sınırları içinde kalırsın. mesela ben yarın sabah şöylee kalifiye bir kahvaltı etmek istiyorum Allahın izniyle. bu nedenle de bu akşam sadece çorba içicem. hadi kızlar, ne lahana suyu ne bilmemne kapsulü bu iş sadece boğazdan geçiyor, boğazı kapayalım, mayoları çekelim fıstık gibi. kendimi elimde 1,5 yaşında kızmla sahilde fıstık gibi süzülürken hayal ediyorum. geçen sene o sahillerde 95 kiloyla gezdim ben. kimse suratıma söylemedi ama herkes bu iş bitmiş bu kız veremez dedi, bende kendim için öyle düşündüm de ordan tahmin tabi. ama bitti mi bitmedi işte. 75 e düşünce biraz ara verdim. işte şimdi yeniden başlıyoruz hep beraber :lepi:

Kızlar şimdi eve geldim.Sabah tartıldığımda 109 kg geldim yani 3 kg vermişim.AYNALAR saat 12 ye kadar kilomu giremedim çünkü çalışıyorum fırsat bulamadım.:lepi:

14. TAKIM 152. ETAP

aynalar ( 105,1 / 105,1 / 0,0 / 0,00 %)
S2000 ( 69,0 / 68,0 / 1,0 / 1,50% )
sebay ( 64,0 / 63,0 / 1,0 / 1,56% )
kipra ( 59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00%)
tugce ( 84,5 / 84,0 / 0,5 / 0,59%)
hiray ( 69,5 / 73,0 / -3,5 / -5,04%) eski üye geri döndü

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 451,9 / 452,9 / -1,0 / -0,22 % )

XXL69, lazgulu83, annesininkuzusu kızlar siz deneme süresindesiniz bu hafta beğenirsek haftaya listedesiniz

kızlar bu hafta sonuncu oluyoruz listeler onu gösteriyor gelecek hafta herkea ama herkes kilo verecek başta ben tabi klava:

XXL69, lazgulu83, annesininkuzusu kızlar hedef kilonuzu yazarmızınız lütfen

kızlar bu hafta sonuncu oluyoruz listeler onu gösteriyor gelecek hafta herkea ama herkes kilo verecek başta ben tabi klava:

haftaya birinci olacağız o zaman :)
hedef kilom 58, şu anki kilom 73.400, başlangıç kilom 75.
dolayısı ile haftaya hedeflediğim rakam 72.400 :) inşallah maşallah tü tü tütütü :)

Hedef kilom 65 ama 70 ede tavım.Lakin Temmuzun 3 üne kadar 20 kilo muhakkak vermeliyim.opuyorumnanaktan

kızlar bu hafta benim sayemde sonuncu olmuşsunuz

haftaya telafi edicem söz :Saruboceq:

bu arada 3.5 kilo almışım çok şaşırdım

ben 10 kilo kadar fark bekliyodum o kadar yedimki sizden ayrı olduğum zamnalarda

kızlar bu akşam 40 dakika yürüyüş yaptımkaydirigubbakcemile2çok yoruldum ya bütün kış evdeydim vücüdum çok hamlaşmış temiz havada çarptı galiba uykum var

öğle ne yediğim yazmıyayım ama

akşam yemeği yemedim çayın yanında 2 tane keçiboynuzu yrddim

yarın oğluşun kursu var
uğramaya çalışırım :teytey:

Arkadaşlar nette zayıflayanların öncesini ve sonrasını gösteren bir yer buldum.Acayip gaza getiriyor fakat bir türlü mesaja dökemedim.Amabende çooook etkili oldu.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…