• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ya ben defalarca siteye girmeye calistim ama basaramadim malesef o yuzden kilo bildirimi de yapamadim siz nasil basardiniz merak ettim.Bende senin gibi dusunuyorum Domination hem siteye girebilmek zaman aliyo hemde ben 2 sene olacak bu yarismadayim arpa boyu yol aldim verdim kilolari ama onlari da geri aldim.Galiba benimde veda zamanim yaklasti;(

kızlar 6. olmuşuz buda iyi sonuncu olmamışız bu hafta bari delikafadulden
sedacım ya sen 800 gr mı verdin dedin bana ben sanki aynıyım diye hatırlıyorum. benim bu aralar kafa yerinde değil çok unutkanım ya kusura bakma canım ya :kedi: güzelim bundan sonra mail at daha garanti olur.
kızlar herkes bana msn adresini göndersin özelden kk da sorun olunca ordan kilonuzu bana mail atın deli etmeyin beni :kızgın:
bu arada takımı temizleyecem bakalım kim kalacak kim gidecek :jeyyar:

ya yine grip offff mafoldumben
gidemiyorum dersaneye mafoldumben
durum vahim desene :teselli:

canım burada olmasan daha fazla kilo alırdın belki

sen bırakma burayı derslerin yoğun olsada birçoğumuzdan daha çok paylaşımda bulunuyosun

motive ediyosun:lepi:

bizim sana ihtiyacımız varr bırakma biziŞeniz
:1no2:
bilmiyorum ki boşa vakit harcıyorum gibime geliyor bakın hem kendime hem size faydam yok kafamçokkarıştı
hem de benim buraya eklediğim bilgileri kaç kişi okuyor ve uyguluyor ki :umursamaz:
Kizlar ya ben defalarca siteye girmeye calistim ama basaramadim malesef o yuzden kilo bildirimi de yapamadim siz nasil basardiniz merak ettim.Bende senin gibi dusunuyorum Domination hem siteye girebilmek zaman aliyo hemde ben 2 sene olacak bu yarismadayim arpa boyu yol aldim verdim kilolari ama onlari da geri aldim.Galiba benimde veda zamanim yaklasti;(

sedacım ya sen 800 gr mı verdin dedin bana ben sanki aynıyım diye hatırlıyorum. benim bu aralar kafa yerinde değil çok unutkanım ya kusura bakma canım ya :kedi: güzelim bundan sonra mail at daha garanti olur.
kızlar herkes bana msn adresini göndersin özelden kk da sorun olunca ordan kilonuzu bana mail atın deli etmeyin beni :kızgın:
hmm temizle valla bencede
aklımda 2 kişi var aslında girmek isteyenler topiğinde gördüğüm
canmertcik yazmış ama sanırım onu almadığımızı düşündü akannehir
ceren de ortada yok onun faydalı bilgileri bizim çok işimize yarayacaktı

Son düzenleme:
slm kizlar sizin takimda olmasam da domination saolsun beni yanliz birakmadi cagirdi buralara :)

bi cok method denedim ben de bi cogunuz biliyosunuzdur ama yine de bi kacini yazayim

1- 1 bardak sicak su+ 1 yemek kasigi elma sirkesi + 1 tatli kasigi bal

2- detox icecegi ( karanfil tarcin karabiber elma limon)

3- bi de sabah kalkinca sicak suya limon sikip icmek

umarim yardimci olur

slm kizlar sizin takimda olmasam da domination saolsun beni yanliz birakmadi cagirdi buralara :)

bi cok method denedim ben de bi cogunuz biliyosunuzdur ama yine de bi kacini yazayim

1- 1 bardak sicak su+ 1 yemek kasigi elma sirkesi + 1 tatli kasigi bal

2- detox icecegi ( karanfil tarcin karabiber elma limon)

3- bi de sabah kalkinca sicak suya limon sikip icmek

umarim yardimci olur

hoşgeldinn opuyorumnanaktan
peki bunların içinde en çok hangisi faydalı oldu?
ben geçen hafta 2 günde 1,elma sirkeli su içmiştim ama kokusu ve içerken bıraktığı tuhaf acı hissi sebebiyle bıraktım daha kullanmıyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben bunları size anlatmayı unutuyorum hep akannehir

hoşgeldinn opuyorumnanaktan
peki bunların içinde en çok hangisi faydalı oldu?
ben geçen hafta 2 günde 1,elma sirkeli su içmiştim ama kokusu ve içerken bıraktığı tuhaf acı hissi sebebiyle bıraktım daha kullanmıyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben bunları size anlatmayı unutuyorum hep akannehir

canim hepsini ayni anda yapmistim ben tabii bi de yaninda spor 5-6 kilo verdim vucudum sikilasti iyi olmustu

ama illa bi tanesini sececeksen sirke bal sicak su diyorum belli bi muddet sonra bikiyosunuz ve hic bi sekilde icemiyorsunuz ben de oyle olmustu ama

detox icecegi de guzellestiriyor zayiflatiyor meyve cayi gibi cok rahat icilebilir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim hepsini ayni anda yapmistim ben tabii bi de yaninda spor 5-6 kilo verdim vucudum sikilasti iyi olmustu

ama illa bi tanesini sececeksen sirke bal sicak su diyorum belli bi muddet sonra bikiyosunuz ve hic bi sekilde icemiyorsunuz ben de oyle olmustu ama

detox icecegi de guzellestiriyor zayiflatiyor meyve cayi gibi cok rahat icilebilir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hmm o zaman sirkeye devam diyelim kaydirigubbakcemile4
içerken şekilden şekle giriyorum ama laelaelaelaelae
bu arada bunu sabahları tok karna içenler de var,yemeklerden sonra içenler de var
sen nasıl uyguladın peki?

hmm o zaman sirkeye devam diyelim kaydirigubbakcemile4
içerken şekilden şekle giriyorum ama laelaelaelaelae
bu arada bunu sabahları tok karna içenler de var,yemeklerden sonra içenler de var
sen nasıl uyguladın peki?

canim tok karnina mideye zarar verebilir ozellikle midede yanma ya da baska seylerden sikayetci olanlar asla tok karnina kullanmasin

ama benim midem tas gibi diyorsaniz :) sabah kalkinca sicak su limondan sonra bunu iciyordum ben sonra da aklima geldikce bi de atmadan once de iciyordum :lepi:

amannn.... ne diyon sennn:uhm:

sana söz bu haftada kilo vermezsem temizle benii:mymeka:

lahana çorbamı yaptımm

yarın sabah başlıyorum

kaç haftadır kilo veremedim hep aldım aama bida olmuycakk:Saruboceq:

canim tok karnina mideye zarar verebilir ozellikle midede yanma ya da baska seylerden sikayetci olanlar asla tok karnina kullanmasin

ama benim midem tas gibi diyorsaniz :) sabah kalkinca sicak su limondan sonra bunu iciyordum ben sonra da aklima geldikce bi de atmadan once de iciyordum :lepi:
akşam sayfa açılmadı cevap gönderemedim
bu sefer de başlamak için yine iyileşmeyi beklemem lazım sanırım :sinifsinif:
slm kızlar yeni kalktım ben bugün yine ağrım var benim uff mafoldumben

bende öksürük oldum :sinifsinif: :gitme:
Aslı abla,bu arada yesa bir takıma alınana kadar burada paylaşım yapacak
kaydirigubbakcemile4
kendisi çok hırslı ve bizi de hırslandırır eminim kaydirigubbakcemile3

amannn.... ne diyon sennn:uhm:

sana söz bu haftada kilo vermezsem temizle benii:mymeka:

lahana çorbamı yaptımm

yarın sabah başlıyorum

kaç haftadır kilo veremedim hep aldım aama bida olmuycakk:Saruboceq:

ya ben akannehir
elde var 0 bile değilim
elde var -3 mafoldumben

Son düzenleme:
ya yine grip offff mafoldumben
gidemiyorum dersaneye mafoldumben

:1no2:
bilmiyorum ki boşa vakit harcıyorum gibime geliyor bakın hem kendime hem size faydam yok kafamçokkarıştı
hem de benim buraya eklediğim bilgileri kaç kişi okuyor ve uyguluyor ki :umursamaz:

hmm temizle valla bencede
aklımda 2 kişi var aslında girmek isteyenler topiğinde gördüğüm
canmertcik yazmış ama sanırım onu almadığımızı düşündü akannehir
ceren de ortada yok onun faydalı bilgileri bizim çok işimize yarayacaktı

evet ya yeni çıtırlar alın takımımıza

eskilerde dursun canım zayıflamadan nereye gidiyonuzzkaydirigubbakcemile

bizim topiğe yazan yeni isimler görüyorum ama kim olduklarını anlıyamadım yeni üye zannettim ama takımda adları yoktu

selam kızlar..
kime sorsam diye düşündüm düşündüm aklıma burası geldi.
ben digital baskül almayı düşünüyorum.
hangi marka kullanıyorsunuz,ne tavsiye edersiniz?
bi yardım edin bana.

evet ya yeni çıtırlar alın takımımıza

eskilerde dursun canım zayıflamadan nereye gidiyonuzzkaydirigubbakcemile

bizim topiğe yazan yeni isimler görüyorum ama kim olduklarını anlıyamadım yeni üye zannettim ama takımda adları yoktu
canım ben katılmak isteyenler topiğine mesaj bırakmıştım 70 kg sınırı koydum uyanlar da canmertcik ve mushu'ydu
canmertcik uğramış ama alınmadığını düşündü heralde
yesa da zaten 53 kg vermesi gereken birkeç kilosu varmış bir takıma girmek istiyor ve bende herhangi bir takıma girene kadar bizimle paylaşım yapabileceğini söyledim o da kabul etti kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi ben yokken canmertcik veya mushu gelirlerse yardımcı olun

selam kızlar..
bi yardım edin bana.
benim de aslında almam lazım ama sürekşi unutuyorum araya kaynıyor
hangi marka daha iyi bilmiyorum
ama kızlar bilir belki,
bir de cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı var oraya da yaz istersen daha çok kişi görmüş olur opuyorumnanaktan

canım ben katılmak isteyenler topiğine mesaj bırakmıştım 70 kg sınırı koydum uyanlar da canmertcik ve mushu'ydu
canmertcik uğramış ama alınmadığını düşündü heralde
yesa da zaten 53 kg vermesi gereken birkeç kilosu varmış bir takıma girmek istiyor ve bende herhangi bir takıma girene kadar bizimle paylaşım yapabileceğini söyledim o da kabul etti kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi ben yokken canmertcik veya mushu gelirlerse yardımcı olun

benim de aslında almam lazım ama sürekşi unutuyorum araya kaynıyor
hangi marka daha iyi bilmiyorum
ama kızlar bilir belki,
bir de cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı var oraya da yaz istersen daha çok kişi görmüş olur opuyorumnanaktan

tmm canım

bilgilendirdiğin için sağolŞeniz

selam kızlar..
bi yardım edin bana.

evet yaa benimde dijital basküle ihtiyacım var

tavsiyeleri bekliyom bende

Back