- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.301
14. TAKIM * *89.ETAP SONUÇLARI**
nukeray ( 61,5 ) / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
serince84 ( 69,0 ) / 69,0 / 0,0 / 0,00% )
s2000 ( 69,5 ) / 69,5 / 0,0 / 0,00% )
sumilat ( 60,6 ) / 60,6 / 0,0 / 0,00% )
haysem ( 65,5 ) / 66,0 / -0,5 / -0,76% )
rose14 ( 83,5 ) / 83,5 / 0,0 / 0,00% )
neslihan ( 73,2 ) / 73,0 / 0,2 / 0,27% )
psoriasis ( 66,5 ) / 66,0 / 0,5 / 0,75% )
eylulce ( 87,0 ) / 86,0 / 1,0 / 1,15% )
sympathique ( 59,0 ) / 58,0 / 1,0 / 1,69% )
14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 695,3 ) / 693,1 / 2,2 / 0,32% )
işte sonuçlarınız şekerler
Beden temizliği yılda 2 kez yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın çekim gücünden istifade ederek, vücudumuzdaki suları da çekeceğini düşünerek bu uygulama yapılıyor.ok haysem bilgilerini bekliyorum tskler
Beden temizliği yılda 2 kez yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın çekim gücünden istifade ederek, vücudumuzdaki suları da çekeceğini düşünerek bu uygulama yapılıyor.
Vücudumuzdaki kalın bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek hücrelerimizi 10 yaş gençleştirebiliriz...
Beden temizliği hangi hastalıklara karşı etkili :
- Ölümcül hastalıklardan kanser, hepatit B.hepatit C,mide reflü, ülser, kalın bağırsak rahatsızlıklarında, hemoroiti, safra kesesi taş ve kumlarında çok etkilidir.
Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız.
gerisi mucize ixirlerde
bende hepatit B ve hemoroid var..
yanlız ne yapılacak anlamadım:uhm:
kız mucize iksirler yaz googlede ara bulursun link verilmiyormuş burda yazının tamamını -tatlicadiarzu-okursan anlarsın canım bende hemoroidi düşündüm yanıp tutuşmayalım :roflol:yapıpta dimi yani
ay bende gidiyorum kizlarr fena isim var listeyi verdim isim bitti bu arada
sibelcim...
canim tesekkur ederim liste icin anladigina sevindim gercektenn klavyede hesap makinasi yokmu kiz biran once bul en iyisi hesaplamalarida yapalim beraber oldumu sen ogren dursun bir kenarda ben olmadigimdaa devreye girersin oldumu guzelim optum seni vede hepinizi.....
bugün bende kendi çalar kendi oynar durumu oldu ama neyse ben devam edeyim yine de..
öğle yemeği işimi de hallettim.
akşama kadar rahatım şükür.
2 ızgara köfte ve bir kase yoğurtla bir güzel doydum....
klavyede hesap makınası olup olmadıgını bılmıyorum canım neyse esıme sorup ogrenırım artık beraber yaparız hesaplamayı...
evet ya bu haftada kotuyuz yıne
bızım takıma ne yapalım bılmıyorumkı ılk basta bana:çok üzgünüm:
subatta geldı bahara gırecez daha bızde tık yoksenağlama
14.takim uyeleri hepinizden bana ozel mesaj yontemi kullanarak kimi takimda gormek istediginizi yazmanizi istiyorum bir ksii alinacak takima oyuzden adil davranarak bana soylemenizi istiyorum oylama yapip sonucu arkadaslara bildirmemiz gerekiyo bu haftaya dahil olmalari icin iyi dusunun vede ona gore karar verin bende sizin bana gondermis oldugunuz ozel mesajlardan yola cikarak yarin yada pazartesi gunu aciklama yapacagim
bilginizee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?