- Konu Sahibi Pinarbartu
-
selam kızlar
ben yarın akşamdan itibaren yokum 1 hafta kadar haftaya bildirim yapamıcam haber veriyim dedim
eşim memleketi trabzona gidiyo bende ablamda kalıcam gelince ilk işim buraya yazmak olucak
2 hafta sonra bomba gibi gelicem inşallah
gunaydin arkadaslar nasilsiniz??? bizim takim kacindi oldu bu hafta !!! haber yok daha rose insallah 7 rakamlari beraber gorcez arkadasim bu hafta da tam gaz devam edelim yazin tadini cikaririz demi :)
aahhh ahhhh inşallah canım inşallah.kaç senedir yazın tadını çıkaramıyorum dediğin gibi.herkes şıkır şıkır giyinirken ben hep kendimi kamufle ettim. osıcaklarda bile yelek giydiğimi bilirim bennnkafamçokkarıştı.ama bu sene yelek melek olmıycak inşallah.haydi canım beee .kiim tutar bizi.giden gitsin gelen gelsin.kalan sağlar bizimdir:sm_cool:.biz az kişide kalsak yılmak pes etmek yyooooooookkk.haydi zayıflayalım da onlara gelince süpriz yapalım.
aahhh ahhhh inşallah canım inşallah.kaç senedir yazın tadını çıkaramıyorum dediğin gibi.herkes şıkır şıkır giyinirken ben hep kendimi kamufle ettim. osıcaklarda bile yelek giydiğimi bilirim bennnkafamçokkarıştı.ama bu sene yelek melek olmıycak inşallah.haydi canım beee .kiim tutar bizi.giden gitsin gelen gelsin.kalan sağlar bizimdir:sm_cool:.biz az kişide kalsak yılmak pes etmek yyooooooookkk.haydi zayıflayalım da onlara gelince süpriz yapalım.
ne o kız giden gitsin kalan kalsın demişsinÇok üzgünüm çoook ben bi yere gitmiyorum 1 hafta yokum sadece :mymeka:
darıldım valla aşkolsun:çok üzgünüm:
kiz ne kamufle edecen walla ben kamufle etmiyom kendimi kendimile biraz cok fazla barisik biriyimsengözlerimebaksanab ama dedigin gibi yaza bomba gibi girecezhihoyyyt serince selametle arkadasim ii tatiler sana bebisleri op benim icinŞeniz kizlar neslihan yokmu ugramamis bugun kacinci oldu bizim takim yaaaa:enbuyukkk:
tamam canım sana ıyı gezmelerselam kızlar
ben yarın akşamdan itibaren yokum 1 hafta kadar haftaya bildirim yapamıcam haber veriyim dedim
eşim memleketi trabzona gidiyo bende ablamda kalıcam gelince ilk işim buraya yazmak olucak
2 hafta sonra bomba gibi gelicem inşallah
evet neslıhan bugun hıc gırmemıs, nerde bu kadın yaaaaCADIARZUkiz ne kamufle edecen walla ben kamufle etmiyom kendimi kendimile biraz cok fazla barisik biriyimsengözlerimebaksanab ama dedigin gibi yaza bomba gibi girecezhihoyyyt serince selametle arkadasim ii tatiler sana bebisleri op benim icinŞeniz kizlar neslihan yokmu ugramamis bugun kacinci oldu bizim takim yaaaa:enbuyukkk:
Çok üzlüyorum artık kimsecikler yok nerde bu millet yaaa
tamam canım sana ıyı gezmeler
umarım kılo veremezsın orada:dilcikar: cunkı benıde gectın:çok üzgünüm: bıran once senı gecmem lazım-tatlicadiarzu-
zaten haysemde sende gectınız benısenağlama
evet neslıhan bugun hıc gırmemıs, nerde bu kadın yaaaaCADIARZU
bızım takım bu hafta 8. oldu maalesef canım
evet kımse yok yaaa, sen spora baslayabıldınmı canım nasıl gıdıyor dıet
Neslihancım kendini üzme biz sadece uyarı yaptık bunu dönem dönem değişik bir şekilde tüm takımlar alabilir kendini sıkıntıya sokma lütfenŞeniz bir de hastalanmış canım geçmiş olsun...
Aslına bakarsan kendini üzmeye hiç değmeyeceğinin farkındasındır sen de değilmi, sorumluluk alıp lider olmuşsun biz de neler yapabiliriz diye birilerinin sessizce de olsa destek olması gerekir ama ben bu ışığıda rose14 arkadaşımızda görüyorum yerimseniben...
Ben rose14 ve neslihancığıma tekrar teşekkür ediyorum yanlış anlama olmuş ta olabilir ki ben paylaşıma yazdım öyle anladım diye:1rolleyes: ama açıklamalarınızdan sonra durum düzelmiştir teşekkürler tekrardan...
tesekkur ederim canimm gercekten zaten sadece sen yazmissin msj aciklamalarindan vede beni savunmandan dolayii sana minnettarim...a.s.öncelikle geçmiş olsun neslihancım.ben kallistenin mesajını görünce paylaşım alanına girdim ama yazdığım mesaj gitmedi.sonrasındada akrepin mesajını gördüm.tekrara yine yazdımm ve takım adına özür diledim.ama inanaki ben hiçç bilmiyodum arda paylaşım alanına bakılması gerektiğini.demek benim gözümden kaçmış.sen sıkma canını.ve dediğin gibi haklısın çook az kişi kaldık ama arkadaşlar gelecekler.takımada yeni üye alınması konusunda seninle hemfikirim.yardımcı konusunda da haklısın ama ben yapamam biliyosun.malum çoook yoğunum canım.inaşşalh yarın sabh görüşürüz.tekrar vallah şifa versin canım.
sagolasin canim benimneslihancım geçmiş olsun şeker...
kıyamam sana hemşom..kız ben yardımcın olurum eğer istersen...
zaten öyle yakınım oldun ki sorunu okuyunca senin adına üzüldüm ve hemen koştum uyarmaya
tamam canım bundan sonra gereken önlemi alırsın artık üzme kendini..
Neslihancım kendini üzme biz sadece uyarı yaptık bunu dönem dönem değişik bir şekilde tüm takımlar alabilir kendini sıkıntıya sokma lütfenŞeniz bir de hastalanmış canım geçmiş olsun...
Aslına bakarsan kendini üzmeye hiç değmeyeceğinin farkındasındır sen de değilmi, sorumluluk alıp lider olmuşsun biz de neler yapabiliriz diye birilerinin sessizce de olsa destek olması gerekir ama ben bu ışığıda rose14 arkadaşımızda görüyorum yerimseniben...
Ben rose14 ve neslihancığıma tekrar teşekkür ediyorum yanlış anlama olmuş ta olabilir ki ben paylaşıma yazdım öyle anladım diye:1rolleyes: ama açıklamalarınızdan sonra durum düzelmiştir teşekkürler tekrardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?