Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya herkes bi yerlere gidiyor biiz yalnız bırakıyorsunuz arkadaşlar.Topiğimiz iyice yetim kaldı yaabenneyaptımki:a015:

gunaydin arkadaslar nasilsiniz??? bizim takim kacindi oldu bu hafta !!! haber yok daha rose insallah 7 rakamlari beraber gorcez arkadasim bu hafta da tam gaz devam edelim yazin tadini cikaririz demi :)

aahhh ahhhh inşallah canım inşallah.kaç senedir yazın tadını çıkaramıyorum dediğin gibi.herkes şıkır şıkır giyinirken ben hep kendimi kamufle ettim. osıcaklarda bile yelek giydiğimi bilirim bennnkafamçokkarıştı.ama bu sene yelek melek olmıycak inşallah.haydi canım beee .kiim tutar bizi.giden gitsin gelen gelsin.kalan sağlar bizimdir:sm_cool:.biz az kişide kalsak yılmak pes etmek yyooooooookkk.haydi zayıflayalım da onlara gelince süpriz yapalım.

ne o kız giden gitsin kalan kalsın demişsinÇok üzgünüm çoook ben bi yere gitmiyorum 1 hafta yokum sadece :mymeka:
darıldım valla aşkolsun:çok üzgünüm:

kiz ne kamufle edecen walla ben kamufle etmiyom kendimi kendimile biraz cok fazla barisik biriyimsengözlerimebaksanab ama dedigin gibi yaza bomba gibi girecezhihoyyyt serince selametle arkadasim ii tatiler sana bebisleri op benim icinŞeniz kizlar neslihan yokmu ugramamis bugun kacinci oldu bizim takim yaaaa:enbuyukkk:

ne o kız giden gitsin kalan kalsın demişsinÇok üzgünüm çoook ben bi yere gitmiyorum 1 hafta yokum sadece :mymeka:
darıldım valla aşkolsun:çok üzgünüm:

yokk kız olumsuz anlamda demedim giden gitsini.hani hatice yetim kalıyoruz demiş yaa ona binaen dedim.yoksa sizleri çoook özliycez.çabuk gelinnn.tubişiiimmm benimm.öpüldün cicişşş.:1hug:

anacıım bende kendimle barışığım ama kendimle eşdeğer kiloda birini görünce ve fotolarıma bakınca nekadar iğrenç bi görüntü olduğunu görüyorum.kafamçokkarıştıistediğim kadar kendimi beğüeneyim.ama görüntü hakikaten kötüü.bunu en çoookta kendine güvenip cesur kıyafet giyenlerde görüyorummm.başkalrınında bana aynı gözle bakamasını özelliklede kendimi aynı hallerde görmeyi istemiyorum.anladınmı arkadaşım. dediğin gibi bu yıl bu iş bitecek allahın izniylee.

ben geldım canım nasılsınız
herkes bıryerlere gıdıyor fazla katılım olmamıs
sabah nıvea bodyı yapamadım sımdı cocuklarda uyurken yapayımhihoyyyt
ınsallah bu hafta kılo verebılırım-tatlicadiarzu-

tamam canım sana ıyı gezmeler
umarım kılo veremezsın orada:dilcikar: cunkı benıde gectın:çok üzgünüm: bıran once senı gecmem lazım-tatlicadiarzu-
zaten haysemde sende gectınız benısenağlama
evet neslıhan bugun hıc gırmemıs, nerde bu kadın yaaaaCADIARZU
bızım takım bu hafta 8. oldu maalesef canım
Çok üzlüyorum artık kimsecikler yok nerde bu millet yaaa

evet kımse yok yaaa, sen spora baslayabıldınmı canım nasıl gıdıyor dıet

günaydıın
takım gaptanaıım,nesihanım cuma yarışması paylaşım alanını okurmusun lütfen..

ve diğer arkadaşlarda

nedenmi

sizinle ilgili bi durum var..

neslihan senin gözünden kaçmazdı böyleşeyler..nasıl oldu böyle

şaşırrdımmm..

başladım canım spora ama cuma akşamı yapabıldım dün akşam annemde kaldık yapamadık birazdan yapıcam tekrar.

iyi pazarlar kizlarr
iki gun girmedim neler olmus hadi ben yokum siz neden gormuyorsunuz okadar mesajii yarabbim kafayi yiyecem gercekten anlamiyorum ha
gaye gittiginden beri en az uc kez size dedim yardimci lazim yardimci lazim diye birinizde yanasmadiniz hatta konusunubile etmediniz mesajima cevap bile yazmadiniz.
simdi tekrar soyluyorum bana yardimci gerek iki gun girmedimm ustuste mesajlarr aldim gercekten kendimi cok sorumsuz hissettim kizlarr bende suc gercekten benim sizi uyarmam gerekti cuma yarismacilarinin paylasim alalnini herzaman okumaniz gerekiyo diye gerci bunu dile getirdim ama yine herzamanki gibi goz ardi edildii nedense onemli konularrin mesajlari arada kaynayip gidiyo yani e deseler haklilar bize kalistse arkadasimin mesajini hicmi kimse gormedi gercekten merak icindeyim hadi ben unuttum sizi uyarmayi omesaji gorup hicmi merak etlmedinizz gercekten bilmek istityorumm
neyse insallah bu mesajimda rada kaynamazda bana birileri birseyler yazar zaten gordugum kadariylada kimseler kalmamis iki gundur hasta yatiyorum bu arada zor gozumu actimm actigim gibide buraya geldim
biliyorsunuz basimda olanlarii gercekten zor durumdaydim zaten cok yuklendigim icinde hastalandimm
hasta hastada karsilastigim durumdan gercekten uzgunum
sizde degil bende suc sizi uyarmadim ama en azindan bazi onemli konulari sizde goz ardi etmeyinn bakin yardimcim yok iki gundurr takim kimsesiz ben olmadigimda takimi toplamsi gereken birinin olmasi sartt lutfenn birisi yardimcim olsun

neyse kizlar esim ise basliya yarin yarindan sonra herseyi bir gozden gecirmek gerekiyoo
hepiniz burda olun yarin ne pahasina olursa olsun sabah goruselim konusalim bakalimneler yapmamiz gerekiyo bunlar bize ders olsun
simdi gitmem gerk cocuklarr bagimbagim bagrisiyorlarr zaten gozlerimi acacak halim yok
ama dedigim gibi yarindan sonra bir aksilik olmazsa burdayim bakalimm yeni uyeler almak lazimm cok azaldikk herkezde gezmeye gitmiss takimda kimseler yok
hadii yarin sabah herkez lutfen burda olsunn
kararlar almamiz gerekiyoo rica ediyorum arkadaslar oldumuu elinizden geleni yapinn

öncelikle geçmiş olsun neslihancım.ben kallistenin mesajını görünce paylaşım alanına girdim ama yazdığım mesaj gitmedi.sonrasındada akrepin mesajını gördüm.tekrara yine yazdımm ve takım adına özür diledim.ama inanaki ben hiçç bilmiyodum arda paylaşım alanına bakılması gerektiğini.demek benim gözümden kaçmış.sen sıkma canını.ve dediğin gibi haklısın çook az kişi kaldık ama arkadaşlar gelecekler.takımada yeni üye alınması konusunda seninle hemfikirim.yardımcı konusunda da haklısın ama ben yapamam biliyosun.malum çoook yoğunum canım.inaşşalh yarın sabh görüşürüz.tekrar vallah şifa versin canım.

neslihancım geçmiş olsun şeker...

kıyamam sana hemşom..kız ben yardımcın olurum eğer istersen...
zaten öyle yakınım oldun ki sorunu okuyunca senin adına üzüldüm ve hemen koştum uyarmaya
tamam canım bundan sonra gereken önlemi alırsın artık üzme kendini..

Neslihancım kendini üzme biz sadece uyarı yaptık bunu dönem dönem değişik bir şekilde tüm takımlar alabilir kendini sıkıntıya sokma lütfenŞeniz bir de hastalanmış canım geçmiş olsun...

Aslına bakarsan kendini üzmeye hiç değmeyeceğinin farkındasındır sen de değilmi, sorumluluk alıp lider olmuşsun biz de neler yapabiliriz diye birilerinin sessizce de olsa destek olması gerekir ama ben bu ışığıda rose14 arkadaşımızda görüyorum yerimseniben...

Ben rose14 ve neslihancığıma tekrar teşekkür ediyorum yanlış anlama olmuş ta olabilir ki ben paylaşıma yazdım öyle anladım diye:1rolleyes: ama açıklamalarınızdan sonra durum düzelmiştir teşekkürler tekrardan...

asıl biz teşekkür ederiz canım benim.bizi uyardığınız için.siz öyle gelip uyarmasaydınız inan benim bu paylaşımdan haberim yoktu. oda tamemn benimle alkalı .çünkü daha önce kaptanımız bize söylemiş ama ben gözden kaçırmışım demmekki.tekrara teşekkürler tatlışş.:1hug:

tesekkur ederim canimm gercekten zaten sadece sen yazmissin msj aciklamalarindan vede beni savunmandan dolayii sana minnettarim...a.s.
sagolasin canim benim
gercekten bende seni cook cook yakin hissediyorum kendimee canim hemserim benim gercekyen cok memnun olurum duyarliligin icinde sagol ama gercekten senden degilde takim arkadaslarimdan bu teklifi duymak daha iyi olurdu dimi ama senin benim arkamda oldugunu bilmek gercektenn cok guzel tekrar tesekkur ederim sanaa

sagol arkadasim gercekten icimi ferahlattiniz cunkuu ciddi anlamda uzuldumm gorevlerimi yerine getirmedigimii dusundumm gercekten buyuk ihmalkarlik ettim
ama iananin okadar zor sartlarda giriyorumki 3 haftadirr yani gormeniz gerekir esim evde calismiyo vede iki tane cocugum var tamam herkezin var ama 3 haftadir babalarida evde oldugu icin acayip huy degistirdiler birde evimde yangin cikti onunla ugrastimm
yoksa gercekten buraya karsi sorumluluklarimii yerine getirdigimi dusunuyorum
tekrar tekrar tesekkur ederim hepinizi opuyorum
rose arkadasimda gercekten sorumluluklarini bilen biri ama yardimcim olamiyacagini soyluyoo cunku kursa basladi i
allah buyukk arttik cikmazsa yardimci ne yapalim akrep olacak yardimcimm naniknanik

estağfurullah neslihancımm.sonuçta senin bizim için ner kadar çaba gayret gösterdiğin ortada.üstüne bide yanlış anlaşılmayı ve anlaşılmanı istemem.ama eminim nukeray arkadaşımızında paylaşımda bulunması gerektiğimnden haberi yoktu.neyse düzeldi yaa.gelince uzun uzun yazsın artık.sen iyi olmaya çalış canım benim.bide bunu kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…