• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın kızlar
bende kahvaltımı yaptım geldım
1 tost ve kahve ıctım
bırazdan plates yapcamhihoyyyt

kızlar dun aksama kadar cok ıyıydım aksam yemegınde sadece corba ıcmıstım
ama sonra cayın yanında 2 tane cıkolatalı kek yedım aksam 9 gıbı:utangac:
offf ben yıne bozdumsenağlama

:)

olsun canım sporu fazla yaparsın gıder ...bugun okudum gazetede emzırmek 1,5 saat spora esdegermıs...ben kızımı emzırırken 24 kg vermıstım :)

:)

olsun canım sporu fazla yaparsın gıder ...bugun okudum gazetede emzırmek 1,5 saat spora esdegermıs...ben kızımı emzırırken 24 kg vermıstım :)

canım ben emzırmıyorumkı benım kızım 2yasına gırecek:roflol:
:1shok: 24 kılomu verdın kac kıloydunda kaca dustun canım merak ettımde:uhm:

günaydın kızlar nasılsınız bugun a.s.
ben herzaman ki kahvaltımı yaptım sadece bi cay kasıgı recel yedim tatlı krizim tutmasın yine diye
şimdi derse gidiyorum 2 gibi gelicem..

hayırlı sabhlar amaaan öğlen oldu dimiii. neyse.bende sbah sirkeli suymu içtim.ve kızımı bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm galiba 5 km felan bilemiyorum.çok mutluyum az sonra 1 dilim ekmekle peynir salatalık felan yerim artık.akşam 1 kase yağsız biberli mercimek çorbası içtim.
ya bişey sorcam .bilgisi olan cevap verebilirmi.zinde terlik diye bi dikenli gibi terlik var.zayıflamaya bel boyun kas ağrısına kabızlığa daha biçok şeye çok iyi geliyomuş benim de arkadaşımın ablası ve amnnesi kullnmışlar hem zayıflamışlar hemde boyun bel ağrısı ve kabızlık sounları ortadan kalkmış.almayı düşünüyorum ama.bitek zayıflamak için değil sırt ağrım için felan da istiyorum ben.

hayırlı sabhlar amaaan öğlen oldu dimiii. neyse.bende sbah sirkeli suymu içtim.ve kızımı bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm galiba 5 km felan bilemiyorum.çok mutluyum az sonra 1 dilim ekmekle peynir salatalık felan yerim artık.akşam 1 kase yağsız biberli mercimek çorbası içtim.
ya bişey sorcam .bilgisi olan cevap verebilirmi.zinde terlik diye bi dikenli gibi terlik var.zayıflamaya bel boyun kas ağrısına kabızlığa daha biçok şeye çok iyi geliyomuş benim de arkadaşımın ablası ve amnnesi kullnmışlar hem zayıflamışlar hemde boyun bel ağrısı ve kabızlık sounları ortadan kalkmış.almayı düşünüyorum ama.bitek zayıflamak için değil sırt ağrım için felan da istiyorum ben.

çok ilginçmiş bu terlik ilk kez duydum ya

hıc duymadım oyle bır terlık nasıl bırsey aceba:uhm:
yuruyuse baslamana cok sevındım canım hadı gorelım senı kım tutarkaydirigubbakcemile4

Kızlar sızlere kotu haberım var ozellıkle Neslıhana-tatlicadiarzu-
yarın ogleden sonra hollandaya gıdıyorum annemlere
ve bu ayın sonuna kadar ordayım
annemler turkıyeye kesın donus yapacaklar oyuzden gıdene kadar kalmak ıstıyorum
Neslıhan artık benı ızınlımı yazarsın yoksa bırsey yazmazmısın bılmıyorum canım sana kalmıskaydirigubbakcemile5

Neslıhan artık benı ızınlımı yazarsın yoksa bırsey yazmazmısın bılmıyorum canım sana kalmıskaydirigubbakcemile5

abbbooooo ne diyon kız sen.yaa gitmeeeeeee.kız sen şimdi verdikler4ini de alırsınn.dikkat et heee.okadar emek verdin alma sakın tammamı canım.

Sibelcim sendemi ya gidecegin yerde net yokmuki giremezmisinki

tuğbacım nasılsın canım kızını doktora götürdünmü

bende bu sabah sirkeli suyumu içtim domates salatalık limon maydanoz soğan karışımı salata yaptım ondan yedim 1 buçuk dilim ekmekle , elma yiycem şimdi

kızlar ben egzersize birtürlü başlayamıyorum artık ümidim havaların ısınmasıyla yürüyüşe çıkmak
60 larda takıldım kaldım inermiyim bilemiyorum bu şekilde biraz zorlanınca tamam diyorum daha veremiyorum 60 yeterli sonra pişman olup yok yok 50 li rakamları göriyim diyorum anlayacağınız dengemde bozuldu bu arada
tartıya cumadan beri çıkmadım hiç merak ediyorum nasipse cumaya kadar ne aynımı yoksa vercekmiyim

gidiyim kızlar okadar işim varki akşam üstü yada geç saatte uğrarım tabiki netimiz kesilmezse gına geldi kesintiden

Son düzenleme:
sağol haysemcim birazdaha iyiyiz ikimizde.malesef daha dra gidemedik.bugün benim kurs var.oyüzden yarın ikimiz birden gidicez dra inşallah.ama sanki daha iyi gibi.ayağını düxgün basmaya başlıyo gibi.yine aksama var ama önceki gibi değil sanki.haa pazartesi gittik.film çekildi tahlil yapıldı enfeksşiyon felan mı var vücudunda diye.ama çok şükür temiz çıktı.bide ortapedi görsün deiler.ona gidicez işte yarın nasipse.neyse ben çkıyorum.daha kızımı kursundan alıp benimkine gidicez.yazık yavrum da dolanıyo benimle. yaa.hadi doldurun sayfaları akşam keyifle okuyayım.
ya buarda siyah nerdeki.iki gündür yok.normalde o girmeden durmazdı.giremezsem ya nettte sorun vardır yada çokk yemişimdir yüzüm yoktur demişti..acaba hangisi.inşallah çok yememiştir.gerçi zannetmeme yemez o zaten yesede almaz maşallah.neyse ben kaçıyorum.öpüldünüz cici karılar.

slm ben geldım
öglen pazara gıttım 1,5 saat yurudum...aksam yuruycem...bugun bır yerde okudum tahmın ettıgım gıbıymıs...sabah yapılan sporla aksam yapılan arasında fark varmıs...aksam yapılan ogun yedıklerınızı yakıyormus...demekkı......sabah erken kalkıp en az yarım saat vucudu calıstırırsak daha faydalı...cunku ben ev alacagım zaman 2 hafta hergun bankaları gezmıstım sabahtan yuruyordum cok super bır ıncelme olmustu bende..ama tabı bırakınca eskıye dönuyorsunuz...

gunaydın

seda cok gecmıs olsun

ben dun ıyıydım bayagı...öglen ve aksam bugulama balık yedım...kacamak yapmadım ama cok yagmur ve soguk var yuruyemedım...bugun hava super...sabahtan gunes actı...mahvettı benı bu havalar yaa...bu aksam baslıyorum ....cumaya bır faydası olmaz...ha bırde dun 3 bardak bıtkı cayı ıctım bas agrısından öldum....bugun yıne ıcıcem ama korkuyorum....en guzelı spor kardesım...ben gecen hafta cok faydasını gördum...bu hafta artıyla gırıcem....bılıyorum...

azımlı arkadasları tebrık edıyorum...

teşekkür ederim canım iyileştim çok şükür..evet bencede en önemlisi spor canım bugün havalar burdada açtı ben sabah yürüdüm 1saat hihoyyyt hangi bitki çayı baş ağrısı yaptı tatlım ben hemen hemen hepsini içiyorum

canım iyi yolculuklar ama çok kalma özleriz seni valla hemen gel :a015:

sağol haysemcim birazdaha iyiyiz ikimizde.malesef daha dra gidemedik.bugün benim kurs var.oyüzden yarın ikimiz birden gidicez dra inşallah.ama sanki daha iyi gibi.ayağını düxgün basmaya başlıyo gibi.yine aksama var ama önceki gibi değil sanki.haa pazartesi gittik.film çekildi tahlil yapıldı enfeksşiyon felan mı var vücudunda diye.ama çok şükür temiz çıktı.bide ortapedi görsün deiler.ona gidicez işte yarın nasipse.neyse ben çkıyorum.daha kızımı kursundan alıp benimkine gidicez.yazık yavrum da dolanıyo benimle. yaa.hadi doldurun sayfaları akşam keyifle okuyayım.
ya buarda siyah nerdeki.iki gündür yok.normalde o girmeden durmazdı.giremezsem ya nettte sorun vardır yada çokk yemişimdir yüzüm yoktur demişti..acaba hangisi.inşallah çok yememiştir.gerçi zannetmeme yemez o zaten yesede almaz maşallah.neyse ben kaçıyorum.öpüldünüz cici karılar.

canım daha iyi olmanıza çok sevindim kızın burkmuş yada incitmiştir belki oyun oynarken küçükken ben hoplayıp zıplayıp çok sık incitirdimde ordan biliyorum :roflol:
ciddi bi durum yoktur inşallah... terliği bende hiç duymadım canım kabızlığadamı iyi geliyormuş süpermiş valla..evet siyah 2gündür yok bende merak ettim iyidir bi sorun yoktu inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bugun a.s.
ben herzaman ki kahvaltımı yaptım sadece bi cay kasıgı recel yedim tatlı krizim tutmasın yine diye
şimdi derse gidiyorum 2 gibi gelicem..

selam canım iyi yapmışsın bugünde öğlen aç kalma sakın mutlaka bişeyler ye kaydirigubbakcemile

canim gercekten cok uzuldum ya sensiz olmazki amann orda yokmu net ya uffff sendemi yani serinceden sonra anam kimse kalmadi izinli yazarim seni oldumu

Back