• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM**98.ETAP**
nukeray (58.5/)
serince84 geri donmek uzere ayrildi (68.0)
s2000(67.8/% )
haysem (61.0/ )
rose14 (79.0/)
neslihan (69.2/ )
eylulce(82.9/ )
spagot(64.8/
destinam(78.0/)
sıyah24 (73.9/
14.TAKIM TOPLAM KILO (703.1/)

sağol hemşom herşey için.sizlerde hoşgeldiniz.
ya bişey sorcam sitenin başında bi yazı var gördünüxmü site bizden özür diliyo bi saldırımı ne olmuş siteye oyüzden kesinti olmuş.bilgiler poaylaşılıyo felan diyo.bide msn lerimiz felan var bişey olmasın.sonuçta yeni msn açılır ama.listedekinlere çürkin msjlar giderse bide alalh korusun.bugünlerde çokmuş msnyi çalıp listedekinlerden kontör isiştyolarmış tanıdık gibi.ayyy çok korktum ben yaa.

kizlar listeyi yaptim yarin gelenler artik onunemi yazar ayri yeremi yazar bilemem siz bilirsiniz ben anca saat 13.00 de felan gelirim haberiniz olsun cuma ya giderler bende solugu burda alirim oldumu
simdi gitmem lazim
tugbacim canim seninlede atismayi ozledim ama artik idare et glecem
ayrica siyahcim canim sanada slm ederim bu hafta ne olacak merak icindeyim ayricada babanada gecmis olsun insallah iyidir
hepinizi optum benden bu kadar

kız eylül valah dilini anlayamadım nedemk istediğini.anladığım tek şey çok önemli değil yani öylemi.

iyi akşamlar kızlar yürüyüşten geldim şimdi kiraz sapı mısır püskülü kaynattım onu içecem işe yarar inşallah şişkinliğim geçer ellerim felan okadar şişki parmaklarımı zor büküyorum

Kızlar ben ara verdigimde kilo almıştım benim hesaplamam nasıl olacak eger takım için sorun olursa ben katılmıyım
tartıldığımda 64 tüm yarın bakıyım kaç olucam bugün niyetimde yoktu ama güzel gitti benim için tam detoks diyeti oldu sayılır
öglen yedigim 2 kaşık nohutlu pilavı saymazsak balık pişircektim onuda yapmadım yarın bildiri var diye yerimseniben

ögleden sonra 1 bardak havuç ve kivi suyu içtim sonra 1 salata akşamda 1 havuç eşim öglen simit getirdi çok severim ama kendimi tuttumhihoyyyt

sırf kendim için bugün katı meyva sıkacağı aldım kızlar iyide oldu birazdan su içerim bugünü şükür kazasız atlattımkaydirigubbakcemile3

günaydın... malesef kıslar cok güzel haberlerim yok sizlere kilo konusunda.. bugün yarın pazara yokum haberiniz olsun erzuruma gidiyorum... alsamda inşallah cumaya toparlarım pazar akşamı bilmiyom girebilirmiyim giremesem bile pazartesi mutlaka girerim

bana bol bol dua edin aklınıza gelirse... bugün başka bir yerde görevliyim.. yengemde agır bir amaliyat geçirecek baya gergin bir gün alayacagınız.. beni özleyin....
kilom 72,5 hepiniz allaha emanet olun gelinceye kadar kendinize ii bakın

günaydın herkese
bu hafta regl oldugum icin kilom aynı gibi gözüküyo inşallah haftaya..
yani hala 64.8im

siyahcım gecmiş olsun canım dualarımız seninle..

günaydın kızlar:teytey::teytey:
hayırlı cumalarrrr:Saruboceq:
bu gün yarışmadaki son günümsenağlamasenağlama
sizlerle daha uzun süre kalamak isterdim
hepinizi çok sevdimŞeniz
mezun olduğum için sevinemiyorum bile
ben istediğim kiloya buranın sayesinde kavuştum
hepinize tek tek teşekkür ediyorum:enbuyukkk:

gelelim verdiğim kiloya
2 kilodan fazla vermişim bu hafta tartı dijital olmadığı için tam olarak bilemiyorum ama 2 kilo 300 gr diyeyim ben

benim oğlangamyoncuiremsu bu sabah babasıyla işe gitti o yüzden rahat rahat yazabiliyorum
geçmişe bir göz atıp geliyorum

günaydın... malesef kıslar cok güzel haberlerim yok sizlere kilo konusunda.. bugün yarın pazara yokum haberiniz olsun erzuruma gidiyorum... alsamda inşallah cumaya toparlarım pazar akşamı bilmiyom girebilirmiyim giremesem bile pazartesi mutlaka girerim

bana bol bol dua edin aklınıza gelirse... bugün başka bir yerde görevliyim.. yengemde agır bir amaliyat geçirecek baya gergin bir gün alayacagınız.. beni özleyin....
kilom 72,5 hepiniz allaha emanet olun gelinceye kadar kendinize ii bakın

siyahçım çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun yengenin

öncelıkle herkese gunaydın....hayırlı cumalar ....ıyı hafta sonları herkese.....

dun sıtede yaşanan sorunu ben de farkettım arkadaslar yaa ...sabahda benı tanımadıgım bırı msne eklemek ıstedı engelledım...demek sılmek gerekıyor msnlerı...

neslıhan gözun aydın mısafırın gıtmıs ınsallah artık daha cok burda olursun...

sıyahcım cok cok gecmıs olsun arkadasım....allah buyuktur ....

eylulce tebrıkler canım...

nukeray gönulden tebrık ederım senı....dılerım 3-4 ay sonra bende yazabılırım bunları...dılerım bu kılonda sabıt kalırsın....

bence yenı gelen arkadaslar asıl uye olabılır sorun yok...

bana gelınce....hergun aksam duzenlı 1 saat yurudum tempolu olarak...eve geldım yatıncaya kadar oturmadan işimi yaptım....sabahları kellogsumu yeıdm...öglen ve aksam dıkkat etmeye calıstım ekmek fazla yemedım...

sonuc 1 kılo gıttı....ıncelme basladı....plates dvdsını ındırıyorum aksamları haftada 3 gun 50 dk yapmam yeterlıymıs....bıraz daha meyveye yönelıcem...toplamda 5 kılo oldu....2si su desek benım ıcın mucıze...

tşk kk......

destinam teşekkür ederim canım darısı tez vakitte senin başına
platese devamet çok faydasını görürsün sana tavsiyem yürüyüş ve egzersizle destekle platesi
ben birazdan cuma yasinine gidiyorum
gece çocukları yatırınca uğrarım
öpüyorumŞeniz

Back