- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.981
canım geçmiş olsun tuzu tamamen kesme aman dikkat et :1hug:
ŞenizŞeniz kız yermiyim.. gecen sabah kaltım 600 gr geri gelmiş o kadar spor diyet.. sinirlerim gerildi.. valla peynirim erzurum civil peyniri salamura onu bile artık suya koyuyorum tuzu cıksın .. artık pişirdigim yemegede iş yerinde cıkanada kesinlikle tuz katmıyom neyse onu yiyorum :roflol::roflol: gözüm korktu valla kaydirigubbakcemile5
tuzu tamamen kesme sende vurdedik öldürdün :dilcikar:
tursu yeemme dedik yemeklerden tuzu kesme tansiyon düsscek gene kaydirigubbakcemile
vaalaa 1 haftada 3 kg veriyrsan sen hiç dertlenme sen yaza kesin 55 olcan yerimseniben
bide o sabah kaahvaltsı ne öyle 2 ye bölüyorsun
altı üstü 1 dilim ekmek onuda bölüp mü yıyorsun kızım kahvaltıda kral olcan ne öyle azcıkk:mymeka:
haftada 2 kez yumurtanı da yıyceksin yeşiliğinide kuruyemişinide he tamammı sabah iyi kahvaltı yap öğle aksamı ayarlıysun zatenŞeniz
ŞenizŞeniz kız yermiyim.. gecen sabah kaltım 600 gr geri gelmiş o kadar spor diyet.. sinirlerim gerildi.. valla peynirim erzurum civil peyniri salamura onu bile artık suya koyuyorum tuzu cıksın .. artık pişirdigim yemegede iş yerinde cıkanada kesinlikle tuz katmıyom neyse onu yiyorum :roflol::roflol: gözüm korktu valla kaydirigubbakcemile5
şimdi bana akıl ver hadi yarın yumurtamı yedim.. ama bilidim kadarıyla yumurta ve patates haşlamasıyla peynir yenilmiyor.. peki ben 9 da ne yiyecem yumurta işe giderse koku yapar.. söle bakım.. sabah ekmeksiz bir yumurta yiyim .. ekmegimle azcık peynir yiyimmi 9 da bişey olurmu .. yada zeytin olacak 3 yada 4 tane işde var ne dersin
yumurtayı sabah ye aama ekmeksiz 9 gibi de ekmek peynir birazda yeşillk ye kabız olcan yoksa cayla kuru kayısıda süperr he ben bide bayadr elma sirkesi içyrm özellkle aksam kaçırdysam içıyrum sabah tartıda kg oynaması olmuyorr kaçamak yaptığnda dene
canlar öglen yağsız yoğut çorbası 1 kivi yarım havuç akşamada yoğurtlu pazı yiycem misafirligede gidicem inş bişe yemem
evet elma sirkesini bende dünle bugün içmeye başladım.. ama öle vaktim yok inan sabah i,çmeye.. sadece işden geliyom içiyom bir su bardagına bir yemek kaşıgı koydum az evvelde içtim birde yatınca aynı bir fincana bir yemek kaşıgı..yalnız kanar suya koyuyorum bilesinn sende bölemi kullanıyon.. dünle bugün başladım..
ben ılık 1 bardak suya 1 tatlı kasığı kaçamak yapmşsam yatamdan içiyorum
günde 3 kez içeemm vallal :bbo:
hımm bir yemek kaşıgı benimki çokmu zararı olurmu acaba birde ılık su kesinmi kaynar yanlışmı yapıyorum.. bu arada iki kere içiyorum bir akşam birde yatınca.. onuda 2 gündür..
kaynar suda ben içemıyorum diye öyle yapmıyorm
ayrıca 1 yemek kaşığı bana fazla geliyor mide zaten asidik florasını bozmak isteemdğim için ben 1 tatlı kaşığı ile sınırladım:1closedeyes:
ben yemek hazırlamaya gidiyorum öptum cnmŞeniz
tşk ler bilgiler için sen gel bana sık sık bak yediklerime uyar sürekli valla verdigin bilgiler destegin işe yarıyo tşk ler ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?