• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa şimdi aklınmı karıştırmaa.dur bi allah allaaahhhh.bunu iyce bi öğreneyim sonra kalına geçeriz.göremiyosan gözlük takkk.
ee hani teşekkür edecvktin.dua et bana .şu sınavı kazanyım diyeee.

lan niye kafan karissin sen sagini solunu bilmiyonmu
sol ust kosye bak orda B harfi var kalin yazili bence sen tak gozluk cunku ben takiyom su anda canim hahahhaaa
ne tesekkuru kiz boyle listeye tesekkurmu edecem hani senin emeginne rde sadece kopyalamakmi yok begenmedim yarin ben yapacam senbana tesekkur edecen

lan niye kafan karissin sen sagini solunu bilmiyonmu
sol ust kosye bak orda B harfi var kalin yazili bence sen tak gozluk cunku ben takiyom su anda canim hahahhaaa
ne tesekkuru kiz boyle listeye tesekkurmu edecem hani senin emeginne rde sadece kopyalamakmi yok begenmedim yarin ben yapacam senbana tesekkur edecen

tüüüüühhh nankööörrr.kız yaz demedinmi.bende teknolojinin imkanlarını kullanıp kopyaladım.ama yoook bidaha mı tövbeeee tövbeeeeee.hadi bakalım bida işmiş yapıyomuyum.ben biliyodum aslınbda baştan beri beğenmiyeceğini.neyse.tecrübe ettik.eee ne demişler.bir musibet bin nasihatten daha iyidir.

haaa akılmndayken.yaptığım şeyi beğenmeyen baaaaaayaaaannn:ben sen gibi avara değilim cicim.buyur sen yap.sen tek tek işle.hadi kolay gelsin cicim.

mirmirmirmir
kızlar benım uykum geldı
ıyı geceler
sabah ola hayrola
mirmirmirmir

haydi canım sanada hayırlı geceler.bende çıkıyom.benim adamın sabrını taşırmadan ufak ufak kaçayım.haydiiin bakalım hepinize hayırlı gecelr.öpüldün
z anacıım.baaaaayyyyyyyy

tüüüüühhh nankööörrr.kız yaz demedinmi.bende teknolojinin imkanlarını kullanıp kopyaladım.ama yoook bidaha mı tövbeeee tövbeeeeee.hadi bakalım bida işmiş yapıyomuyum.ben biliyodum aslınbda baştan beri beğenmiyeceğini.neyse.tecrübe ettik.eee ne demişler.bir musibet bin nasihatten daha iyidir.
anam kiz akilli sende duzgun yap oh ne guzel kopyalamis biryere not al dedik sana biz otur bir yere kopyala aynisi getir koy demedik alla alla
ii gecelerrrrrrrr daha yatmadinizmi sizzzzzzz
aman yok su tugbayla ugrsiyom
haaa akılmndayken.yaptığım şeyi beğenmeyen baaaaaayaaaannn:ben sen gibi avara değilim cicim.buyur sen yap.sen tek tek işle.hadi kolay gelsin cicim.
kiz benmi avarayim he he sen oyle san ah ah gelsende gorsen
varya bier liste hazirliyom siez ahanda valla diyom kizim tepemde bagira cagira sadece su listeden bahsetmiyom hani kim su gune kadar kac kilo vermsi kim verememis o listeyide hazirliyom ya ah ah gormn lazim anlatmakla anlaman
tabi karsilik olarak teskkur bekliyok ama nerdeee hic yorum yazmayan bile var ne diyim caniniz sagolsun
hii zevkle hazirliyom gerckten diyom bak
ama avara dedin ya oyuzden soylemek ihtiyacinda bulundun benim icin cok zor oluyo ama karsiligini almak cok guzel

mirmirmirmir
kızlar benım uykum geldı
ıyı geceler
sabah ola hayrola
mirmirmirmir

Back