- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.741
kızlar lısteyı hazırladım
yarın sabah tartılan kopyalayıp kılosunu yazsın-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa şimdi aklınmı karıştırmaa.dur bi allah allaaahhhh.bunu iyce bi öğreneyim sonra kalına geçeriz.göremiyosan gözlük takkk.
ee hani teşekkür edecvktin.dua et bana .şu sınavı kazanyım diyeee.
kızlar lısteyı hazırladım
:roflol:
iste buna gulerim kim yapacak bizim gruptan onu ya
lan niye kafan karissin sen sagini solunu bilmiyonmu
sol ust kosye bak orda B harfi var kalin yazili bence sen tak gozluk cunku ben takiyom su anda canim hahahhaaa
ne tesekkuru kiz boyle listeye tesekkurmu edecem hani senin emeginne rde sadece kopyalamakmi yok begenmedim yarin ben yapacam senbana tesekkur edecen
dur kız beraber gulelım:1hug:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:haaa akılmndayken.yaptığım şeyi beğenmeyen baaaaaayaaaannn:ben sen gibi avara değilim cicim.buyur sen yap.sen tek tek işle.hadi kolay gelsin cicim.
ders calisiyordum bende sayfa acikti tugba yeni gordum yazilanlari
mirmirmirmir
kızlar benım uykum geldı
ıyı geceler
sabah ola hayrola
mirmirmirmir
anam kiz akilli sende duzgun yap oh ne guzel kopyalamis biryere not al dedik sana biz otur bir yere kopyala aynisi getir koy demedik alla allatüüüüühhh nankööörrr.kız yaz demedinmi.bende teknolojinin imkanlarını kullanıp kopyaladım.ama yoook bidaha mı tövbeeee tövbeeeeee.hadi bakalım bida işmiş yapıyomuyum.ben biliyodum aslınbda baştan beri beğenmiyeceğini.neyse.tecrübe ettik.eee ne demişler.bir musibet bin nasihatten daha iyidir.
aman yok su tugbayla ugrsiyomii gecelerrrrrrrr daha yatmadinizmi sizzzzzzz
kiz benmi avarayim he he sen oyle san ah ah gelsende gorsenhaaa akılmndayken.yaptığım şeyi beğenmeyen baaaaaayaaaannn:ben sen gibi avara değilim cicim.buyur sen yap.sen tek tek işle.hadi kolay gelsin cicim.
mirmirmirmir
kızlar benım uykum geldı
ıyı geceler
sabah ola hayrola
mirmirmirmir