• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eylülce:

kiz tugba ne 15 kilo dan bahsediyon sen olanlari zor veriyom zaten..... bu hafta su icmedim aksmalari spor yapmadim olay bundan kaynaklaniyo bende heralde pazartesinden itibaren daha dikkatli olcam.... sabahlari iki dilim ekmek tere yag recel veya kellogs yiyorum oglen salata aksamlarida corba vesayire mesela bu aksam biber kavurmasi yedim soganli tomatesli zeytin yagli yaninda kepek ekmegi......

nukeray:
benimde 2 haftadır kilo verememim sebebi egzersiz yapmıyorum su ve bitki çayı bile içmedim 2 haftadır
şimdi yeşilçay yapmaya gidiyorummmmmm

neslihan:
bu hafta basindan itibaren cok kotu sekilde yemeklere saldirdim aslinda regl oldum bu sebep degil bence cunku reglken daha cok motabolizman calisiyo ama ben maalesef her zaman oldugu gibi yemeklere saldirdim c.tesi pazar cok iyiydi nerdeyse kacamaksiz yaptimm pazarteside ayni ama sonrasi felaket bir husrandi benim icin
helede carsamba gunu pizzalar mi deseniz cikolatalarmi deseniz sonundada izgara benim o uc gunumu mahvetti anliyacaginiz yine kendimi tutamadim arkadaslar uzgunum bu hafta hicbirimiz iyi degildik hii birde ben gercekten cok fena kotuyum ya piskolojik olarakta kotu geciriyorum gunleri buda benim diyeten cikmama sebeplerden birtanesii
tekrar cok uzgunum insallah bu hafta kizlar su 6 li rakamlari gorecegim neslihann.

Son düzenleme:
Neslıhan sıyahı bu hafta nasıl eklıcen lısteye
oncekı kılosu neydı
kulakları cınlasın sımdı mısıl mısıl uyuyordur garıbım bugun cok yorulmus-tatlicadiarzu-

s200

duyuruya geline
ben bu hafta yememe dıkkat ettım ve haftasonu aldıgım 1 kıloyu verdım
ve dıkkat etmeye devam edicem haftayada 1 kilo gitcek 67 olceeemm s200

rose14_______________________________________
hım öncelikle ben yazayım.benim ilk baştakilo veremeyişimin sebebi ghünlük içilmnesi gereken 2-2.5 lt suyu içmemem.sonra beden temizliğinden çıkınca yiyeceklere fazla yüklenmem.mesela nutella gibi zararlı şeyleri yemem.haa bide geç saatte meyve felan yemem.

spagot
neden kilo veremediğimi yazıyım hemen ben de bitki çaylarımı kestim 5i bi yerde içiyodum bagırsak tembelligi yapabilir dediler 2 haftadır onu kestim ama bu hafta baslıcam tekrar..
sonra spor sorunum var tabi çok spor yapamıyorum tansiyonum düsüyo cünkü yürüyüs yapıyodum hep ama havalar yüzünden oda kaldı ona da tekrar baslıyorum havaların düzelmesiyle beraber.. bi de sanırım hafta sonu cok kacırdım onun etkisi de olabilir.. ama en çok etkili olan sey spor onu nasıl halledicem bilemiyorum..

destina:

500 gr alarak gırıyorum bu haftaya ne oldu anlamadım...aksam yedıgım menemen sanırım yaptı bunu...sıl bastan baslıyorum

Son düzenleme:
Neslıhan sıyahı bu hafta nasıl eklıcen lısteye
oncekı kılosu neydı
kulakları cınlasın sımdı mısıl mısıl uyuyordur garıbım bugun cok yorulmus-tatlicadiarzu-

canim eski kilosunla maalesef ekliyecegim 58 di cook eski uye yazacagiz simdiki kilosuda iste neyse onu yazacaz ama ben yine bir sorarim gerci kurallar boyle ne yapalim bu hafta sonuncu olacagiz hanimefendi kiymetimi bisinde hahahah
canim bilir bilir (icimden geldi )

işte herkesin yaptığı bu.kopyalayıp sakladım.ben katipmiyim kızm.sizinde okuma yazmanız var.ben sadece hepsini bi araya getirdim.okuyun işte .neden verememiş.

tugba anam bu neci tamam ben birsey demiyom yarin listeyi hazirlarim guzelim sende artik bana tesekkur edersin
suna bak kopyalamis durmus insan renklendirir sunu ne bilim sekil verir

canim eski kilosunla maalesef ekliyecegim 58 di cook eski uye yazacagiz simdiki kilosuda iste neyse onu yazacaz ama ben yine bir sorarim gerci kurallar boyle ne yapalim bu hafta sonuncu olacagiz hanimefendi kiymetimi bisinde hahahah
canim bilir bilir (icimden geldi )

anlasıldı bu hafta sonuncuyuz-tatlicadiarzu-

kız bilmiyom onları.eşime sorubncada kızıyo bana burayla ilgilendiğim kadar onunla ilgilenmiyomuşum.dur kırmızı yazmayı daha yeni öğrendim.ama kopyaladığımı ne yapacağım nasıl renklendireceğimi bilmiyom dur acık uğraşayıom.

kız bilmiyom onları.eşime sorubncada kızıyo bana burayla ilgilendiğim kadar onunla ilgilenmiyomuşum.dur kırmızı yazmayı daha yeni öğrendim.ama kopyaladığımı ne yapacağım nasıl renklendireceğimi bilmiyom dur acık uğraşayıom.

anam esine ne soruyon bize sorsana akilli bosver sen onuben diyim sana
simdi kopyaladinya yaziyi ilk yazinin onune kirmizi renke bas o parantezin icine yazini kes orayada kopyala anladinmi anlamdiysen sor

kızm ne anlatıyon.ben keşfettim.denem yanılma yoluyla yaptık işte.olmuşmu.daha çiçek miçek börtü böcek yapayımmı.ama yine de anlattığın için sağol.:emir_bebek:

birde kalin yazmayi ogren canim su sol kosede yazmadan once B yazisi var ona bas icine yaz canim tamammi
mesela bu yazilari kalin yazmak istiyorsan kopyala yaziyi sonra ilk satira tikla sol taraftaki B tusuna bas sonrada yazdigin yaziyi kesip B nin icine yapistir anladinmi

14. TAKIM**97.ETAP**

nukeray (59.5//% )
serince84 (66.0//% )
s2000(68.0//% )
haysem (61.0//% )
rose14 (80.0//%)
neslihan (70.5//% )
eylulce(83.9//% )
spagot(65.1//% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(79.0//%)
sıyah24 (58.0//% cok eski uye

14.TAKIM TOPLAM KILO (692.7/%)

Son düzenleme:
ya bu rada.alakasız ama.ortada bi olay ve gerçek var.muhsin yazıcığolu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopter hala bulunamadı.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.inşallah canabı mevla korusun onları.allah ailelerine sabır versin inşallah.gerçekten çok üzücü bi olay.allahım yardımcıları olsun.

yaaa şimdi aklınmı karıştırmaa.dur bi allah allaaahhhh.bunu iyce bi öğreneyim sonra kalına geçeriz.göremiyosan gözlük takkk.
ee hani teşekkür edecvktin.dua et bana .şu sınavı kazanyım diyeee.

Back