• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nodu cicim kayınpedrin yatmıyomu dha.ne işin var.çekil git yatsın adamcaaazzz. 1bardak da süt veerr.kemik erimesi neytim olmasın.

sende yediklerni hazmedemedin heralde.ben ne zamn yazmıyom kızım.sayfam hep açık benim.ara ara gelip bakıyom.al benden de hahahahhaahhaa hattaaa hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa

geveze bugun birsey yemedim catlada patla yiyenleri gorecez yarin
bana bak ben gelemiyom ya sabah listeyi hazirlayin ha ben karismam sibel yada sen yada bir baskasi kim once gelirse o yapsin hi ne dersiniz anam kimse gelmezmis ben boyle dedim diyee olurmu olur valla
neyse birzahmet yapabilen yapsin ben gelince devam ederim

geveze bugun birsey yemedim catlada patla yiyenleri gorecez yarin
bana bak ben gelemiyom ya sabah listeyi hazirlayin ha ben karismam sibel yada sen yada bir baskasi kim once gelirse o yapsin hi ne dersiniz anam kimse gelmezmis ben boyle dedim diyee olurmu olur valla
neyse birzahmet yapabilen yapsin ben gelince devam ederim

ben liste yapamam .alıntı yapmaya bile korktum geçen haftaa.kaptan yardımcısı sibel o yapsın oo.oda burda .tamammı sibelim bidenem.şutarafagittişutarafagitti

ooo herkes burada, naber gecekusları:roflol:
tamam kızlar sıdalanmayın ben yaparım lısteyı
alıstık nasıl olsa herhafta yapmaya:roflol:

ben liste yapamam .alıntı yapmaya bile korktum geçen haftaa.kaptan yardımcısı sibel o yapsın oo.oda burda .tamammı sibelim bidenem.şutarafagittişutarafagitti

lan hepiniz birbirinizin ustune atiyonuz ha
kiz kac hafta o yapti ne var bu haftada sen yap eline yapisacak degil ya alla alla ogren sende renklerini kaybedip duruyonuz sonrada ugrs dur
yapa yapa ogrenirsin birsey demiyecem soz

kiz kac hafta o yapti ne var bu haftada sen yap eline yapisacak degil ya alla alla ogren sende renklerini kaybedip duruyonuz sonrada ugrs dur

bağane gızım bağaneee.korkuyom ben.üstüme gelme .gelmem bak bidahi.kaçarım heee.

yasa kaptan sen cok yasassss:roflol:
sunların kafalarına kafalarına vur:mymeka:
:mymeka: bırsey yapmıyorlar hep bıze yaptırıyorlar:kızgın:

ooo herkes burada, naber gecekusları:roflol:
tamam kızlar sıdalanmayın ben yaparım lısteyı
alıstık nasıl olsa herhafta yapmaya:roflol:

anamm tamam ya yapmayin askolsun
detttt bee
giciklar kuerim ha aksam aksam ne yapim anam okadar dardayim ki gorseniz beni
anam bende pek acikli durdum haa

:mymeka: ayyyy nedne acaba.kaplumbağa olduğunuz için olabilirmi.kilo vemenin dışında en iyi yaptığınız işlerden biri buu.:roflol::roflol::roflol:

kız herıfın yattıysa senın ne ısın buralarda
gıt yatsana:roflol:
aman yatsam ne olacak kizim ev dolu -tatlicadiarzu-
bağane gızım bağaneee.korkuyom ben.üstüme gelme .gelmem bak bidahi.kaçarım heee.
iyi be gelmedik git yapma hani sen gorevini nasil yaptin listelemeden kactin bitirdin olayi aferim sana
kiz ah ah vuruyomda o sopalar geri bana geliyo kafam kirik bugun
ahhh ahhhhh şimdi buralar tam siyaha göreydi emmmmmeeeee yorgunmuş garibim.

ne o siyahla birlik olup beni deli edecektin demi yok oyl eyagma ben bilerek geldim zaten

söyleyenleri listeledim ama söylemeyenler 20 kilo alacak napayım.kilo almak isteyene yol açık.

Back