- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.681
valla yarına 10 kiloda alacagımı bilsem parmagımı bile kıpırdatmammm... bunun başka caresi yokmu terden başka görüyonmu şimdi öglen tuzlu akşam tuzlu.. su içsem atmazmı acaba yoksa tutarmı gene... aha yazıyom buraya dahada yemiyecem turşu... valla eger yarin kilo vermedimse birde aldımsa düşer bayılırım heralde
bu arada mümkünse senden rica edecegim arada ugra yediklerime bak beni uyarr
olur gelir kulağını cekeriimlülülülülülü
cnm hergün böyledeğil tabiki menüm ama hamur iş yok ekmek sınırlı yıyorum
salata bol ,corbada olur menümde ayrca yoğurt hergün olur
benazıck abartsam kgalırım geri kolayy alıyorumm oyuzden kontrollü gitmek zorundayım ömür boyu :1no2:
annem cağırıyyrr yeemk yiycekmşzz
aksma menum= havuc salatasi yarim kase mercimek corbasi 4 ince dilim kepek ekmegi gece acikirsam yine elma yicem....
aksma menum= havuc salatasi yarim kase mercimek corbasi 4 ince dilim kepek ekmegi gece acikirsam yine elma yicem....
4 tane dilim ekmek cok degilmi ya... akşamları en azından ekmek az yükett...
bu arada eger erkenden yatarsam gece hiç uyuyemıyorum o yüzden bu yorgunlukda ayık kalmak için savaşıyorum... valla sobanın yanında yer yaptım yatıyorum...tv bakıyorum :roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:kız şimdi ne yapacam ver akıl ver bana cabuk sabaha kadar napım yarın bildirim var... öglen turşu yedim valla akşamada borkoliyi haşlıyınca el alışkanlıgı tuz döktüm aşırı tuzlu olmuşşş... cabuk bunun bir caresi varmı napım şimdi bennnnnnnn cabukkkkkkk kilo vermezsem valla bu neslinin dilinden allah esirgesin beni bir careeeeeesenağlama
ki zne yapacan siyahi ben geldim icerdeler bbizimkiler simdi gelirlerde caktirma tlf resim yukluyom -tatlicadiarzu-ben geldım aksamları Sıyah olur dıye ama baktım sıyah cok yorulmus
uyumustur herhalde sıcak sobanın yanında:roflol:
bende aksam 1 tabak corba yedım baska bırsey yemedım oglen cok yedıgım ıcın
demek tursu sumu tutuyormus, bende cok severım tursuyu-tatlicadiarzu-
ne diyon lan :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
hiiiiişşşşşşşşşşşttttttttt aşşağıdaki bayaaaan laaaarrrr yazsanıza leeennnn.
ahanda kimliğinizi diyom.: nesliiiihaaaannn,eylülce.ahanda dedim.ne zamn aşağıdakimnlere ses etsem çaktırmadan gidiyolar.ç
ay neden acikladin kimligimi ya askolsun sende su agzini bir tutamadin
kiz sen iyimisin aclik basinami vurdu yavrum gecmisi okuyoz ne yapak seslendik iste ben senmiyim geldimmi yazarim hahahahhaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?