Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olur gelir kulağını cekeriimlülülülülülü
cnm hergün böyledeğil tabiki menüm ama hamur iş yok ekmek sınırlı yıyorum
salata bol ,corbada olur menümde ayrca yoğurt hergün olur
benazıck abartsam kgalırım geri kolayy alıyorumm oyuzden kontrollü gitmek zorundayım ömür boyu :1no2:
annem cağırıyyrr yeemk yiycekmşzz

kız nere gidiyon bu tuz işinin vbaşka caresi yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile

kulagımıda cek sopada sallla kızda yeterki yanlışlarımı söle .. artık turşu yok diyet süresince bu kesin... ıızlar gene gelmediniz ben sayfayı aşagıya cekiyom azcık uzanım gelirim sonradan bellki gene bir taneniz yoksunuz .. gene bıraktınız beni tek başıma.. kıs rosse sende kaç kere geldin gördümde bir tane yazmadın sen dur alacagınız olsun hepinizin

aksma menum= havuc salatasi yarim kase mercimek corbasi 4 ince dilim kepek ekmegi gece acikirsam yine elma yicem....

4 tane dilim ekmek cok degilmi ya... akşamları en azından ekmek az yükett...
bu arada eger erkenden yatarsam gece hiç uyuyemıyorum o yüzden bu yorgunlukda ayık kalmak için savaşıyorum... valla sobanın yanında yer yaptım yatıyorum...tv bakıyorum :roflol:

ben geldım aksamları Sıyah olur dıye ama baktım sıyah cok yorulmus
uyumustur herhalde sıcak sobanın yanında:roflol:
bende aksam 1 tabak corba yedım baska bırsey yemedım oglen cok yedıgım ıcın
demek tursu sumu tutuyormus, bende cok severım tursuyu-tatlicadiarzu-

siyahcım.haklısın gerçekten zor bi görev seninki.bende sna atıpkı diğer hasta yakınları ghibi allah razı olsun diyorum.keşke herkes senin gibi yapsa.bi tek senin işinle ilgili değil.her meslek için geçerli söylediklerim.en üst tabakadan en alt tabakaya kadar.bazen öyle oluyorki en basit işle uğraşan kişi bile karşısındaki insanı aşağılayıp bağırıp çağırabiliyor.ben buna katlanamıyorum işte.zaten bizim insanımız mahcup gariban kişlerle dolu.yazık hele bide cahilse elini nasıl tuıtacağını şaşırıyo.demiştim ya ben 1. 5 yıl öğretmenlik yaptım.öğerncilerle okadariyidimki.okul çıkışı eşerbımı yapmamı beklerler hep beraber gidrdik eve.benim ellerim dolardı çiçekten öteki hocalara tek tük.bana her sınıftan gelirdi çiçek yani.köydeki insanlarlada öyleydim.hele hiç unutmama.bbekarım tabi ozaman ev sahibim bahçeye gitii.2 kızı bi oğlu vardı benim öğrencilerimdi.dedim şimdi bu geç gelir yorgun olur.kalktım yemek yaptım kek yaptım.akşam ezanı okuncak hala gelen yok. bafedersin 3 tanede ineği vardı.giydim onun ahır kıyafetlerini elime süt kovasını alıp.inekleri bi güzel sağdım samanlarını sularını verdim.sütü süzdüm.tam pişrirken o geldi.. ama okadar çok dua eetttiki ben de bunun korkusunuı çekiyodum elelrim kazmaktn ağrıyo diye.işte böyle.ama bi tane hoca vardıık.yazık herkese gelen gidene bağırır azarlardı.veliler onunla konuşacağında napacağını şaşırırdı.
yani demek istediğim her meslekte iyi de var kötüde.tekara senden allah razı olsun.allah iki cihandada mesut bahtiyar etsin inşallah.

Son düzenleme:
haaa siyahım babanada geçmiş olsun.inşallah ahyırlarla ameliyatını olup çıkar.allah acil şiaflar versin inaşallah.

siyah kepek ekmegini aldigin zaman ekmekcide dilimliyorlar burda dilimleri gorsen tul perde gibi cok ince o yuzden 4 tane toplasan anca iki dilim yapmaz bile

Siyah babana acil sifalar canım..
bu aksam dedigim gibi bişey yemedim ama tursu yedim daha dogrusu tadına baktım ama cok gözüm korktu sizin bu konusmalarınızdan inşallah yarın tartıya yansımaz :bbo:

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
hiiiiişşşşşşşşşşşttttttttt aşşağıdaki bayaaaan laaaarrrr yazsanıza leeennnn.

ahanda kimliğinizi diyom.: nesliiiihaaaannn,eylülce.ahanda dedim.ne zamn aşağıdakimnlere ses etsem çaktırmadan gidiyolar.ç

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
cok uzuldum ya ne olacak simdi
kiz sende yorulacak gunumu buldun iki dakka geldikte suraya
kizlar aksam yemek yemedim biraz once kurabiye yaptim ondan attim agzima kucuktu ama haaa sevinmesin birileri yani bosunada ugrasma zor bana yetismen biraz zaman alacak

ki zne yapacan siyahi ben geldim icerdeler bbizimkiler simdi gelirlerde caktirma tlf resim yukluyom -tatlicadiarzu-
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
hiiiiişşşşşşşşşşşttttttttt aşşağıdaki bayaaaan laaaarrrr yazsanıza leeennnn.
ne diyon lan :tomato:

ahanda kimliğinizi diyom.: nesliiiihaaaannn,eylülce.ahanda dedim.ne zamn aşağıdakimnlere ses etsem çaktırmadan gidiyolar.ç

ay neden acikladin kimligimi ya askolsun sende su agzini bir tutamadin
kiz sen iyimisin aclik basinami vurdu yavrum gecmisi okuyoz ne yapak seslendik iste ben senmiyim geldimmi yazarim hahahahhaaa:roflol:

ay neden acikladin kimligimi ya askolsun sende su agzini bir tutamadin
kiz sen iyimisin aclik basinami vurdu yavrum gecmisi okuyoz ne yapak seslendik iste ben senmiyim geldimmi yazarim hahahahhaaa:roflol:

sende yediklerni hazmedemedin heralde.ben ne zamn yazmıyom kızım.sayfam hep açık benim.ara ara gelip bakıyom.al benden de hahahahhaahhaa hattaaa hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa

ahanda bak gidecem sen hala oyalaniyon ne yiyon kimbilir hadi hadi acikla yavrum benim eger es vemezsem bilinki gitmidimdir belki babam yatacak burda yatiyo ya o bakimdan cikmak zorunda kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…