Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

burdayım stor perde bakıyorum...takmadan olmuyor neslıhan....

hih iyi ya sevindim kiz sen ne reye tasindin izmirdesin galiba
aman bacim olmuyo takmadan ama degmiyo canini siktigina kimse kimseyi dusunmuyo bu zamanda oyuzden kendine bakmak sart bugunun tekrari yok cunku

kız neslihan ne diyim ben sana bilmiyomlafı nersinden anlamn gerekiyosa işine n asul geliyosa öyle anlıyon.kız çatlak ben sana kilo alanlara bağırma demiyomki.seni de biz dövelim diyom.kafanızı kırarım diyep oklava sallıyon kendine gelinceeeeeeee tavuk güzeldi yedim ıvır zıvır. bak şimdi iki daha vurayımklava:klava:.heee bide savunmaya bak.bende yesem kilo almıyom ama veremiyomda yiyince.kendini avutma öyle.sıkıysa hem ye hem kilo alma hem de var bakal9m.becerebilcenmi.sen ancak sabahtan öğlene yada öğlenden akşama kadfar tutarsın boğazını.laelaelaelaelae

slm kızlar
oglen arkadasa gıttık, yenı geldım
cayın yanında 7-8 tane yaprak sarması ve kucuk parca yas pasta yedım
pogaca, borek makarna salatası vardı ama yemedım:dilcikar:
yaspastada cok guzel gorunuyordu oyuzden dayanamadım yedım ama mıdem cok kotu oldu kremsantısı fazlaydı heralde ondan-tatlicadiarzu-
bu hafta verdıgımıde bugun aldım galıbasenağlama

bu arada bugun yediklerimi yazimde sonra yazmamis demeyin
sabah uc tane diyet buskuvi
oglen bir tane cok kucuk dolma yudum desem daha sogru olur
bu kadar
bu ne kızz hıcbırsey yememıssın
boyle yaparsan aksama cok acıkır cok yersın
benden soylemesı-tatlicadiarzu-
aa gitmişler e ben de gidiyim ders calısıyım madem öyle:dilcikar:
canım senın bu hafta nasıl gectı,
kılo verebıldınmı-tatlicadiarzu-

stor perdelerde cok hos oluyor
ama ınternetten bakıyorsan normalden pahalı olur canım
sana kolay gelsın
yerimseniben

kiz yok bugun ne dense canim birsey yemek istemedi tugba cok vurdu kafama ondan belki
yok yok yemiyecem bakalim cok kararliyim braz once iki uc tike et yedim ekmekle sonrada gittim oglani aldim yurudum yolu uzattim biraz
iyi geldi simdide hic ac degilim yesil cay icerim ne yapim

kiz yok kiz sende yanlis anlamdim vur vur gercek iyi geliyo tabiki ben size siz bana yoksa olmaz akilli
valla o dedigini yapamam be guzelim kimse yerken vermez bencede ama iste ah yememek elde olsaa ahh ahhsende bende simdi tig gibi olurduk degilmi

iyi akşamlar hanımlar ben ders çalışmaya ara verdim bi bakim neler yazılmış dedim,bide bugün yediklerimi yazim
sabah:klasik kahwaltı 2dilim ekmekle
ara:1 yeşil elma
öğlen:1parça fırında yağsız tavuk,2kaşık pilav
ara:6tane fındık içi
akşam:1tabak yoğurtlu brokoli
daha bişe yemicem sadece form çay içecem..bugün hava fena deildi çıktım gene 1saat koştum,1saatte bisiklet sürdüm bukadar kızlar

canim arkadasi surekli asagida goruyorduk okurken bende seslendim gel neden yazmiyon diye oda yazdi sonunda
iste tanistik arkadas olduk simdilik liste disinda ma yer acildigi zaman alacam onuda listeye insallah kendide isterse tabiki

canım çok teşekkür ederim yer açılırsa isterim tabi ama benim için farketmez olmasamda olur gene buralarda olacam zaten Şeniz

herkese hayırlı akşamlar a.s.
kızlar berbat durumdayım ayaklarımın altında sanki civi döşeli basınca agrıyo vucudumda agrımayan kemgim yok... iş cok yogundu bense şimdi ölüyorum... tek istedigim uyumak ama şimdi uyursam gece imkansız uyuyamam o yüzden resmen sürünüyorum...
bu kadar yogunluk içinde birde babamın katarak amaliyatı cıktı kalp şeker tansiyon vs hastalıgı oldugu için bütün doktorlara tek tek gözükmesi gerekti onunlada gün boyu ugraşyım bir iş bir babam ölüyorum valla......... yarın allah nasip ederse amaliyat olacak dua edin bir sorun cıkmasın
toparlayabilirsem yaptıklarımı yediklerimi söyleyeyim.. geçmişe hiç bakmadım daha es geçtigim cevap veremedigim biri olursa bugün beni mazur görün

sabah klasik kahvaltı 60gr cavdar ekmegi 30 gr peynir yarıya böldüm gene ama sadece sabah yiyebildim gerisini işde vakit bulup yi,yemedim aralarda gene kayısı kurusu ile kahve bitki çayı içmeye calıştım ama gali,ba onunda cogu ya sogudu ya döktüm.. sabah gene yolu uzatarak 1 saat yürüdüm.. öglen cacık pirinç pilavı döner turşu vardı.. dönerden biraz aldım pilavdan bir catal cacıgımı ve turşumu bitrdim.. galiba ekmek yemedim.. aralarda galiba iki tane kayısı kurusu yedim.. akşama geldim brokoli haşladım yedim.. ama doymadım çok acım bugün nedense sofradan uzaklaştım buraya geldim.. akşama spor yapmadım ama zaten gün boyu ayakta ve dolandım durdum..
sizler nasılsınız neler yaptınız.. inşallah herşey yolundadır.. ya kızlar valla bugün çok açım bennnnnnnnn:1no2:senağlamasenağlama ve çok yorgunnnnnnnnnnsenağlamasenağlama

destina canım bende elektrikli ızgara aldım markası kumtel ben burdan marketten aldım kampanyadaydı.18 ytl aldım ama çok hooşşşş.kullanışlı
bende kumtel almıştım gecen sene diyet yapınca bimde indirme girmişti güzel bişey sebzelerte etlerde güzelce evde ızgara oluyor.. destinacım bence baya fayda eder bazen ne yapacagız şaşırıyoruz cünkü... en azından sebze kızartırsın bu bile yeterli daha lezzetli oluyor
slm canım hoşgeldin biz tanışmadık ben seda artk bu takımda sayılırım sadece listede deilim sen nasılsın?
sedacım illa takıma girmen gerekli degil güzelim.. gel herzaman bekşleriz.. boşalıncada alırız.. sen paylaşımda bulun bizlere destek ol bizde elimizden geldigince sana oluruz.. çünkü biribirimizin dilinden anlıyoruz :1hug:
herkese selaaam
bas saglıgı dileyen herkese tesekkür ederim..
nasılsınız bugun?
başın sagolsun güzelim :teselli:

nerdesiniz yaw ben bu saatte geliyom olmuyonuz ki zdestian nereye gittin
siyahhh kiz bufgundemi yogunsun kac kilo oldun gel soymle cabuk
niye sen sölemiyonda ben niye sölüyorumki..:dilcikar::dilcikar: ama gecen hafta gibi degil onu söyleyeyim ama verdim en azından bir kilo verdim sen catla sana kavuşacam kaydirigubbakcemile3
daha cok şey bakarsın.. cok laf iştiirsin valla allah kolaylık versin sana
vur vur ellern dert görmesin bunun yoksa hizaya gelecegi yok kaydirigubbakcemile

hayırdır nesli kafana bişeymi düştü ala ala.. senin canın bişey istemeyecek.. allah vera hadi.. akşamada tutu bogazını bakım yarın dananın kuyrugu kopacak gecen haftada vermedin hele bu haftada verme bak noluyor :mymeka:

GECMİS olsun güzelim babana acil şifalar diliyoruma.s.
nee tursumu:mymeka: vucut suyu tutsunsen sabah tartıda gör bakalım kac gelcenkaydirigubbakcemile
ben diyette değilim ama bakyediklerime bide seninkilere baknaniknanik
sabah 1 dilim esmer ekmek 1 kk peynir 3 siyah zeytin
ara 1 galeta 1 kurukaysı yeşil çay
öğle aksama sarkyı 2 kaşık etli türlü 2 kasık yoğurt
aksam oldu ac değilim meyveyle kapatrm artkk

rossem başta başın sagolsun diyeyimm. üzüldüm yaşadıklarına hepimizin başında var canım.. kroner yogun bakım benim nöbet yerim hepsi kalp krizi geçirmiş yada geçirme olasılıgı olan agır hastalar var... sabah kahvaltıda bir ikşi öglen 2 kişi akşamada bir yada iki kişi yanına alınıyor... bunun harici izin yok en azından ben vermiyorum ne derseniz diyin.. oranın ortamını görmen gerekli canım...
şimdi gözünde canlandır..8 yataklı bir yer tek salon perde hastaları birbirinden ayırıyor.. hepsinin sesizlige sakinlige stresden arınmaya ihtiyacı var.. önce iceri girenin bunu saglamasına inanmam lazım .. dik durması lazım ve hastaya moral olması lazım yoksa kesinlikle içeri almam.. şimdi güzelim birinin ziyaretcisini alsam kapı acıldıgında hepsi acaba banamı geliyor diye bir heyacanlanıyolarki bu kesin yasak.. hatta bu yüzden kriz geciren bile var birden bire.. sonrasına güzelim heryerden her kesimden insan var.. ailesi olan olmayan sahipli sahipsiz.. şöle düşün.. sen yatıyon senin gelenin gidenin orada sahipsiz biri var ne hissdersin sölermisin.. biz öle şeylerle karşılaşıyoruzki anlatamam sana.. o yüzden herşeyin orta yolunu bulmam gerekli yoksa bu işin içinden cıkmam... o yüzden kural kuraldır.. sen diyonki anneme kuran okudum.... orada yattık.. öle insanlar varki sadece gelip gözüne gözikmek isteyen gözükdükden sonra cekip giden yani sadece yüzeysel.. bazıları sadece parası için yaranan... pazıları o kadar yapılan iyiligi hiçe sayıp mecbursunuz diyen... küfreden sögenn bagıran.. kavga cıkaran.. hatta sırf orada oturmak için acaba ne vardiye kafasını uzatnlar.. ooo neler neler.. neler gördüm ben... dirisine sahio cıkmayıpda ölüsüne cıkan parası yüzünden timsah göz yaşı döken.. bak mesela bugün yorgunlugumu anlatayım sana.. benim görevim sadece kapı beklemek gelene ziyaret yasak demek.. sabahdan beri oturmadım neden bliyonmu.. ziyaret edenleri içeri almıyoruz di,ye belki hiç gitmedimse iceri bin kere gidip felancanın slm var dedim.. belki bin kere gittim felancı gekldi bir isteginiz varmı dedim.. belki bin kere gidip hastaya su verdim üstünü örttüm.. belki bin kere gidip nabızlarına bakıp allahım sen kurtar dedim..
bilmiyorum ama şimdiye kadar hiç menun olmadan giden olmadı hepsi allah razı olsun dedi helallık aldı.. ama zor bir iş benimki.. içerde gözünün önünde ölüyo hiç bişey olmamış gibi dışarda akrabalarıyla konuşuyon belli olmasın diye.. yada dışarda gülüp sölerlerken içerde kriz geçiriyor hastası ama sen belli etemeye calışıyon... yada onlarla aglıyon onlarla gülüyon.. taburcu olunca sanki sende mutlu oluyon.. yani karışık bir iş benimki anlatamammm.. neyse cok yazxdım gerçi ne yazdım ondanda pek haberim yok öle rastgele artık anladıgınız kadarıyla okuyun

bu şekilde yiyon ve kiloda vermiyon llemi.. yav ölürüm ben hep böle yaşadıysam şimdi yediklerim çokmu yani.. kız ne yedimki.. ama turşuyu yedim ne yalan diyiym.. valla senin yediklerinede hayret ettim dogrusu.. alllah aşkına sadece bölemi yiyon..
ay sinirlerim gerildi ha şimdi

kız şimdi ne yapacam ver akıl ver bana cabuk sabaha kadar napım yarın bildirim var... öglen turşu yedim valla akşamada borkoliyi haşlıyınca el alışkanlıgı tuz döktüm aşırı tuzlu olmuşşş... cabuk bunun bir caresi varmı napım şimdi bennnnnnnn cabukkkkkkk kilo vermezsem valla bu neslinin dilinden allah esirgesin beni bir careeeeeesenağlama

hiç sanmıyorum sen vermişsindir yine kilo :jeyyar:yerimseniben

güzelim biliyorsun pastaneleri fırınları denetliyorum
bütün gün önümde tatlı tuzlu hamurişi varr yani alışttım ben az yemeye
bak gecende bizim menüde aksam pilav tursu et vardı ben yeemdim annem yedi ve sabah 1 kg aldı gözuktü üyani almad ama vucut su tuttuuu :mymeka:
ee sabah kalkınca bumanzara ınsanın asabını bozuyorr
ben tursu severım ama tuzlu dıye yemıyorummm naniknanik
bugunkü menüm böyleyd isebze yeemkelri yanında doymazsam ekmek eklıyorum ama et varsa ekmek yiyemyrm alıştmm
sen bu aksam evde halin kalmadı gercii ama biraz yer harektleri yapmaay calış terle att bariii benneyaptımki

valla yarına 10 kiloda alacagımı bilsem parmagımı bile kıpırdatmammm... bunun başka caresi yokmu terden başka görüyonmu şimdi öglen tuzlu akşam tuzlu.. su içsem atmazmı acaba yoksa tutarmı gene... aha yazıyom buraya dahada yemiyecem turşu... valla eger yarin kilo vermedimse birde aldımsa düşer bayılırım heralde
bu arada mümkünse senden rica edecegim arada ugra yediklerime bak beni uyarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…