• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buarada ben bugün 2 dlim ekmek ve klasik kahvaltı
öğlen haşlama tavuk havuç bezelye
arada elma yiyeceğim
akşama bende bilmiyrm
kızlar spora başlayamadım bi türlü yaa.regl olunca hiç yerimden kalkamıyrm

oglen menu= bol salata icinde sadece tomates vardi hafif zeytin yagli 80gr kirmizi et tavada yagsiz 4 kasik sutlu patates yemegi iki dilim elma patates oldugu icin yaninda kepek ekmegi yemedim...

slm kizlar ben geldim cok sukur gonderdim hepsini islerimi bitirdim
oglan dedemle konusacam diyor simdi onlari konusturayim gelecem

slm neslihan kiz her geldigine bi laf sendede kiz ne varmis bu takimin uyelerinde bak ne guzel rejime devam sporada dolmalari tavuklari yiyip gelmiyoz biz:roflol::roflol::roflol:
anam ne lafi kiz ne dedimde gelmiyenler icin dedim sen niye uzerine aliniyon gelmeyenler alinsin mesela haysem gitti yok gelmiyo
nukeray bir iki sey yaziyo onlardan fazla giriyo sedaaa yalansa sende deki yok ya sende ne yalan soyluyon de
yoksa takima laf ettigim yok canim

valla nesli ben senden şüpelenmeye başladım söleyeyim.. hergün kaçırdım diyip duruyon.. sen kesin kilo veriyonda millete sölemiyon cumaya süpriz olsun diye hadi bakalım hayırlısı
kiz yok ya ne suphelenecen uzgunum keske oyle olsaydi almiyorum neyseki ama gercekten dikkat ediyorum yediklerime bakma sen bana diyorum sunu yedim bunu yedim ama dolu dolu degil azicik ama gelip onu bile yaziyorum oyuzden kaybediyom sanirim
selam millet.geçmiş okudum.neslişhan gelmilş eli maşalı şey ma şimdi biraxda biz göstercez omaşayı ona bu gibişle.her gelene gidene kilo aldıysan kafanı kırarım diyo.onun kafasını kim kırcak bilmiyom.dur iki vurayım gafasına gafasınaaa:oklava::oklava::oklava:alsana allll:oklava::oklava::oklava: seniiii bide kaptan olcaaaan.kaptan olmak kaytarmakmı.yedim deyip geliyon.al daha jırsım geçmedigel geeeeeelllll:oklava::oklava::oklava: zaten unutkanbdın bu dayaklardan sonra pek bişey hatırlamıycan kız nesliiiiii..
vur anam vurr ah kafam ah ah sizde benden eksik kalmiyonuz yani kizimen azindan kilo almiyom ben destinaya soyledim kilo alma diye gecen hafta aldi diye yok isterseniz al diyim hi ne dersiniz yok ya kimseye selenmiyecem bundan boyle hih vurun kafama siz benim
meraba kızlar ben geldim
kusura bakmayın giremedim moralim bozuk biraz amcam öldü bugun onların yanındaydım hep..
canim ya allah rahmet eylesin sizlere sabir versin ne denir ki
ne bılım tuba yaa..:))

okudum okudum yazamadım kıtlendım kaldım şeker..
neden kitlendin kiz yazacak birsey bulamadinmi sende askolsun yaz anam yaz ne yapiyon ne ediyon evde aklina geleni yaz sen ne kitleniyon
benim zamanim olsa ben anlatacamda anlatacam benim cenem pek dusuk oldugu icin sasirdim vallaa

slm şekerler nasılsınız bugün
kiz nerdesin sen eskisi kadar gelmiyon
ne haber kilolardan gidiyomu

hoşbulduk şeker..
nasıl listede değilsin..deneme haftanmı bu hafta
canim arkadasi surekli asagida goruyorduk okurken bende seslendim gel neden yazmiyon diye oda yazdi sonunda
iste tanistik arkadas olduk simdilik liste disinda ma yer acildigi zaman alacam onuda listeye insallah kendide isterse tabiki

bu arada bugun yediklerimi yazimde sonra yazmamis demeyin
sabah uc tane diyet buskuvi
oglen bir tane cok kucuk dolma yudum desem daha sogru olur
bu kadar

merhaba neslihancım nasılsın hosgeldin a.s.
bu sabah 2 kayısı limonlu su lavasla tost yaptım onu yedim
arada bir portakal
öglen de sebzeli makarna yedim yagsız ama biraz fazla yedim galiba o yüzden aksama sadece meyve yemeyi düsünüyorum...

yok canım aclıktan degıl sınırden....yenı eve tasınırken kıza baza alıncaktı olay oldu aıleler arasında o yuzden hergun kavga var evde...o yuzden basım agrıyor....

bende yedıklerımı yazayım

sabah 9 da su ıctım sonra bıtkı cayı ve 3 tane kepeklı bıskuvı

saat 11,30 da kuru kayısı yedım cok acıkmıstım

öglen yogurt ve 4 köfte ekmekle doymadım cunku

aksamada bende hafıf bıseyler yemek ıstıyorum dun canım meyve salatası cektı belkı ondan yaparım kızımla yerız...ama kılo verdıgımın farkındayım sabah tartıldım yarına moralım ıyı gırıyorum..öglende 45 dk yurudum...sporu cogaltmam lazım...hareketı ne zaman cogaltsam hemen farkedıyor...

aa gitmişler e ben de gidiyim ders calısıyım madem öyle:dilcikar:
kiz yok kiz burdayim diyet listelerine baktim
yok canım aclıktan degıl sınırden....yenı eve tasınırken kıza baza alıncaktı olay oldu aıleler arasında o yuzden hergun kavga var evde...o yuzden basım agrıyor....

bende yedıklerımı yazayım

sabah 9 da su ıctım sonra bıtkı cayı ve 3 tane kepeklı bıskuvı

saat 11,30 da kuru kayısı yedım cok acıkmıstım

öglen yogurt ve 4 köfte ekmekle doymadım cunku

aksamada bende hafıf bıseyler yemek ıstıyorum dun canım meyve salatası cektı belkı ondan yaparım kızımla yerız...ama kılo verdıgımın farkındayım sabah tartıldım yarına moralım ıyı gırıyorum..öglende 45 dk yurudum...sporu cogaltmam lazım...hareketı ne zaman cogaltsam hemen farkedıyor...

gercekmi ya nedenkine alla alla aileler derken karisiyorlarmi sanda kiz aman su aileler ne onlarsiz ne onlarla
bosver kiz agritma basini

nerdesiniz yaw ben bu saatte geliyom olmuyonuz ki zdestian nereye gittin
siyahhh kiz bufgundemi yogunsun kac kilo oldun gel soymle cabuk

Back