How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çektim be 125 dk yürüyüş + 250 den fazla mekik (dura dura yaptım gerisini sayamadım çünkü uyuştum bidaha ceza istemekmi asla akşamınada sadece 2 tane haşlanmış patates
deguşda burdaymış duymasın ama o yüzden yürüyüşe gidemedim bugün heryerim ağırıyor senağlama
yürümednmiii :mymeka:
neyedin ne ettin bilmiyrmda bugün yürümzen yedklerin yapışcak diyyim sana:1closedeyes:

valla bu benim alışacaklar bana başka careleri yok.. bilirsin eski gurubumda daha fenaydım alıştılar... hem batmaz kimsenin lafı kimseye burada bilirim.. hepimiz olgun insanlarız... bugün onlara ben diyecegim yarın onlar bana diyecekler... bir daha yedikde geldiklerinde işde başlarına ne gelecek bilsinler.. takımız burada
duydunmu o kadar yemek yiyen hatunnnnnnnnnnnn:mymeka:

ayy sakinlesssene acukkŞeniz
biri sana bugün bi lafmıettti ne bustres sinirr kuzum:bbo:

kıs bugün tegevdeydim egitim gönüllülerinde üyeyim.. hepsi üni ögrencisi cıtır hatunlar.. sonlara dogru parktaydı ipler atlanıldı oyunlar oynandı bir tanesine katılmadım .. kilodan hem yaş büyük gözüküyo hemde o kiloda ne yapartsın.. biride demezmi abla gel sen otur buraya bir sinirlendim.. bana yaşlı muamelesi yapma diye.. anlayacagın aldıgım bütün kilolara tek tek lanet ettim.. geldim bide bunlar yazmış yedik diye

deguacım önceki akşam yemiştim saolsun arkadaş öyle bi ceza verdiki dün akşama kadar anca bitirebildim deil pizzayı bir haftalık kaçamakları hallettim gibi okadar yani reglimin yaklaşmasına rağmen kendimi hafiflemiş hissediyorum :))

deguacım önceki akşam yemiştim saolsun arkadaş öyle bi ceza verdiki dün akşama kadar anca bitirebildim deil pizzayı bir haftalık kaçamakları hallettim gibi okadar yani reglimin yaklaşmasına rağmen kendimi hafiflemiş hissediyorum :))

hazırım toprak sende bana ver hemen kendime geleyim..
degua az kaldı havalr ısınsın başlayacam senin otrayada.. gerçi hiç yürümesem gene bir saat yada 30 dakka yürüyorum.. şu 70 bir devirim sadece onu istiyorum.. ben genelde sabah erkekn kalkıp yürüyorum ama soguk oluyo o sattlerde.. eve gelince iş güç. cıkamıyorum daha
toprak zaten en güzeli bu olmuş spordan ziyade bir kere yapmışsın kaçamak diger ögün yapmamışsın bu iadre ediyo en azından bunu huy etmek lazım.. bende öleyim nasılsa yedim diyorum yiyim gitsin diyorum.. kilo vermeye sekte en cok bundan oluyo.. yoksa hepimizin kaçamagı oluyo olmadı desek yalan sölemiş oluruz

kıs bugün tegevdeydim egitim gönüllülerinde üyeyim.. hepsi üni ögrencisi cıtır hatunlar.. sonlara dogru parktaydı ipler atlanıldı oyunlar oynandı bir tanesine katılmadım .. kilodan hem yaş büyük gözüküyo hemde o kiloda ne yapartsın.. biride demezmi abla gel sen otur buraya bir sinirlendim.. bana yaşlı muamelesi yapma diye.. anlayacagın aldıgım bütün kilolara tek tek lanet ettim.. geldim bide bunlar yazmış yedik diye

durum anlasılddı böyle densizler heryerde cıkarrr
yaa hiccsorma kgiken bende cokmaruz kaldım böyle ollaylara ama encok yakından iğnelemere insan üzülüyorr
annem hep kger yeme yemek yapmazz yemiyim diye öyleyapttkca insan yemiyceği varsada sinirinden yiyesi gelirr
rüyalarmda görürdüm yemeee kglusn cek elinii gibii heyt bedelikafadulden
valla verinn kurtulun bustres nsanı soğutyrr yasamdan bile azcık doğru besinler ve spor sonra rahat bi yasam

2 dilimmi yedin büyük 2 pizzamı kaydirigubbakcemile3
1 dilimse sorunyokkyerimseniben

yürüyüş gibi güzel spor yok ben yıllardır yürüyorum öyleki bacaklarım tamamen kaslı bende sadece midemde simit kaldı onuda didsin hareketleriyle eritebilirsem benimki tamamdır ama yürüyüşe sağlığım elverdiğince devam

kız allah canını almasın.siyahmöısın karamı.ne lan buuu
ben beden temizliğinden oldu demedim.ama onu yaptıkatan sonra bi hafta çok sıkınca kendimi durduramaz oldum.bide yarın babam gidiyo.sabah ayrı akşam ayrı mamacıklar oluyo.evet yedimm.ama dolu dolu değil.şu varki ben önceden okadrda yemediğim için şimdi bu yediklerim çok geldi.işin kötüsü pişman ola ola yedim.ben böyleyim iştee.yemeye bi başlarsam bugünde yiyeyim yarın yemeem dişyom.hele bide ümidim kesilirse hepten yerim.zavallı eşim canımı sıkmamamay çalışır gazribim.sinirlenince ne acıktığımı ne doyduğumu biliyorum çünkü.evet ne desn yerden teeee göğe kadar haklısın.dün misafirlerim vardı.oturdum bi güzel onlarla yedim.aşamda biftek yapmıştım ondan yedim.sabhta kymalı milföy vardı 2 tane ondan yedişm.ama şuana kadar 1 portakal ve yarım elma yedim.akşamda hiç bişey yemiycem.irmik helavası yapcam onu bile yemememyi düşünüyorum.ahanda karara aldım yapmıycam helvayııı.soslu tavuk kanadı yapcam teflonda.pirinç pilkavı zaten pilav yemem çorba salata.haa bide bisküvili mozaik pasatam var.
halştı maltı karıştırma anacımm.sen yine fırçamı atcan dövcenmi neparsan yap.ama yarın demiyorum şu dakşikadan itibaren.ağzıma 76 kilo oluncaya kadar zararlı kalorili şeyleri sürmiycem.yarında spora başlıyorum.hadi bakalım elmi yaman bey mi yaman.

yürüyüş gibi güzel spor yok ben yıllardır yürüyorum öyleki bacaklarım tamamen kaslı bende sadece midemde simit kaldı onuda didsin hareketleriyle eritebilirsem benimki tamamdır ama yürüyüşe sağlığım elverdiğince devam

kesinlkle am sabah yapılan yürüyüs daha faydalı
bazı dönem sabah bazen aksamyapıyorm sabah yaptğmda daha enerjk olduğm gibi istahımda kapanıyorrr
ayy cokgevezelk ettm formunzda kusura bakmayiin kızlar
bizede bi form olsa delikafadulden
hadii benkactımartık daha fazla yer isgaletmiyim
topraksuucum siyahcımŞeniz
kızlar sizlerede kolaygelsinnn a.s.:a015
:

2 dilimmi yedin büyük 2 pizzamı kaydirigubbakcemile3
1 dilimse sorunyokkyerimseniben

yok canımya 2 küçük dilim ama ben az yemeye alıştığım için beni hem vijdanen hemde mide olarak rahatsız etti
bakın şu ana kadar yediklerimi yazim siz değerlendirin lütfen
sabah 2 küçük dilim kepekli ekmek 2 kk kadar peynir 1 çatal tavada yumurta (tadımlık) şekersiz çay
az öncede sade kahve ve 1 paket eti form
akşamada salata

durum anlasılddı böyle densizler heryerde cıkarrr
yaa hiccsorma kgiken bende cokmaruz kaldım böyle ollaylara ama encok yakından iğnelemere insan üzülüyorr
annem hep kger yeme yemek yapmazz yemiyim diye öyleyapttkca insan yemiyceği varsada sinirinden yiyesi gelirr
rüyalarmda görürdüm yemeee kglusn cek elinii gibii heyt bedelikafadulden
valla verinn kurtulun bustres nsanı soğutyrr yasamdan bile azcık doğru besinler ve spor sonra rahat bi yasam

bak ne diyecem sana sen gıda mühendisiydin degilmi.. şu nescafe yi çok içiyorum ama başladım sade içmeye bununda kalorisi varmı

kız allah canını almasın.siyahmöısın karamı.ne lan buuu
ben beden temizliğinden oldu demedim.ama onu yaptıkatan sonra bi hafta çok sıkınca kendimi durduramaz oldum.bide yarın babam gidiyo.sabah ayrı akşam ayrı mamacıklar oluyo.evet yedimm.ama dolu dolu değil.şu varki ben önceden okadrda yemediğim için şimdi bu yediklerim çok geldi.işin kötüsü pişman ola ola yedim.ben böyleyim iştee.yemeye bi başlarsam bugünde yiyeyim yarın yemeem dişyom.hele bide ümidim kesilirse hepten yerim.zavallı eşim canımı sıkmamamay çalışır gazribim.sinirlenince ne acıktığımı ne doyduğumu biliyorum çünkü.evet ne desn yerden teeee göğe kadar haklısın.dün misafirlerim vardı.oturdum bi güzel onlarla yedim.aşamda biftek yapmıştım ondan yedim.sabhta kymalı milföy vardı 2 tane ondan yedişm.ama şuana kadar 1 portakal ve yarım elma yedim.akşamda hiç bişey yemiycem.irmik helavası yapcam onu bile yemememyi düşünüyorum.ahanda karara aldım yapmıycam helvayııı.soslu tavuk kanadı yapcam teflonda.pirinç pilkavı zaten pilav yemem çorba salata.haa bide bisküvili mozaik pasatam var.
halştı maltı karıştırma anacımm.sen yine fırçamı atcan dövcenmi neparsan yap.ama yarın demiyorum şu dakşikadan itibaren.ağzıma 76 kilo oluncaya kadar zararlı kalorili şeyleri sürmiycem.yarında spora başlıyorum.hadi bakalım elmi yaman bey mi yaman.

evet şöle bu dakkadan sonra yemiyecen böle işde.... bende patlıcan yemegi yapacam .. sırf o yüzden geldim seni bulum şu haşlama patlıcanı nasıl yapıyon kendimede öle yapım diyecektim.. taze patlıcanıda haşlıyonmu diyecektim birde ne görümmmmmmmmm:1shok:

bak ne diyecem sana sen gıda mühendisiydin degilmi.. şu nescafe yi çok içiyorum ama başladım sade içmeye bununda kalorisi varmı

süt tozu ve sekeri ücü biraradalar 1 paketi 75-85 cal arasında değisirr
ama evde sütsüz ve sekersiz hazırlarsaan kalorisiz
evde hazırlananları tercih edin cünkü ürüne göre değisen katkı maddeleri mevcut butarz ürünlerde
en sağlıklısı türk kahvesii

süt tozu ve sekeri ücü biraradalar 1 paketi 75-85 cal arasında değisirr
ama evde sütsüz ve sekersiz hazırlarsaan kalorisiz
evde hazırlananları tercih edin cünkü ürüne göre değisen katkı maddeleri mevcut butarz ürünlerde
en sağlıklısı türk kahvesii

valla bildigimz neskafe işde türk klahvesi degil.. 3 bir arada kulanmadım hiç 2 si bir aradayı içiyordum onuda ben hazıylıyordum.. diyete başlayalı süt tozunu kesdim sadece nescafe acı macı içiyorum valla alıştımda .. kalorisi yoksa ii
aslında acaba sadece türk kahvesimi içeyim onun yerini tutarmı.. ben cahilim türk kahvesiyle nescafenin arasında ne fark var

valla bu benim alışacaklar bana başka careleri yok.. bilirsin eski gurubumda daha fenaydım alıştılar... hem batmaz kimsenin lafı kimseye burada bilirim.. hepimiz olgun insanlarız... bugün onlara ben diyecegim yarın onlar bana diyecekler... bir daha yedikde geldiklerinde işde başlarına ne gelecek bilsinler.. takımız burada
duydunmu o kadar yemek yiyen hatunnnnnnnnnnnn:mymeka:

hem dague cım beden temizligini yapmış o zor bir olay biliyorum arkadaşlarım yaptı.. valla düşün ben bile cesaret edemedim.. o kadar şeye .. ama böle bişeyi yapan insanda irade süperdir.. ee şimdi nolduda yiyo... yemiyecekkkkkkkkk işde o kadar.. dediklerimden bana küssede alınsada ben bunu derim ben ona güveniyorum

senağlamasenağlamakız tama tövbe tövbeeeeeeeeeee.tamam bunu telafi etcem.kız yanıma gelip dövsen bundan iyiydi.bu haftaa hatta 2-3 hafta çok ama çok yiycem sadece sebze ve salata canım tatlı istediğinde de keçiboynuzu kayısı incir felan yişycem. yarın 45 daika yüriycem ardından nivea bady yapcam.zaten salı günde sahada yürüyüşe başlıycam.yarın evde hem yüricem hem kondisyon bisikleti sürcem yarım saat.hatta bu hafta hep öyle yapcam.

size iyi akşamlar kolay gelsin
siyahcım ceza ihtiyacı duyduğumda uğrarım sana bizim gruptakiler kıyamıyorlarda artık mecburem sana uğrayacam kabul edersen eğer a.s.

evet şöle bu dakkadan sonra yemiyecen böle işde.... bende patlıcan yemegi yapacam .. sırf o yüzden geldim seni bulum şu haşlama patlıcanı nasıl yapıyon kendimede öle yapım diyecektim.. taze patlıcanıda haşlıyonmu diyecektim birde ne görümmmmmmmmm:1shok:

hee zaten taze patlıcanı haşlıyom.az suda yumuşayana kadar.sonra süz sarımsaklı yoğurt dök yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

abboooowww ikimiz başbaşa kaldık kız siyahhh.ben tir tir titriyom.gideyim ben kızıma ders çalıştırayım.yapılacak dua ezberleri felan var.:utangac:

Back