- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.361
tartıldım.. 75.100 düm 75.600 olmuşum valla ben cok daha fazla almışım der dedim cok yedim cünkü.. benim bünyem kolay alıyo kolay veriyo... pantolonu denedim yeni aldıgımı olmuyo dügmeleri kavuşmuyo malesef 44 beden .. ama geri vermeyecegim ona girecegim allahın izniyle eski pantolonumu giydim vucuttaki ödemi atmışım demekki.. korseyle olan pantolon korsesiz oldu ... ama ii gene demi kıslar 78 le geldim aranıza salı günü diyete başladım dün fire verdim ama toparlayacagım .. hadin bu sefer komple kaçtımmmmm:roflol:
selam arkadaşlar.maşallah siyazcım döktürmüşsün yine.beni dövecekmisiniz idammı edecesiniz bilmiyom.napsanız yeridir.2 gündür boğazımı hiç tutamıyom.çikolata pasta börek ne bulduysam yiyorum.aslında yememem gerktiğini biliyorum ama bu aklıma gelince daha da hırslanıp yedim.ama inan yediklerimden hiç lezet alamdım.hırsızlık yapar gibiydim çünkü.eşim kafasını çevirince çikolatanın içne girip hızlı bi hareketle ağzıma katıyodum.geçen hafta 4 kilo vermiştim ama emnim şimdi 8 kilo aldım.oderece rahatsızım öünkü.aslında buraya gelip şunu yedim bunu yedim demeyi hiç sevmiyorum ama suçumu sizinle paylaşmak istedim.galiba ben hedefime hatta hedefimin üstü olan 70li rakamlara hiç düşemiycem.
siyaaaaaaaaaaaaaaaahhh kendimi toplamama için bana yardım et.bu beden temizliğinden sonra benim iştahım çok açıldı.sanki aylardır yıllardır yemek yememiş gibi oldum.napceeeemmmm beeeeeeeennnnnn.senağlamasenağlama
anam kız adaşım ben yazsam heralde sen 1 aylık yemişsin dersin zaten kafadan büyük kavanoz nutella yı yedim 2 avuç kadar kuru yemiş yedim revani yedim pasta yedim hiç meyva sebze agzıma girmedi desem yeridir ama şuan çok hastayım ha şimdide adet olucam bakalım bu hafta bende 7 lileri tekrar görmem inşallah
2 gündür gene giremedim ama kalkacak halim yok boş vakitlerimi yatarak geçiriyorum
neyse kız uyandı gidiyim onu yediriyim ben görüşürüz hatunlar
slm kızlar
kahvaltıdaki yediklerimden sonra utana sıkıla geldım nasıl hesap verecem diye amaaa
baktım burayaki ben yalnız degilmisim SIYAH VE ROSE da benım gıbı yemısler ohhh be rahatladım, aslında ben oyle pasta borek yemedım normal kahvaltı fazlalık olarak nutella kasıkladım bırazkac gundur ıyı gıdıyordum dunde pek bırsey yemedım ama sabah cok acıkmıstım saldırdım masadakı mamalara...
bugunde pek ugrayan olmamıs kızlar yoksa herkesmı fazla kacırdı bu hafta sonu neyse yarın tam gaz baslama zamanıııkaydirigubbakcemile2
SACMALIYON DİYEREK SÖZE BAŞLAYACAGIM.. BEN SİZ İRADELİSİNİZ DİYE ARANIZA GİRM.. SENKİ BEDEN TEMZİLİGİNİ YAPMIŞ BİRİSİN NE KADAR ZOR OLDUGUNU ARKADAŞLARIM YAPTI BİLİYORUM.. BOŞUNA BAHANE ÜRETME KENDİNE SUCUDA BEDEN TEMİZLİGİNE ATMA.. BAŞKALARININ İŞTAHI ACILMIYODA SENİNMİ ACILIYORRklava: klava:HİÇ BİŞEYDE DEMİ,YORUM CEZAN BELLİ ZATEN KİLO VERMİŞSİN.. HADİ BİRGÜN YEDİN ERTESİ GÜN NE HALT YEMEYYE TEKRAR YİYORSUN.. İNSAN BİR KERE HATA YAPARR.. TEKRARLANMAZ.. BAK DÜN BEN AKŞAM YEDİM DİYE BUGÜN DAHA DİKKATLİ DAVRANIYORUM.. ARKADAŞA GİTTİM MANGAL YAPMIŞ İNANA BİR PARCA ALDIMKİ ALDIGIM YARIM KİLOYU VEREYİM.. HOŞUNA GİDİYOR GALİBA MİLLETİN SANA SİNSİ SİNSİ BAKMASI.. YADA BİR ŞEY GİYİNİNCE ORANI BURANI İÇİNE CEK ORANI BURANI DÜZELTT. OLMAZZZZ 10 KİLO VERNİŞSİN KOLAYMI SANIYON... KARŞINIZDA BENİM GİBİ BİR ÖRNEK VAR O KADAR ZOPR VERDİKDEN SONRA TEKRAR ALIP GELEN... BENİ GÖRÜN BENİ ÖRNEK ALIN BENİM GİBİMİ OLMAK İSTİYORSUNUZ... AKŞAMA VALLA ÖLDÜRÜRÜM SENİ AZ YE YARINDAN İTİBARENDE DİKKAT ETMEYE BAŞLA... BİLMİYOPNMU BİR KERE YEDİNMİ SARKASI GELİYOR.. BEDEN TEMİZLİGİ YAPTIGINDA NASIL DAYANDIN O KADAR ZOPR DİYETEDE BUNAMI DAYANAMIYACAN kötükedihüso
abbbbbbbbbboovvv yavasdan gelll:roflol:
kızneyüklenmssn böyleee azcıkkk altaan alsana naniknanik
merhabalar kıslar
siyah cadısı sen bana iki dilim pizza için dünyanın cezasını kestin arkadaşlarını niye kayırıyon söle bakim kötükedihüso
valla almam ne alacakmışım.. hadi bir gün yediler 2 günü ne halt etmeye yiyolar dün akşam bende can sıkıntısından yedim ama bugün yeni bir gün hemen dikkat etiim.. benim yaşadıklarımı oda yalşıyor kıyafet eyrı dert.. milletin lafı ayrı derttt
valla bugün sinirliyim.. millet ip atlıyordu .. bir kendime baktım bir de onlara kızım dedim bu kiloyla atlarsan millet üstüne güler.. cogu şeyi kilo yüzünden yapamıyoruz.. elimize bişey alsak ilk denilen az ye azzzzzzzzz... bana diyolar opnlarada diyolar yapmasınlar... valla bir daha yapsın erinmeyecem dövcemm.. hem olsun banada yapsınlat.. bana mutahhara neler diyordu.. akıllansınlar 10 kilo vermişş yazık degilmi.. benim gibimi olsunlar
tatlim kuzum kg alıırken peküstelemiyorzz da vermeye geliince bide iyice göze battnca böyle stress oluyorr biliyorummm
herkesin lafla söylemesede bakışlarndan yetmesii ayrı bi sinir bozucuuu evettde böylee sinirlenmk daha yemeye tesfik etmycekmi
keske sinirlenince sporyaplsa ozamn kgderdi de olmazz yerimseniben
amma bukadar ağıryazınca seni iyi tanımayanlar alınabilirr üzülebilir diye diidim
yoksa uyarrp asıl hedeflerini hatrlatttğnı biliyyorum
çektim be 125 dk yürüyüş + 250 den fazla mekik (dura dura yaptım gerisini sayamadım çünkü uyuştum bidaha ceza istemekmi asla akşamınada sadece 2 tane haşlanmış patates
deguşda burdaymış duymasın ama o yüzden yürüyüşe gidemedim bugün heryerim ağırıyor senağlama
kıs ben ne yedimki akşama kadar sadece 4 tane etiform akşamda önce salata sora dayanamadım 2 dilim pizza yemiştim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?