Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun neden 2 yıl devlette mı sordun?

Teşekkürler dengelemek hiç de kolay olmuyor bizimde en büyük kavgamız bu aile meseleleri biz eşimin ailesi ile altlı uslu oturuyoruz 5 senedir hiç tartismadik bile ama eşim annemle anlaşamadı gitti. Elektronik mühendisiyim ben ARGE de çalışıyorum.

P Pinarbartu canım benim ev alma işim var galiba o ara elimden geldiği kadar taşınma esnasında falan yazarım olmadı iki üç günlük ixino mi alsam yada idare ederseniz hiç izin almim olurcmu
senin izin almana daha var canım zaten en az 2 haftalık izin alabiliyosun sen cumalari tartı bildir yeter o süreçte idare ederiz seni
O artık bir mezun hayırlı olsun canım ❤ bidaha kilo almaman hep sağlıklı olman dileğiyle
Yeeeaassss
Amin kuzum inşallah bu sonnolur dicemde kendim bile inanmıyorum

Çok geçmiş olsun neden 2 yıl devlette mı sordun?
Canım küçük çocuklar için pedodenti diye geçiyor her yerde yok.

5 yaş altını bayıltıp yapılıyor biraz zor bir işlem parası umrumda degil ama özele pek güvenmedim üniversite hastanelerinde daha iyi olur diye.
15 haziran dan sonra gelin dedi doktor bakalım ara ara aglıyor.

Diger milletlerde kadın erkekle evlenince sadece iki birey evleniyor.
Ama bizde Türk toplumunda ailelerde evleniyor.
Dahası benim görüşüm erkegin ailesi ilede evleniyorsun buda zor oluyor.
Hayırlısı olsun canım

Perşembe kahvaltı
2 yumurta Soganlı, peynir, zeytin, ceviz, kuru kayısı,

Akşam 1 kase et çorbası, 3 sarma, yogurt salata

Cuma kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 3 köfte, ceviz, kuru kayısı, peynir, domates salatalık, moydonaz

Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası,
2 y. K bulgur pilavı üstüne kuzu eti, 1 kaşık yogurt, az salata

Bolca su 30 dk tempolu yürüyüş
İyi geceler dilerim

Mezun olduğum bölüm diyetisyenlik mi? Anlayamadım.
Haha mezuniyet derken sanırım çok yanlış anlamışım. İstediğin kiloya ulasmana çok sevindim. Umarım bizde başarırız. Ayrıca diyetisyen olmak istiyorsan neden baslamiyorsun ki? Hiçbir şey için geç degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…