- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.881
Senide tanımak çok güzeldir canım kendine iyi bak ara sıra gel bekleriz❤Sizi de tanımak güzeldi. Sevgiyle kalın❤
Kuzum zuzu ile kilonuz aşşağı yukarı aynı ozman ikiniz yarışırdıniz ne güzel olurdu öyle çok eylenceli oluyordu eskiden yapıyorduk ya ama senin tartın yok işteeeBenim basenlerim fena tam armut vücudum.
Canım ben şubattan beri anneannemde kalıyorum ancak eczaneye gidince tartılabiliyorum. En son 75.3 çıktım. Annemlere tartıyı getirir misiniz demek hiç aklıma gelmedi.
Ayyy inanmıyorum yaaa şuan yanında resmen biz şişko kaldıkYok aman burası iyi böyle eriyip yok olana kadar devam
Sizi gidi pis şişkolar
Şaka bir yana iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
Sağol canım ❤
Maşallah canım çok güzel vermişsin**14.TAKİM 672.ETAP***
Luluuu94 ( 54.9///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.2///%)
fit blone (62.3///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (87.4///%)
obezzto (89.1///% )
Pamukprncess(65.3/64.6/-700gr/%0.45)
14.takim ortalamasi:
Ama olculerimiz aynı hatta senden fazla bile sayilir olculerim herşey tartı değil benceAyyy inanmıyorum yaaa şuan yanında resmen biz şişko kaldıksen 52 ye geçiyorsun bense 62 yim aramızda resmen 10 kilo oldu
Gelecek hafta verirsin canım olsun uzme canınıSelam kizlar ben bu hafta yarim kilo almisim ya 58.7
Ödem falan olabilir mi canımYa ama ben p. Tesi - 500 dümoruca basladim ve 500 ü geri almışım tatli felan yesem gam yemeyecegim
imler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
P Pinarbartu | 60 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 250 | 265 | --- | --- | --- | --- | --- |
| 145--- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| 120 | 120- | --132- | 152 | --207- | --- | --- |
| 175 | 120 | 200 | 120 | --- | --- | --- |
| 90 | --- | --- | 120 | --- | --- | --- |
M mochachocolate | 237 | 257 | --- | --- | --- | --- | --- |
@tgb1907 | --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
@diyetlikadn | 185 | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
Ama olculerimiz aynı hatta senden fazla bile sayilir olculerim herşey tartı değil bence
Tebrikler canım1 saat sporu iki ve dört yaşındaki erkek çocuklarıma rağmen tamamlamış bulunuyorum gece zaman olursa yine 20 dk daha yürümeyi düşünüyorum
Sıkıntı yok canım bir günde kiloları almadıysak hemen veremeyiz yolumuz uzun diyette devamBen çok şişmanım çok en şişman ben kaldım gene üf ya üf.
Kargo buraya gelmiyormuş. Kuzenim şehre inmen lazım ya da sen sipariş ver ben geldiğinde gider alır getiririm dedi. Bende o zaman vazgeçtim. Eczanede tartılıyorum diye çok umursamıyordum ama virüs yüzünden giremeyince ihtiyaç var tabiki.Kuzum zuzu ile kilonuz aşşağı yukarı aynı ozman ikiniz yarışırdıniz ne güzel olurdu öyle çok eylenceli oluyordu eskiden yapıyorduk ya ama senin tartın yok işteeekuzum netten alsan kargo oraya getiriyormu ? En uygun fiyatlisindan bitane alıp başlayabilirsin
Aynen öyle diyet ve sporla istediğimiz fiziğe kavuşucazSıkıntı yok canım bir günde kiloları almadıysak hemen veremeyiz yolumuz uzun diyette devam
Olduğu kadar artık canımAaa tm sağol kuzumhaftaya zuzuzuzu1234 eklicez listeye sanırım diğer kızlarda 10. Takıma gitti hiç sesleri cikmiuo Verano_porteno da listeye girmek isterse o da girer başka da kimseyi almam yeter
Ah keşke canım ama nerde neyse allah sağlık versinde yavaş yavaş verelimKeşke akşam yatsam sabah 53 olarak kalksam hep te o kiloda kalsam
Öyle tabii yaaa hele bu zamanda en önemli şey saglikAh keşke canım ama nerde neyse allah sağlık versinde yavaş yavaş verelim
İnşallah ya 57 dedim hedef ama gönlüm başka rakamdan yana bakalım yaza kaç kilo olcazyok canım ya fazla diildir okadar ince diilim
Tebrikler canımçok azimli gidiyorsun ayrıca güzelde kilo vermişsin maşallah bu gidişle bu sefer eskisinden bile daha zayıf olarak mezun olacaksın
Herşey bizim elimizde canım kafaya koyarsak yapamayacagımız şey yokİnşallah ya 57 dedim hedef ama gönlüm başka rakamdan yana bakalım yaza kaç kilo olcaz
Alla alla buraya geliyor amaKargo buraya gelmiyormuş. Kuzenim şehre inmen lazım ya da sen sipariş ver ben geldiğinde gider alır getiririm dedi. Bende o zaman vazgeçtim. Eczanede tartılıyorum diye çok umursamıyordum ama virüs yüzünden giremeyince ihtiyaç var tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?