• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
magickk magickk 145---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess 120120---132-152---------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno Verano_porteno ---------------------
@diyetlikadn185------------------
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Bölgesel yağ kaybı yok diyorlar, hareketlerin yüksek ağırlıkla az tekrar ya da düşük ağırlıkla çok tekrar yapılması kasları farklı etkiliyormus. Kas ya hacim kazanıyor ya da güçleniyor. Biz hacim istemiyoruz o yuzden agirliksiz ya da düşük ağırlıkla caliscaz. Keşke yağ da yakabilsek ama malesef o şekilde olmuyormuş. Vücut canı istediği yerden yağ kaybediyor. Benim kesin popodan gider mesela :KK70: zaten küçük iyice erir. Popom kuculmesin diye agirlikla ( 5lt su şişesi ) hip trust fln calisiyorum. Geçen kettlebell alım dedim, inanılmaz artmış fiyatlari alamadım malesef. Neyse ben bugün dinlenme günü yaptım çünkü kas ağrım vardı. Yarından itibaren başlayalım, birbirimizi gazlayalim. Kol mağdurları varsa katilsin :KK49:
Bende popdan çok gitsin istemiyorum canım geçen sefer en fazla karın ve popodan gitti karnım için çok mutlu olmuştum ama popo artk sabit kalsın istemiştim nasl devam etcek o şekil diyordum suguat çeşitlerine filan başlamıştm küçülmesin diye ama 2-3 kilo geri alinca ilginç bişey oldu karnım geri çıkmadı son indiği halde kaldı ve popom 6cm genişledi 😂 yani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam 😂 ondan orantı tekrar güzel oldu diye mutlu oldum yağ yakmak içinde hit yapmama cardiyo yapmam ve diyeti sıkı yapmam lazım sağlam bir kalori açığı oluşturursak yağlarıda yine atarız 🤗👍

Bende popdan çok gitsin istemiyorum canım geçen sefer en fazla karın ve popodan gitti karnım için çok mutlu olmuştum ama popo artk sabit kalsın istemiştim nasl devam etcek o şekil diyordum suguat çeşitlerine filan başlamıştm küçülmesin diye ama 2-3 kilo geri alinca ilginç bişey oldu karnım geri çıkmadı son indiği halde kaldı ve popom 6cm genişledi 😂 yani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam 😂 ondan orantı tekrar güzel oldu diye mutlu oldum yağ yakmak içinde hit yapmama cardiyo yapmam ve diyeti sıkı yapmam lazım sağlam bir kalori açığı oluşturursak yağlarıda yine atarız 🤗👍
Nasıl oldu acaba 😅 hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki :110:

Nasıl oldu acaba 😅 hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki :110:
Normalde de kum saati vucut şekli canm ondan kendi şeklini yeni kiloda geri buldu sanırım 😅 şimdi 6cm genişlediği için ben de tekrar 6cm daha inceltsemde sorun yok çünki bukez karın kol filan daha da ince olmuş olacak aynen yeter ki kol ve karın daha ince olsun çok istiyorum :dua: askılı giymeyi çok seviyorum oda ince kollar olunca güzel duruyor :110: karından bahsetmeye zaten gerek yok her şey göbeksiz düz karında daha güzel 😂😂😂

Bu benim elma aşkım ne olacak bilmiyorum son zamanlarda aşırı düşkün oldum elmaya ya bir tane yiyeyim dedim şimdi baktım orda yarım daha var onuda yedim o_O dahada yerim ama gerek yok:KK51:
Ne masum bir aşk 😍 benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli :KK70:

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 Luluuu94 250265---------------
magickk magickk 145---------------------
blonde ambition blonde ambition ---------------------
Pamukprncess Pamukprncess 120120---132-------------
obezzto obezzto ---------------------
nefertityy nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 175120200120---------
caroline84 caroline84 ---------------------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------