- 4 Ocak 2020
- 2.207
- 5.985
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.721
Oruç tutmak istiyorum yaaaa çok yemeye basladimmm oruçla durdururm kendjmi en kesin çözüm bu olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeOruç tutmak istiyorum yaaaa çok yemeye basladimmm oruçla durdururm kendjmi en kesin çözüm bu olcak
Ramazan bize gelmiyyyBende bende
Obezto herkes kilo vermek için burda kimsenin kilolularla derdi nasl olabilir ki ayrıca sen de bundan sonraki hayatını fit ve sağlıklı yaşayabilirsin ve yapabilecek azim ve başarıda seni görüyorum üstelik ben senin istikrarlı gidişatın dışında arkadaşlara yazdığın motive edici yazıları gördüğümde çok taktir eden biri idim ve ayrıca espirili bir dilin olduğunu neşeli bir karekter olduğunu düşünüyordum buda ayrıca hoşuma gitmişdi açıkcası bugüne kadar ön izlenimim buydu ama senin bana karşı düşüncelerin tam tersi yönünde olmuş demekki bugün kimse ile alakası olmayan bir konudan bana yazılanlara şok oldum hakarete giren ve direk kişiliğime yönelik şeyler yazılınca otomatikman ben de cvp olarak bazı kırıcı şeyler yazmış bulumdum yani sen kendinde karşıdakine "belgesel izleyiceğine kitap oku" diyecek haddi bulursan oda sana cahilsin imasında bulunacak bir had buluyor yani etkiye tapki oldu sadece karşılıklı çocukca uzadı bence kimse kimseyi zaten aşşağlıyamaz neden bunu yapsin ayni amç için burda toplandk sonuçta hatta ben sana tatlıya bağlayalım zaten ortada konu yok diyecektim kişisel durum yok yanlıs anlasılma ile uzmasın demek istedim ama senin "çamura yatma" kelimeni görünce ve ona benzer kişisel tartışma çıkartmak için yazlmış sözlerini görümce vazgeçtim yoksa burda herkes mutlu ve pozitif ortamda bulunsun kötü konuşmalar geçmesin istiyorum ama keşke siz bu kadar kırıcı şekilde kişilik analizi yapma gereği duymasa idiniz benim kişiliğimle ilgili hakeret vari şeyler yazılmadıkça konu zaten uzamazdı çünki herkes herşeyi düşünmekte özgürdür önemli olan saygılı şekilde düşünce paylaşımında bulunmak . Benim kimse ile bir sorunum yok zaten kimseninde motivesini etkilemek istemem senin de burda çok güzel ilerliyceğni düşünüyorum ( Not: emojilerde aradım ama zeytin dalı yoktu )Bu da ayrı bir konu başlığı tabii ki.. Biz oraya hiç gelemedik
Fit ve sağlıklıysam zaten burada işim ne? Ben buraya zayıflamak için gelmişim ama aşağılanmaya maruz kalıyorum.sormazlar mı adama "hayırdır birader senin kilolularla ne derdin var diye" Sonra ben kötüyüm, ben cahilim vs vs.. Off içim bayıldı artık
Aynen canım ben bayram sabahı tartılmayı düşünüyorum.Evet kesinlikle erkeklerin bu metobolizma olayı beni deli ediyor aynen tuvalet gitmek önemli gerkcten neyse öyle böyle bizde vereceğiz ben nerde ise bı aya yakın yuruyorum iki kilo anca gitti gel de delirme neyse yavas yavaş olsun artık ramazan bayramına kadar iki üç kilo daha giderse çok iyi olacak bakalım
Afiyet olsun canımEsim gullac istedi yaptım daha önce hiç tadına bakmamıştım azıcık bakicam kizlar
Kaptanım ben 2 gündür giremedim bizim çocuklar biraz delirdi dışarı çıkacaz diye yaparsan kendine fit güllaç yap inan güzel oluyor.Ben hic yemedim annem yapmazdı gittiğim yerlerde de denk gelmedi hazır kendim yapmisken deniyeyim nasılmış hafif gibi ama şeker çok olmasa daha iyiymiş
Canım nazar değmesinBugünün sporu
Leslie 45 dk -135 puan
500 ip - 100 puan
10mekik - 4puan
30 sn plank- 10 puan
Toplam 249 puan
Canım hergün yapınca mı yoksa cuma hepsini toplayıp puan olarakmı?
İsimler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu --- --- --- --- --- --- --- Luluuu94 --- --- --- --- --- --- --- magickk --- --- --- --- --- --- --- blonde ambition --- --- --- --- --- --- --- @Pamukprncess --- --- --- --- --- --- --- obezzto --- --- --- --- --- --- --- @nefertityy --- --- --- --- --- --- ---
zuzuzuzu1234 --- --- --- --- --- --- --- caroline84 --- --- --- --- --- --- --- @mochachocolate --- --- --- --- --- --- --- @tgb1907 --- --- --- --- --- --- --- Verano_porteno --- --- --- --- --- --- ---
melisa- 185 --- --- --- --- --- ---
Puanlarınızı listeye ekleyin kızlar
Benim bugünkü sporlarım
100 jampinck Jack 25
100 squat 40
50 mekik 20
5 dk plank 100
185 puan
Kızlar blonde ambition bölgesel hareketlerin tekrar sayılarına göre hesaplamasını biz sonradan 5 tanesi 2 puan diye mi ne konuşmuştuk sanki ama 1. Sayfadaki listede yoklar onun puanını tekrar belirleyelim mi
Canım sadece TV ye yansıyan kısmımı öyle O zaman?2,5 ay orada yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim orada diyet yapmak inanılmaz kolay.. salata yeşillik reyonları inanılmaz güzel ve temiz, yemeye hazır doğranmış hepsi.. sosunu koy ve ye.. etleri de hazır, uğraşma pişirmeyle.. hele yemek yapmak; soğanı hazır doğranmış, sebzeler hazır doğranmış, sen sırasına göre atacaksın.. yıkama işi yok bunların çoğunda.. hamileliğim boyunca en az kiloyu orada almıştım.. alıp evde hazırlıyorduk.. o yönünü çok özlüyorum.. not; ben hiç obez de görmedim.. hatta şişman olduğum için rahat kıyafet de bulurum diye ümitlenmiştim ama büyük beden markalarda yoktu hiç..
Günlük olarak yaptıkça ekle canım listede kutucuklar kaydı sırayla günlere göre ekleyebilirsinCanım hergün yapınca mı yoksa cuma hepsini toplayıp puan olarakmı?
Allah rahmet eylesin.58 kiloydum ben evlendiğimde, 65 oldum biraz daha kilo al dediler. 70 oldum yok 75 oldum yok, 80 oldum tamam çok iyisin dedi ikisi de. Ahh yaşasalardı onlar için 100 kilo da olmaya razıydım ama
Canım ya bende pazartesi sahurdan önce gece yaptım. Pazar gecesi aslında pazartesiye yazdım. Oruçtan ötürü öyle oluyor.Bugün pazartesi diil mi nasıl pazrtsi ve salıyı ekledin?
Evt canm hatırladığim aletli ve aletsiz diye ayırmıştık ama kaça kaçdı bende unuttum valla hepsini kuzum
Sanada hayırlı Ramazanlar iyidir canım sen nasılsın?Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız
inşallah inşallahAynen canım ben bayram sabahı tartılmayı düşünüyorum.
Bide kaynanam bakar iyi olmuşsun kızım der kilo vermişsem.
Öyle olsun..Obezto herkes kilo vermek için burda kimsenin kilolularla derdi nasl olabilir ki ayrıca sen de bundan sonraki hayatını fit ve sağlıklı yaşayabilirsin ve yapabilecek azim ve başarıda seni görüyorum üstelik ben senin istikrarlı gidişatın dışında arkadaşlara yazdığın motive edici yazıları gördüğümde çok taktir eden biri idim ve ayrıca espirili bir dilin olduğunu neşeli bir karekter olduğunu düşünüyordum buda ayrıca hoşuma gitmişdi açıkcası bugüne kadar ön izlenimim buydu ama senin bana karşı düşüncelerin tam tersi yönünde olmuş demekki bugün kimse ile alakası olmayan bir konudan bana yazılanlara şok oldum hakarete giren ve direk kişiliğime yönelik şeyler yazılınca otomatikman ben de cvp olarak bazı kırıcı şeyler yazmış bulumdum yani sen kendinde karşıdakine "belgesel izleyiceğine kitap oku" diyecek haddi bulursan oda sana cahilsin imasında bulunacak bir had buluyor yani etkiye tapki oldu sadece karşılıklı çocukca uzadı bence kimse kimseyi zaten aşşağlıyamaz neden bunu yapsin ayni amç için burda toplandk sonuçta hatta ben sana tatlıya bağlayalım zaten ortada konu yok diyecektim kişisel durum yok yanlıs anlasılma ile uzmasın demek istedim ama senin "çamura yatma" kelimeni görünce ve ona benzer kişisel tartışma çıkartmak için yazlmış sözlerini görümce vazgeçtim yoksa burda herkes mutlu ve pozitif ortamda bulunsun kötü konuşmalar geçmesin istiyorum ama keşke siz bu kadar kırıcı şekilde kişilik analizi yapma gereği duymasa idiniz benim kişiliğimle ilgili hakeret vari şeyler yazılmadıkça konu zaten uzamazdı çünki herkes herşeyi düşünmekte özgürdür önemli olan saygılı şekilde düşünce paylaşımında bulunmak . Benim kimse ile bir sorunum yok zaten kimseninde motivesini etkilemek istemem senin de burda çok güzel ilerliyceğni düşünüyorum ( Not: emojilerde aradım ama zeytin dalı yoktu )
Sağolasın canımAllah rahmet eylesin.