Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şuan köşe yazarı olarak yazmıyorum size dikkat etmek zorunda diilim telefondan bukadar oluyor harfleri bile atlıyor ama size çok acıdım "belgesel izleyeceğinize diye" başlayan cahil bir cümle! Çpk yazık hırsdan gözünüz dönmüş resmen ama çok şükür kitap okuyan bilgili kesimler benim gibi bilimsel yayınlarıda belgeselleride takip ederek genel kültürünü arttırırlar kitap okumuş olma ihtimalin olmadığı ön yargılı ve art niyetli konuşmandan belli oluyor zaten size de sizin kadar art niyetli kötü düşünceler ile içi dolu arkadaşlarınız ile mutlu günler dilerim

Kimse art niyetli değil hanımefendi, herkes sizin ne demek istediğinizi gayet de güzel anladı. Sadece siz çamura yatıyorsunuz şu an

Ayrıca o dilinize hakim olun, sizin anladığınız seviyeden ve dilden konuşmayı da gayet iyi bilirim

Zaten alt seviyede konusuyorsunuz ben o usluba inmiyorum.Yazdığınız kelimeleri okuyun sizin kelimeleriniz hakarete giriyor ve kişisel sataşan siz oldunuz ben verona arkadaşım ile aynı fikirde olduğmu yazdım siz direk bena kişisel itamlarda bulunmaya başladınız ve herkes dediğiniz kişiler benim sürekli özelden gece gündüz yazıştığım instdan karşılıklı takipleşip gerçek hayattada kim olduğumu bilen beni gerçekten tanıyan kaç yıllık arkadaşlarımdır bu takımın geçen yıl kaptan yardmclğnı ve spor takiplerini ben yapıyordum ve biz birbirimizi çok sevdiğmiz için hiç kopmadk burayı kapatncada kkda başka topiklerde devam ettik bu grupda sizij dışınızda siz bu amaç için uğraşsanız da benim için yanlış düşünülen olamaz yani siz ancak kendi niyetinizi böyle belli etmiş olursunuz.

Ben çok özendim bu programa.

obezzto @fitblonde kizlar lütfen mevzu daha da derinleşmesin. Taşra tespitini ben yaptim, benimki biraz da mesleki yozlasma. Bu tarz tespitler yapmakta bir sakınca görmüyorum açıkçası, zaten isim bu. Burda kimseyi aşağılamak ve ayrıştırmak degildi amacım. Bilmeyerek de konuşmadım, sosyo-ekonomik faktörler bu da dahil birçok konuda etkili. Evet genetik yatkınlık, kişisel nedenler de önemli ama politika uretilebilir olması sebebiyle sosyo-ekonomik etkenler daha göz önündedir. Covidde bile bu böyle, İstanbul'un bazı ilçelerinde daha yaygın mesela. @fitblonde belki sahilde yaşadığını falan söylediği için farklı bir izlenim oluştu ama onu buradan tanıdığım kadarıyla kötü bir niyetle söylediğine inanmiyorum. Maddi ve zaman sıkıntısı olmayan insanlar kendine daha çok zaman ayırabiliyor. Çevre ornegiyle bunu vurgulamak istediğini düşünüyorum, ben öyle hissettim en azindan. Umarim uzamaz bu konu, kendimiz için güzel birşeyler yapmak için bir aradayiz . Yaralayıcı şeyler söylemeye hiç gerek yok

Sahur
Haşlanmış yumurta beyazı
1dilim TB ekmek
Yeşillik
Labne
1tk Nutella
Yarım elma
Yarım muz
2 hurma 2 ceviz

İftar
1hurma
2-3 kaşık şehriye çorbası
Küçük 1 patlıcan yarım patates 2-3 biberle fırında kızartma yaptım
Domates
İki çatal kalburabastı

Spor
1000 ip 200 puan
30 dk Leslie 90 puan
50 squat 20 puan
1dk plank 20 puan

Toplam 330 puan

çok iyi spor yapıyorsun canım hem ip hem Leslie aynı gün baya sağlam kalori yakmışsın

Sahur = çeyrek avokadoyu 1dilim kızarmış tambuğday a sürdüm yanın da 1dilim beyaz peynir ile 1haşlanmış yumurta ve yeşil çay

iftar = çipura+salata

iftardan 30dk sonra 1muz ,2çilek ,2ceviz

Sporlarım = her gün ki gibi 45dakika kondisyon bisikleti arkasından bölgeseller i yaptım

Art niyet ve kötü düşünce izmir’de sahil kesiminde yaşayıp, varlık içinde olduğundan iyi yaşama şansın olduğunun üzerine basıp, zayıf olmanı anlatırken, buraya kilo problemi yaşadığından bir nebze motive olmaya gelen aynı koşullara sahip ama aynı psikolojiye sahip olmayan ya da aynı imkana sahip olamayan insanları empati duygusundan uzak şekilde aşağılamaktır!

süpersin canık yaaaaaa benim sporlarım geçen yıla göre baya azaldı pof 8-9 ay önce ne kadar güzel spor yapıyorduk sen yine öylesin ama ben şimdi ozamanın 3de 1i ne indim gibi oysa evde hergün sporuma ek olarak salsa,bachata yada zumba yapayım diyorum yada hit yapayım diyorum olmuyor bir türlü anaokulları kapanunca çocuk devamlı ilgi bekliyor bende eskiden 3saat yaptgm sporlar şimdi anca 1 yada 1.5 saat yapabiliyorum hit videolardan filan eklemem şart çocuğu bensiz oyalayacak bir şey bulmam da şart tabi o zor

çok iyi spor yapıyorsun canım hem ip hem Leslie aynı gün baya sağlam kalori yakmışsın
Sağol canım Leslie iki gündür 45 dk yapıyorum ama sıkılıyorum bugun 30 dk yaptım ipi arttirdim aslında korkuyorum da oruçluyken başıma iş alacağım diye ama iyi gidiyor şimdilik çok şükür
Ayrıca senin spor ve menüde iyi baya

Hayır canım mesele taşra meselesi değil, kişisel de değil. İlgili arkadaş anlayamadığı için ve samimiyetine güvenerek cevaplıyorum buradaki zihniyet korkunç, buradaki ayrıştırma korkunç,buradaki kendinden olmayana başka gözle bakma korkunç.. Eğer tartışmayı "cahilsin" kıvamına getirmeseydi ve konuşabilseydik ki akşamdan beri yapmak istediğim bu bahsettiğin tespitlerin hepsine kısmen de olsa katıldığımı zaten söylerdim. Çünkü yine söylüyorum bütün genellemeler yanlıştır. Bu genellemenin adını ister sahil koy, ister taşra koy, istersen de 80 kilo üzeri ölsün koy. Ama bu arkadaşın zihniyeti, ayrıştırması baştan aşağı yanlış.ayrıntıya daha fazla girmek istemiyorum, anlayışlı biri olduğunu ve ne demek istediğimi iyi anladığını düşünüyorum. İlgin için ayrıca teşekkür ederim,hiç değilse başını kuma gömüp görmemezlikten gelme olayına girmedin

Yeni arkadaşlar lütfen bana şahsıma bir şey yazmayın yoksa şikayette bulunucam kimse ile kötü diyoloğa girmek istemiyorum ! kimse kimseye kendini ıspatlamak durumunda diil çirkin konuşmalara cvp yazma gereği duymuyorum kendimi biliyorum başkasın ne düşündüğü kendini etkiler beni diil ve ikili diyologlara girmiyip direk olarak ceza uygulanması bildiriminde bulunacağm çünki ben kimsenin şahsına ve kişiliğine yönelik bir şey söylememiyorum ve bunu kimse kimseye söyleyemez hakarete giren yazıları ve ikili diyolağa çevirmeye çalştgnz durumlar için kendi psikolojinizi ve içinizdeki niyeti sorgulamaya sizi davet ediyorum cvp vermeyip şimdilikte yetkililere bildirim yapmayıp son kez iyi niyetim ile konunun burda kapanmasından yanayım kimsenin huzuru kaçsın istemiyorum

Yazmayı öğrenmeye başlamışsınız. Bir de yazdığınızı okumayı öğrenebilirseniz harika olacak. Ha gayret..

Bu da ayrı bir konu başlığı tabii ki.. Biz oraya hiç gelemedik

Fit ve sağlıklıysam zaten burada işim ne? Ben buraya zayıflamak için gelmişim ama aşağılanmaya maruz kalıyorum.sormazlar mı adama "hayırdır birader senin kilolularla ne derdin var diye" Sonra ben kötüyüm, ben cahilim vs vs.. Off içim bayıldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…