- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.201
Allah ayırmasın canım yanında olmaları çok güzel birlikte eglenceli vakit geçer hemKızlar ben evime dönemeyince annem, babam ve kedim özel arabayla buraya geldi. Tabi uzaktan gelince biz hala birbirimize sarılmadık. Yanımda olmaları o kadar güzelki belki psikolojimde düzelir.
Küçük paşamBu sene bayram böyle oldubelediyemiz araba ayarlamış maskotlar şarkılarla geçtiler çocuklara moral olsun diye
Kuzum öyle güzel bir yaştasın ki keşke sana anlatabilsem bunu35 oldumboğa burcuyum ucundan.. tam bir boğayım ki yemeğe düşkünüm baksana valla tlc de ağır yaşamları izleyip kendimden tiksiniyorum bu ara.. motivasyonum çok düşük..
Akşam 9da istiklal marşı okuncakmis bakalm yine çıkarız balkona komşular meşale fln almışAh kıyamam çocuklara maşallah allah bağıslasın bu arada eğlence moral olmuştur çok güzel buradada 23 nisan şarkılarıyla uyandım sabah istiklal marşı söylendi herkes bayrak balon asmışlar çocuklar bir nebzede olsa eğlendiler
İnşallahKüçük paşamseneye kısmet. Siz sağlıklı olun da bayramımız her daim kutlanacak
Kimin morali bozukmusssss kim kendi koyvermisss havalar düzeltirken başlamanın tam sırası yeni yaş yeni umutlar yeni başlangıçlar nice yaşlara35 oldumboğa burcuyum ucundan.. tam bir boğayım ki yemeğe düşkünüm baksana valla tlc de ağır yaşamları izleyip kendimden tiksiniyorum bu ara.. motivasyonum çok düşük..
Tam bir pis boğaz olarak acikabilirim ama dayanacam artıkHafif olur aslında ama acıkmazmısın canım
Sürmesini bilmiyorum ki kuzum yoksa belediye kiralıyor hoş sahilde kapalı adım artırmıyorlar.Ya bisiklet alsan kendine keşke en azından otobüs beklemezsin kiralama yapamaz misin 1 2 aylık birinden
Bunu nette arattım farklı sonuçlar var. Kaba tabirle hafif dizleri kırıp kalçayı sıkıp kalkıp inmek mi? Ayy bir hareket bu kadar anlatılamazdıBugün CHAİR POSE PULSES yapıyoruz ya da yapmıyoruzDünün Finali
1. Mochachocolate 50
1. Diyetlikadn 50
kolay gelsin
Bu hareketin adi bumuymus ya ben bunu bur ara devamlı yapıyordum adını bilmiyordumEki Görüntüle 2624249
Şu şekilde tamamen ayağa kalkmadan yavaş ve küçük hareketlerle yukarı aşağı yapıyoruz
nefertityy
magickk
Aynen canım yoga hareketi normalde bu şekilde bekleyip eli yere koyup diğeri yukarı kaldrıp esneme filan yapıyodum bende yeni hareketler ararken ilgimi çekti squat hareketinin kuzeni gibiBu hareketin adi bumuymus ya ben bunu bur ara devamlı yapıyordum adını bilmiyordum
Evt canım valla çok zor olduAy inanmıyorum çok fena , sen bu şartlarda nasıl bı iradeyse artık. İyi kilo verebilmişsin walla
Bence de çok zor bir gün oldu bu ya tam tartı öncesi karantina ilan edilirmi nerde bu devletKarar verbugün spor yapabilsem iyidir diyecem evde yeme içme bol kimse mutfaktan çıkmıyor hareket nasıldı canım yapabileceğim birseyse yaparim
Eki Görüntüle 2624249
Şu şekilde tamamen ayağa kalkmadan yavaş ve küçük hareketlerle yukarı aşağı yapıyoruz
nefertityy
magickk
Lesliden sonra 50 tane yaptım.. İnsanlık için küçük ama obezzto için büyük bir adımAynen canım yoga hareketi normalde bu şekilde bekleyip eli yere koyup diğeri yukarı kaldrıp esneme filan yapıyodum bende yeni hareketler ararken ilgimi çekti squat hareketinin kuzeni gibi
Ben sporlarıma ek olarak şimdi birazda içbacak hareketli yaptım ve arkasından da bugün ki hareketimizden 80tane daha yaptım canımCanm ben şimdi harektmzden 220 tane yaptm
Arkasından 30 dakika kondisyon bisikleti
200 tane yerde yatarak bacak kaldırma (karn harkti)
100 tane mekik ve köprü
Aynen canım bizde 9 olmasıni bekliyoruz çıkacaz inş nasip seneye artık❤❤Akşam 9da istiklal marşı okuncakmis bakalm yine çıkarız balkona komşular meşale fln almış
İnşallah ❤ seneye artık gideriz kutlamalara bu sene nasip olmadı
Bende geçen haftayla aynıyım moralim çok bozukGünaydın kızlar
Bu hafta kilo verememisim herhalde
Sorma yaBende geçen haftayla aynıyım moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?