- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.501
Neden çıkamıyor kigünaydın kızlar nasılsınız uzaklaşınca toparlanırım dedim ama yok olmuyor sözde hayat durdu ama benim işlerim durmadı arttı hatta patronda çıkamıyor tüm yük bana bindi . çok yoruldummmmm çokkkkk ...
yanıma birini alamam ki ona iş öğret alış birde yıllardır tek çalışıyorum bir çalışma arkadaşına katlanamam sanırım hoş stajerim vardı 20 yaş altına yasak geldi o da yokamiinn insallahhh
Evet bu seen sahurda da iftarda da dikkat edicezşu virüs belası da giderse yemekten önce yada sonra bide yürüyüş yaparız misss
ya daha hiç onkadar zayiflayamadim ben bilmiyorum şimdilikama bı ara 54 e inmistim göbek çok azalmıştı gider bnce ya hem sen sporda yapiyosun
dur yapayım herkesler uyuyoken belimde agriyodu ona da iyi geliyo bu hareket
Kuzum yok mu yanında kimse alsınlar birini yada bı tanıdığa rica etsin amcan sana yardımcı olsunlar olmaz ki öyle tek başına
kronik rahatsızlıktan dolayı çıkamıyor .Neden çıkamıyor ki
Dünyaca imtihandayiz sanki herkese bir şekilde ya maddi ya manevi yük bindi bu sıra
Bnce onlar işe yaramaz ya ilk zamanlar takmamız gerekiyoduYapıyorum ama bilmiyorum ki korseye taktım bu sıra ama onuda alamıyoruzki illet şey nereden de geldi su virüs
Gecicek inşallah bu günlerde bn umutluyum kısa süre sonra normale döncez gibi geliyoyanıma birini alamam ki ona iş öğret alış birde yıllardır tek çalışıyorum bir çalışma arkadaşına katlanamam sanırım hoş stajerim vardı 20 yaş altına yasak geldi o da yok. beni en çok yoranda söylemiştim eve dönüşüm çok sıkıntı araç saatleri sürekli değişiyor . eve gidiyorum direk bnyo sonra yemek yap .. birde sanki hiç doymayacakmışım hissediyorum şu günler bir geçse art ık
Günaydın caniiim bnm dundne yemeğim var onu yerim bn hala sabitim bugün az yemem lazım sinirim bozuluyo 2 hatadır aynı kilodayimGünaydın kizlar nasılsınız ?
Bugün mümkün olduğunca hafif yiyelim, ne yemek düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı geç yaparım akşama da sadece kabak yerim, ufak çaplı detoks
İlkin izin vermediler ama şimdi alıştılar spor yapmama bazen işi gücü erteleyip yapıyorum valla. Özellikle küçük uyursa hemen yapmaya çalışıyorum
işte bunu yapabilirimGünün hareketi köprü hareketi karın bölgesi çalıştırıyoruzEki Görüntüle 2620439
kolay gelsingünaydın kızlar nasılsınız uzaklaşınca toparlanırım dedim ama yok olmuyor sözde hayat durdu ama benim işlerim durmadı arttı hatta patronda çıkamıyor tüm yük bana bindi . çok yoruldummmmm çokkkkk ...
ben de aynısını düşünüyorum canım. Bugün olabildiğince az yiyeceğim. Kahvaltıyı da geç yapacağım. Zaten evdekiler halen uyuyor. :)Günaydın kizlar nasılsınız ?
Bugün mümkün olduğunca hafif yiyelim, ne yemek düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı geç yaparım akşama da sadece kabak yerim, ufak çaplı detoks
Kaptan bu bildiğin pazar sabahı kahvaltısı olmuş yahu:)) afiyet olsunBende kendime kahvaltı tabağı hazırladımaz yağda yumurtalı ekmek yaptım evdekiler uyanmadı daha ondan az yedim şükür onlarla cok yiyorum
Yok sadece haşlanmış tavukSade haşlanmış tavuk mu içinde bişey yok mu
Yok ya az yedim azKaptan bu bildiğin pazar sabahı kahvaltısı olmuş yahu:)) afiyet olsun
Bn de istiyorum köy tavuğu ama bulamıyorum yaaaa afiyet olsunnnnYok sadece haşlanmış tavukfırında yapacaktım vazgeçtim zaten organik olduğundan iki saatte ancak pisti ne yedim bende anlamadım salatayla doydum diyebilirim
Ahhh keşke evde kabak olsaydı aklıma getirdin ama bol bol otum yeşilliğim var öğlen onu akşam buğday çorbası nohutluGünaydın kizlar nasılsınız ?
Aslında bulunuyor artık canım hatta eşim pazardan alıyor yeni kesilmiş hemde çok zor pişiyor ama lezzetli suyu çorbaya pilava tat veriyor suyuyla pilav yaptım tadına baktım yememek için zor tuttum kendimiYok ya az yedim azbb normalde yeşillik yemem kahvaltıda bugün ekledim
Bn de istiyorum köy tavuğu ama bulamıyorum yaaaa afiyet olsunnnn
Ben de düdüklüde pişiriyorum 1.5 / 2 saatte zor pişiyorYok sadece haşlanmış tavukfırında yapacaktım vazgeçtim zaten organik olduğundan iki saatte ancak pisti ne yedim bende anlamadım salatayla doydum diyebilirim
Akşam buğday nohut sabah sana + olarak döner pamuş. Nohut yemeği yediğim her günün ertesi + oldum. Akşam da yeşillik yesen daha iyiAhhh keşke evde kabak olsaydı aklıma getirdin ama bol bol otum yeşilliğim var öğlen onu akşam buğday çorbası nohutlu
Zaten en güzeli pilav piştikten sonra birşey kalmiyorki en azından suyunu kullan tavuklu pilav yap al sana ana yemek yani evdekilere bize yokBen de düdüklüde pişiriyorum 1.5 / 2 saatte zor pişiyore piştiğinde de bir şey kalmıyor zaten. Kasaptan aldığımız gibi olmuyor kesinlikle. Buraya da köyden getiriyorlar arada, suyundan pilav yap otur bir tencere ye :)
Tadı oluyo gercektn normal tavuklara basıyoruz baharatı tadı gelsin diye köy tavugunun rengi bile farklı oluyoAslında bulunuyor artık canım hatta eşim pazardan alıyor yeni kesilmiş hemde çok zor pişiyor ama lezzetli suyu çorbaya pilava tat veriyor suyuyla pilav yaptım tadına baktım yememek için zor tuttum kendiminormal market tavukları böyle olmuyor biliyosun hemen pişiyor ve sağlıksız aslında tavuğu hiç sevmem eşim suyuna çorba yap diye almış buzluğa attım kullanırım
50sabah yaptım 20 şimdi yaptım toplam 70 DHA yaparsam haber veririmGünün hareketi köprü hareketi karın bölgesi çalıştırıyoruzEki Görüntüle 2620439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?