Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden çıkamıyor ki
Dünyaca imtihandayiz sanki herkese bir şekilde ya maddi ya manevi yük bindi bu sıra

yanıma birini alamam ki ona iş öğret alış birde yıllardır tek çalışıyorum bir çalışma arkadaşına katlanamam sanırım hoş stajerim vardı 20 yaş altına yasak geldi o da yok . beni en çok yoranda söylemiştim eve dönüşüm çok sıkıntı araç saatleri sürekli değişiyor . eve gidiyorum direk bnyo sonra yemek yap .. birde sanki hiç doymayacakmışım hissediyorum şu günler bir geçse art ık

Yapıyorum ama bilmiyorum ki korseye taktım bu sıra ama onuda alamıyoruzki illet şey nereden de geldi su virüs
Bnce onlar işe yaramaz ya ilk zamanlar takmamız gerekiyodu
Gecicek inşallah bu günlerde bn umutluyum kısa süre sonra normale döncez gibi geliyo
Günaydın kizlar nasılsınız ?
Bugün mümkün olduğunca hafif yiyelim, ne yemek düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı geç yaparım akşama da sadece kabak yerim, ufak çaplı detoks
Günaydın caniiim bnm dundne yemeğim var onu yerim bn hala sabitim bugün az yemem lazım sinirim bozuluyo 2 hatadır aynı kilodayim

Günün hareketi köprü hareketi karın bölgesi çalıştırıyoruz Eki Görüntüle 2620439
işte bunu yapabilirim

kolay gelsin bu lanet virüs hepimizin düzenini bozdu. geçecek bu günler sabredelim..

Bugün mümkün olduğunca hafif yiyelim, ne yemek düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı geç yaparım akşama da sadece kabak yerim, ufak çaplı detoks
ben de aynısını düşünüyorum canım. Bugün olabildiğince az yiyeceğim. Kahvaltıyı da geç yapacağım. Zaten evdekiler halen uyuyor. :)

BU virüs belasının bize dolaylı yaptığı tek iyilik if diyeti yaptırmak herhalde. İnşallah virüs bitince de bunu bozmadan devam ederim

Kaptan bu bildiğin pazar sabahı kahvaltısı olmuş yahu:)) afiyet olsun
Yok ya az yedim az bb normalde yeşillik yemem kahvaltıda bugün ekledim
Yok sadece haşlanmış tavuk fırında yapacaktım vazgeçtim zaten organik olduğundan iki saatte ancak pisti ne yedim bende anlamadım salatayla doydum diyebilirim
Bn de istiyorum köy tavuğu ama bulamıyorum yaaaa afiyet olsunnnn

Ahhh keşke evde kabak olsaydı aklıma getirdin ama bol bol otum yeşilliğim var öğlen onu akşam buğday çorbası nohutlu

Yok ya az yedim az bb normalde yeşillik yemem kahvaltıda bugün ekledim

Bn de istiyorum köy tavuğu ama bulamıyorum yaaaa afiyet olsunnnn
Aslında bulunuyor artık canım hatta eşim pazardan alıyor yeni kesilmiş hemde çok zor pişiyor ama lezzetli suyu çorbaya pilava tat veriyor suyuyla pilav yaptım tadına baktım yememek için zor tuttum kendimi normal market tavukları böyle olmuyor biliyosun hemen pişiyor ve sağlıksız aslında tavuğu hiç sevmem eşim suyuna çorba yap diye almış buzluğa attım kullanırım

Yok sadece haşlanmış tavuk fırında yapacaktım vazgeçtim zaten organik olduğundan iki saatte ancak pisti ne yedim bende anlamadım salatayla doydum diyebilirim
Ben de düdüklüde pişiriyorum 1.5 / 2 saatte zor pişiyor e piştiğinde de bir şey kalmıyor zaten. Kasaptan aldığımız gibi olmuyor kesinlikle. Buraya da köyden getiriyorlar arada, suyundan pilav yap otur bir tencere ye :)

Ahhh keşke evde kabak olsaydı aklıma getirdin ama bol bol otum yeşilliğim var öğlen onu akşam buğday çorbası nohutlu
Akşam buğday nohut sabah sana + olarak döner pamuş. Nohut yemeği yediğim her günün ertesi + oldum. Akşam da yeşillik yesen daha iyi

Zaten en güzeli pilav piştikten sonra birşey kalmiyorki en azından suyunu kullan tavuklu pilav yap al sana ana yemek yani evdekilere bize yok

Tadı oluyo gercektn normal tavuklara basıyoruz baharatı tadı gelsin diye köy tavugunun rengi bile farklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…