- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.461
Pamuğum kaygananın provokasyonuna uyma. O seni şişmanlatmak istiyor zannımca. Bütün kayganalar şişman gelin sever netekim..Adetin ikinci günündeyim cumaya çok güzel olur inşallah 64 görürüm o zaman çok motive olurum yoksa üzülürüm haftaya kalır ama pes etmem artık bir yıldan fazladır vicdan azabıyla yemişim zaten ne yediğimden bişey anladım ne mutlu oldum yediğim için, akşam kaynana gözleme göndermiş yemek ypamadim gönderecek diye ama yemedimgörse beni yemedim diye
Saol canım, ben önceki kilo vermelerimle de karşılaştırıyorum. Mesela bu sefer bacaklarım daha güzel inceldi. Yuzdugum için desem kollara o kadar etki etmedi. Gerçi onlar da inceldiler 66 kilodaykenki olculerimi de yaziyorum.Yok kizzz bı göbek başka bı yerde fark yok ki
Ne güzel ölçülerbu üst kol bizim ortak derdimiz bnce hiç öncesini görmedim
Kendi yaoti herseyini ama yaptığını beğenmedigüzel oluyodu bu diyo evlendigimizden beri ilk defa yemiş te
Ara ögün kaçamaklı olmuş canım akşam yemeği olmaması sabah dahada acıktırmayacakmı canım spor baya yapmışsın süpersinSabah omlet bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
Öğlen special k
Ara iki kaşık dondurma, 4 adet cips, bir TK çikolata
Akşam=yok✓
Spor 50 dk zumba hareketi 30 yaptım şimdilik su 2 lt
Canım bence ölçülerin çok güzel belin çok güzel incelmiş çok işe yaradı dediğin birşey yaptinmi özellikleSaol canım, ben önceki kilo vermelerimle de karşılaştırıyorum. Mesela bu sefer bacaklarım daha güzel inceldi. Yuzdugum için desem kollara o kadar etki etmedi. Gerçi onlar da inceldiler 66 kilodaykenki olculerimi de yaziyorum.
Kol:30
Göğüs:96
Bel:77
Popo:101
U. Bacak: 56
A.bacak: 36.5
Buna da şükür
Adet olunca kendimi daha zor tutuyorum hele de çikolata ya karşıAra ögün kaçamaklı olmuş canım akşam yemeği olmaması sabah dahada acıktırmayacakmı canım spor baya yapmışsın süpersin
Diyet yapıyorum kelimesini yaninda söyleyemiyorum ona göre iyi her zaman zayiflar hastalıklı geliyor ona ;DPamuğum kaygananın provokasyonuna uyma. O seni şişmanlatmak istiyor zannımca. Bütün kayganalar şişman gelin sever netekim..
Degisiminle beraber yazarsin sende o zamanyazdım yazdım ama size göstertmemçok kötü çok
üç kızım var benim. Bazı açılardan evet rahat oluyor ama sıkıntılar değişiyor. Hani çocuklar büyüyünce rahata ererim diye düşünüyorsanız yok öyle bir şey
Benimde her yerim şiş şiş oldu 5 6 gün var olsamda şu ödemden kurtulsam sen olduğuna göre verirsin canım iyi yapmışsın yemiş gibi yap sendeAdetin ikinci günündeyim cumaya çok güzel olur inşallah 64 görürüm o zaman çok motive olurum yoksa üzülürüm haftaya kalır ama pes etmem artık bir yıldan fazladır vicdan azabıyla yemişim zaten ne yediğimden bişey anladım ne mutlu oldum yediğim için, akşam kaynana gözleme göndermiş yemek ypamadim gönderecek diye ama yemedimgörse beni yemedim diye
Canım salonlar kapanmadan sabahları yüzmeye gidiyordum 20 dk haftada 3-4 gun. Ama bu bir yıl önceki olculerim. Sürekli gitmedim bazen yoğunluktan fln ara verdiğim oldu. Akşamları da cardio derslerine katılmaya çalıştım yağ yakmak için. Kick box , hiit uzerine. Evde pilates yaptım ara ara ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun ama çok yapamadim. Suan ona tekrar başladım 5. Gün bitti. Ben baya kaslandigimi hissediyorum yani bir kilo versem six pack fln çıkabilir yağların altındanCanım bence ölçülerin çok güzel belin çok güzel incelmiş çok işe yaradı dediğin birşey yaptinmi özellikle
:)) bende de var ondan. Oradan biliyorumDiyet yapıyorum kelimesini yaninda söyleyemiyorum ona göre iyi her zaman zayiflar hastalıklı geliyor ona ;D
Evdeki yaramaz mı? Neden korkuyorsun?Degisiminle beraber yazarsin sende o zaman
Demeeebenim bir tane var Allah bağışlasın ikinciden ciddi bir şekilde tırsıyorum bazen
Kız daha nereye yakacan yağ yoktur da ondan yakamiyorsundurCanım salonlar kapanmadan sabahları yüzmeye gidiyordum 20 dk haftada 3-4 gun. Ama bu bir yıl önceki olculerim. Sürekli gitmedim bazen yoğunluktan fln ara verdiğim oldu. Akşamları da cardio derslerine katılmaya çalıştım yağ yakmak için. Kick box , hiit uzerine. Evde pilates yaptım ara ara ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun ama çok yapamadim. Suan ona tekrar başladım 5. Gün bitti. Ben baya kaslandigimi hissediyorum yani bir kilo versem six pack fln çıkabilir yağların altındanKondisyonumdan da onu hissediyorum ama yağ yakamiyorum
Aslında bazen çok uysal bazen de çok mızmız oluyor ha işte o mızmız anlarında insanı doğduğuna pişman etme kabiliyeti var kendilerindeEvdeki yaramaz mı? Neden korkuyorsun?
İkincide daha tecrübeli olacaksın. İlk çocuktaki kaygı ve endişelerin İkincide olmuyor, daha rahat yetiştiriyorsun.
Bende 1 kilo hatta bazen daha fazla ödem yapıyorBenimde her yerim şiş şiş oldu 5 6 gün var olsamda şu ödemden kurtulsam sen olduğuna göre verirsin canım iyi yapmışsın yemiş gibi yap sende
Yuzde 27 fln yağ oranim canım ya bariz var. Bacak arkasında popoda simit Kol bel heryerde görünür şekilde var malesefKız daha nereye yakacan yağ yoktur da ondan yakamiyorsundur
Aslında bazen çok uysal bazen de çok mızmız oluyor ha işte o mızmız anlarında insanı doğduğuna pişman etme kabiliyeti var kendilerinde
İlerde inşallah istiyorum tabi ama korkmuyorda değilim hani
İftar sofralarında satafata o kadar aliskiniz ki çok az geldiEki Görüntüle 2620328
İftar 19.39
2 tabak piyaz
Acıbiber
Domates biber turp roka tere sofradan yedim
Bu hafta listeye girme işi sende eğer kilo verirsenAdetin ikinci günündeyim cumaya çok güzel olur inşallah 64 görürüm o zaman çok motive olurum yoksa üzülürüm haftaya kalır ama pes etmem artık bir yıldan fazladır vicdan azabıyla yemişim zaten ne yediğimden bişey anladım ne mutlu oldum yediğim için, akşam kaynana gözleme göndermiş yemek ypamadim gönderecek diye ama yemedimgörse beni yemedim diye
Ama devamlılık önemli sonuçta bu şekilde listeye alamam kendileri de farkındadırlarValla herkesin bir işi var kaptanım. Gelebilseler gelirler amaartık kendileri bilir
Baya fark var ben göbeği 70e getirsem yetcek bana bide bacaklarım tabiSaol canım, ben önceki kilo vermelerimle de karşılaştırıyorum. Mesela bu sefer bacaklarım daha güzel inceldi. Yuzdugum için desem kollara o kadar etki etmedi. Gerçi onlar da inceldiler 66 kilodaykenki olculerimi de yaziyorum.
Kol:30
Göğüs:96
Bel:77
Popo:101
U. Bacak: 56
A.bacak: 36.5
Buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?