Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pamuğum kaygananın provokasyonuna uyma. O seni şişmanlatmak istiyor zannımca. Bütün kayganalar şişman gelin sever netekim..

Saol canım, ben önceki kilo vermelerimle de karşılaştırıyorum. Mesela bu sefer bacaklarım daha güzel inceldi. Yuzdugum için desem kollara o kadar etki etmedi. Gerçi onlar da inceldiler 66 kilodaykenki olculerimi de yaziyorum.
Kol:30
Göğüs:96
Bel:77
Popo:101
U. Bacak: 56
A.bacak: 36.5
Buna da şükür

08:00
Haşlanmış yumurta beyazı 150gr civarı
Peynir 1kk
2yk yoğurt
Domates salatalık taze nane
Fındık badem

14:00
Küçük bir muz
1 TK fıstık ezmesi
Fındık badem

18:00
Yarım salatalık

19:30
150gr sardalya
Salata
2yk irmik helvası

Su 3lt
Spor 30 dk hiit
Hareket 50 tane Pamukprncess

Sabah omlet bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
Öğlen special k
Ara iki kaşık dondurma, 4 adet cips, bir TK çikolata
Akşam=yok✓
Spor 50 dk zumba hareketi 30 yaptım şimdilik su 2 lt
Ara ögün kaçamaklı olmuş canım akşam yemeği olmaması sabah dahada acıktırmayacakmı canım spor baya yapmışsın süpersin

Canım bence ölçülerin çok güzel belin çok güzel incelmiş çok işe yaradı dediğin birşey yaptinmi özellikle

Ara ögün kaçamaklı olmuş canım akşam yemeği olmaması sabah dahada acıktırmayacakmı canım spor baya yapmışsın süpersin
Adet olunca kendimi daha zor tutuyorum hele de çikolata ya karşı ama akşam telafi ettim artık sporu daha çok yapıyorum hemde 2-4 yaşlarındaki çocuklarima rağmen

Pamuğum kaygananın provokasyonuna uyma. O seni şişmanlatmak istiyor zannımca. Bütün kayganalar şişman gelin sever netekim..
Diyet yapıyorum kelimesini yaninda söyleyemiyorum ona göre iyi her zaman zayiflar hastalıklı geliyor ona ;D

Degisiminle beraber yazarsin sende o zaman
Demeee benim bir tane var Allah bağışlasın ikinciden ciddi bir şekilde tırsıyorum bazen

Benimde her yerim şiş şiş oldu 5 6 gün var olsamda şu ödemden kurtulsam sen olduğuna göre verirsin canım iyi yapmışsın yemiş gibi yap sende

Canım bence ölçülerin çok güzel belin çok güzel incelmiş çok işe yaradı dediğin birşey yaptinmi özellikle
Canım salonlar kapanmadan sabahları yüzmeye gidiyordum 20 dk haftada 3-4 gun. Ama bu bir yıl önceki olculerim. Sürekli gitmedim bazen yoğunluktan fln ara verdiğim oldu. Akşamları da cardio derslerine katılmaya çalıştım yağ yakmak için. Kick box , hiit uzerine. Evde pilates yaptım ara ara ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun ama çok yapamadim. Suan ona tekrar başladım 5. Gün bitti. Ben baya kaslandigimi hissediyorum yani bir kilo versem six pack fln çıkabilir yağların altından Kondisyonumdan da onu hissediyorum ama yağ yakamiyorum

Degisiminle beraber yazarsin sende o zaman
Demeee benim bir tane var Allah bağışlasın ikinciden ciddi bir şekilde tırsıyorum bazen
Evdeki yaramaz mı? Neden korkuyorsun?
İkincide daha tecrübeli olacaksın. İlk çocuktaki kaygı ve endişelerin İkincide olmuyor, daha rahat yetiştiriyorsun.

Kız daha nereye yakacan yağ yoktur da ondan yakamiyorsundur

Evdeki yaramaz mı? Neden korkuyorsun?
İkincide daha tecrübeli olacaksın. İlk çocuktaki kaygı ve endişelerin İkincide olmuyor, daha rahat yetiştiriyorsun.
Aslında bazen çok uysal bazen de çok mızmız oluyor ha işte o mızmız anlarında insanı doğduğuna pişman etme kabiliyeti var kendilerinde
İlerde inşallah istiyorum tabi ama korkmuyorda değilim hani

Yuzde 27 fln yağ oranim canım ya bariz var. Bacak arkasında popoda simit Kol bel heryerde görünür şekilde var malesef
Allah bağışlasın hepinizinkini

Bu hafta listeye girme işi sende eğer kilo verirsen

Baya fark var ben göbeği 70e getirsem yetcek bana bide bacaklarım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…