- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.981
Arada öyle oluyor canm biliyorsun vucut her hafta kilo atamıyor ki arada mutlaka yavaşlıyor yada durduğu sabit kaldığı oluyor sonraki haftalar tekrar güzel veriyor kuzum onun için haftaya çok güzel düşüş yaşayacaksınIyiyim kuzum ödem gitti ama istediğim kadar değil niye böyle oldu bilmiyorum fazla spor yapamadım ondan sanırım
Ay canım üzülmene değermi daha yolumuz uzun öyle böyle elbet verecez kilolarıBen giysileri çıkarıp tartilirim normalde bir kilo da öyle gitse 66 çıkar ona da razıyımmoralim bozuldu ya durduk yere
Ay bende kalkacam daha yapacam offf 30 sn zor yapıyorum bir alışamadım hareketemelisa- canım 3 dk wallsit
Tartı bozuk gibi canım fark baya var hangi marka aldın acaba ayarlarında falan mı sıkıntı var65. 7 yi gördüm hasarlı tartimdaama şimdi 69 yeni tartı ama tabi sabah aç karnına tartilinca göreceğiz bakalım
Markadan ziyade eskisi 115 de gösteriyor 15 te kafayı yemişti iyice yani yüzüme acı bir gerçek çarptı yeni baskülleTartı bozuk gibi canım fark baya var hangi marka aldın acaba ayarlarında falan mı sıkıntı var
Canım bence kötü hissetmene gerek yok.Sabah
3 dilim ekşi mayalı ekmek, zeytinyağına bandım baya
Akşam
Kavurmali yumurta
Spor
20 dk hiit
70 sn wallsit
Bugun saçma sapan beslendim, kendimi kötü hissettim nedense çünkü kötü uykusuz bir gece geçirdik. Sabah depresif kalktım, buldugumu yedim. Umarım tartıya yansımaz
Haklısın evdeyken odağını yemekten uzaklaştırmak gerçekten zor. Psikolojik olarak yedim resmen ama bunu durdurmadigim sürece diyet yapmaya devam etcem gibi duruyor. 3 yıldır diyet yapiorum. Her ay 200 Gr verebilseydim şuan hedef kilomdaydim. Sürekli al ver al ver. Sen kendini tutabilmissin tebrik ederim, ben istikrarlı olamıyorum bir suredir. Bu durumu nasıl asacam bilmiyorumCanım bence kötü hissetmene gerek yok.
Evde olunca kilo vermesi evet cidden zorlaştı.
Ben en kötü okula gidip geldigimde 7 bin adım oluyordu.
Şimdi evde 3 çocukla böylesine stresli bi zamanda dikkat edebilmek süper
Misal dün en basiti
Sabah kahvaltıda ekmek yemedim
Öglen kızım pizza istedi sıcakken en az 1 dilim yerdim yemedim.
Akşam yüsük çorba yaptım içinde mantı vardı kendime kabak tan mantı yaptım.
Veee kapanış eşim waffle istedi sabaha kendime sadece çilek ayırdım.
Daha ne yapalım.
HarikasınCanım bence kötü hissetmene gerek yok.
Evde olunca kilo vermesi evet cidden zorlaştı.
Ben en kötü okula gidip geldigimde 7 bin adım oluyordu.
Şimdi evde 3 çocukla böylesine stresli bi zamanda dikkat edebilmek süper
Misal dün en basiti
Sabah kahvaltıda ekmek yemedim
Öglen kızım pizza istedi sıcakken en az 1 dilim yerdim yemedim.
Akşam yüsük çorba yaptım içinde mantı vardı kendime kabak tan mantı yaptım.
Veee kapanış eşim waffle istedi sabaha kendime sadece çilek ayırdım.
Daha ne yapalım.
Anladım canım bakalım yarın ne kadar çıkacakMarkadan ziyade eskisi 115 de gösteriyor 15 te kafayı yemişti iyice yani yüzüme acı bir gerçek çarptı yeni baskülle
Canım bence burda olman bile ne kadar istikrarlı olduğunu gösteriyor.Haklısın evdeyken odağını yemekten uzaklaştırmak gerçekten zor. Psikolojik olarak yedim resmen ama bunu durdurmadigim sürece diyet yapmaya devam etcem gibi duruyor. 3 yıldır diyet yapiorum. Her ay 200 Gr verebilseydim şuan hedef kilomdaydim. Sürekli al ver al ver. Sen kendini tutabilmissin tebrik ederim, ben istikrarlı olamıyorum bir suredir. Bu durumu nasıl asacam bilmiyorum
Valla ablacığım harikalıktan degilde göbeğimi aynada görünce korkuyorum.Harikasın
Ahh ben de öyle ben deValla ablacığım harikalıktan degilde göbeğimi aynada görünce korkuyorum.
83 kiloya kadar düşmüştüm hoppp hayatımda bişey oluyor yeniden en baştayım.
Bu sefer son olmasını istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?