- 4 Ocak 2020
- 2.221
- 6.008
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.941
Süpersin, bugün nasıl oldun ?
Günaydın kaptanım ohoo siz geç bile kalmışsınızGünaydınnnnnnn herkeseeeee ,❤ erken uyandım çay iciyorum daha kahvaltı yapmadım bekliyorum beyleri
Napiyosunuz kizlar yarın cuma dikkat ediyoruz dimi
Günaydın canmgünaydın kızlar
lezzetli gibi gözüküyor. Afiyet olsunCanım kabagı rendeledim tavada güzelce soteledim.
Yogurdun içine koyup karıştırdım.
Üzerine kıymalı sos yaptım.
ben yine birinciliği kimseye kaptırmamışım. Ama sondan birinciliğiHarikayız kızlar yarın WALL SİT yapıyoruzGünün Finali
1. Pamukprncess 500
2. Diyetlikadn 300
3. Magickk 200
3. Mochachocolate 200
4. Fit blonde 160
5. Caroline84 100
6. Obezzto 20
yanlış hatırlamıyorsam dün rahatsızdınız biraz. Bugün nasılsınız?sağol canm bugün baya iyiyim eşimin getirdiği ilaç çok iyi geldi
Günaydın kaptanım ohoo siz geç bile kalmışsınızben erkenden kalkıp temizlik yaptm evi havalandirdim kahvaltıyı hazırladm sonra bizimkileri kaldırdım kahvaltımızı yaptk bitirdik topladık sonra bahçeye geçtik şimdi bahçede çay faslındayız bu arada tabiki kaçamak yok ben bugün den -800grm oldm yarına yine 100-200 grm daha gider sanırım
Günaydın kaptan. Bu sabah tartıldım fakat istediğim sonuca halen varamadımGünaydınnnnnnn herkeseeeee ,❤ erken uyandım çay iciyorum daha kahvaltı yapmadım bekliyorum beyleri
Napiyosunuz kizlar yarın cuma dikkat ediyoruz dimi
ben yarın su orucuna niyetleniyorum 15 gün hedefim bu sefer bakalım 6. günü görecek miyimmasssallah ne diyeyim. Elemtere fiş kem gözlere şiş :))
yaaolsun yine yaparsın.vaktin yoktur senin iki çocukla iyi yapıyorsun
Darısısiderolites in başına artık
benim eşim yumurta delisi onun yüzünden aşırı soğudum yumurtadan eskiden hergün yerdim mutlakaCanım dünkü menün dede sabah yumurta yoktu.
O iki elmanın yerine 2 tane köy yumurtası eklesene daha güzel olur.
Canım instagramda saglıklı yaşıyoruz var bi bak istersen.
Heleki insülin de sorun var.
muz küüçüktü ama dediğin gibi pilav makarna ekmek az da olsa olmuyor bana hala ödem içindeyim elim kolum acıyor resmen ben su orucuna girip ardından sigarayı bıraktığım gibi bu nişasta karbonhidratı bırakacağımMeyve çok geldi muzun büyüklüğü ne kadar.
Birde diyetin ilk başlarında pilav yememek daha iyi hızlı verirsin . Pirinç olduğu için diyorum bulgur haftada 1 yenebilir bence
su orucu nasıl oluyor .muz küüçüktü ama dediğin gibi pilav makarna ekmek az da olsa olmuyor bana hala ödem içindeyim elim kolum acıyor resmen ben su orucuna girip ardından sigarayı bıraktığım gibi bu nişasta karbonhidratı bırakacağım
Günaydın canım cuma hedefinde tuttu bravoHerkese günaydııınnnn
An itibari ile 61.9cuma hedefim bugünden tuttu
Oh oh maşallah bahçeniz mi var ne güzel yaaa bnde eşime dicem.bugun ormanlık bı yerlere götürsün bizi çok bunaldım evde gercektn ihtiyacim var bn hala vermredim oysa pazar günü -700dümsağol canm bugün baya iyiyim eşimin getirdiği ilaç çok iyi geldi
Günaydın kaptanım ohoo siz geç bile kalmışsınızben erkenden kalkıp temizlik yaptm evi havalandirdim kahvaltıyı hazırladm sonra bizimkileri kaldırdım kahvaltımızı yaptk bitirdik topladık sonra bahçeye geçtik şimdi bahçede çay faslındayız bu arada tabiki kaçamak yok ben bugün den -800grm oldm yarına yine 100-200 grm daha gider sanırım
Ben listede bile yokum öyle düşünlezzetli gibi gözüküyor. Afiyet olsun
ben yine birinciliği kimseye kaptırmamışım. Ama sondan birinciliği
Sabit misin canım ne durumda kilon izinli olarak dönüş yapcaksin senin durumunu konuscm kaptanlarla bakalimGünaydın kaptan. Bu sabah tartıldım fakat istediğim sonuca halen varamadımama moral bozmak yok diete devam
Baya iyiyim canım çok teşekkür ederim dün hep yattım dinlendim iyi toparladı bide soğuk algınlığı ilaçı içtim oda iyi geldi bugün erkenden ayağa kalktım hava da çok güzel bahçede kızı oynatıyorumyanlış hatırlamıyorsam dün rahatsızdınız biraz. Bugün nasılsınız?
Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım
Günaydın canım cuma hedefinde tuttu bravo
Ay ağzından bal damlîyor hadi inşlhOh oh maşallah bahçeniz mi var ne güzel yaaa bnde eşime dicem.bugun ormanlık bı yerlere götürsün bizi çok bunaldım evde gercektn ihtiyacim var bn hala vermredim oysa pazar günü -700dümhedefine hemen ulascaksin gibi duruyo beni sollayamicaksin Allah'tan
Ben listede bile yokum öyle düşün
Sabit misin canım ne durumda kilon izinli olarak dönüş yapcaksin senin durumunu konuscm kaptanlarla bakalim
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle oturun. Bahçeli ev en güzeli istediğin gibi her şey olsun. Hem eşin içinde bir uğraş olur kafasını dağıtması için oyalanır bence en güzelini yapmışsınız.Ay ağzından bal damlîyor hadi inşlh
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdiiçinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz hergün
Hayırlı olsun canım ay o bahçede ne güzel keyif yapılır bayada güzelleştireceniz gibi çok güzel yaşam alanı olmuşAy ağzından bal damlîyor hadi inşlh
Evt kuzum yeni evin bahçesi var baya da büyük kocaman onu iyice temizledik filan bide kedi girmesin diye etrafına yeşil tellerden çektik baya güzel oldu tertemiz oldu çocuklar oynuyor şimdiiçinde kocaman iki tane çam ağacı var bitane portakal bitane de gül var gerisinide biz ekicez yavaş yavaş bide kızım beyaz tavşan istiyor ona filan yer ayarlıycaz eşimde bir tarafına güvercin koyucak 10tane filan yeter diyor ailecek bahçede oynuyoruz baya eylenceli
Su orucuna bende başlasım çok güzel olur aslında vücudu çok güzel arındırıyor. Hem bağırsak tembelliğine de iyi geliyor.muz küüçüktü ama dediğin gibi pilav makarna ekmek az da olsa olmuyor bana hala ödem içindeyim elim kolum acıyor resmen ben su orucuna girip ardından sigarayı bıraktığım gibi bu nişasta karbonhidratı bırakacağım
Aynen canım saniye tutucaz öyle yarışıcaz hareket etmeden squat şeklinde sırtımızı duvara yaslayıp beklicez geçen haftalarda yapmıştk o yüzden resim paylaşmadm ama istersen paylaşabilirimWalla sit te önemli olan sayı değil süre mi nasıl hesaplicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?