- 4 Ocak 2020
- 2.223
- 6.009
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.801
Evet canım çok fazla yapılacak şey var bugün için evini temiz tut kendini temiz tut evine erzak al pişi türü bişey yapıp komşuya dagiitabilirsin ama bu virüs olayialesef yapamicaz bunu bol bol tövbe edip dua edelim hayırlı geçsin dememizİyi günler canım herkese hayırlı kandiller aa ben ilk defa duydum kaderimizin bugün yazıldıgını bol bol dua edeyim o zaman
Evet ya işlerimi bitirdim yemeğimi yapcam şimdi aksam için sonra sporİhihihi çaktırma
Oh oh bugün meşgulsün baya kolay gelsin canım
Ben instagramdan takipteyim ama bişeyde paylaşmıyo uzun zamandır
Siz yine bol bol dua edin fakat kader böyle bir şey değilİyi günler canım herkese hayırlı kandiller aa ben ilk defa duydum kaderimizin bugün yazıldıgını bol bol dua edeyim o zaman
Ha ri kaEki Görüntüle 2615800
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Portakal ayva
Roka
sadece on tane yapabildimSüperizz
Dünde öyle dedin küstüm sana inanmıyom banane
Burdan cakılınannesine selam olsunaklıma geldikçe yemek yaparken bile zıpladım
Evett en begenmediğim yerlerim iç bacak ve popo o yüzden mutlaka oralar için bi hareket koyuyorm size kızarken kendim yapmazsam ayıp o yüzden iddalıyım artık
Ahahaahah çünkü onu geçmeyi kafaya koymuştm dün
kuruyemiş de kahve ile birlikte çok güzel tok tutuyor canım bulundur yanındaanladım canım . umarım iyidir
inşallah benim düzen mahfoldu erken çıkıyoprum diye büroya yemek getirmiyorum. 2 öğün gibi yapıyorum ama olmuyor yine yarın kalkıp güzel bir kahvaltı yapayım en iyisi öğlende meyve getiririm yanımda kahve ile güzel olur .
sen güel başladın bu sefer 5 leri görürsün
Bende kandilde helva pişi falan yapıp dagıtırdık ama bu sefer yapamayacaz gelecek sene nasip olursa yaparız yineEvet canım çok fazla yapılacak şey var bugün için evini temiz tut kendini temiz tut evine erzak al pişi türü bişey yapıp komşuya dagiitabilirsin ama bu virüs olayialesef yapamicaz bunu bol bol tövbe edip dua edelim hayırlı geçsin dememiz
Evet ya işlerimi bitirdim yemeğimi yapcam şimdi aksam için sonra spor
kuruyemiş de kahve ile birlikte güzel tok tutuyor canım bulundur yanındaanladım canım . umarım iyidir
inşallah benim düzen mahfoldu erken çıkıyoprum diye büroya yemek getirmiyorum. 2 öğün gibi yapıyorum ama olmuyor yine yarın kalkıp güzel bir kahvaltı yapayım en iyisi öğlende meyve getiririm yanımda kahve ile güzel olur .
kuruyemiş de kahve ile birlikte güzel tok tutuyor canım bulundur yanındaanladım canım . umarım iyidir
Aa her kafadan başka ses çıkıyor canım ben daraldım yapmak istiyorsan işine hangisi kolay geliyorsa 1 tane yap geç onca iş arasında fazla uğraşmaEvdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni
Azı çoğu yok kaslarına sağlık ablacm akşam listedesinsadece on tane yapabildimzormuş yahu
Bu arada emektarı eksik etmedim tabii. Leslieyi de yaptım
Off evet yaa bizim eski mahallede hep onu dağıtırlardı unutmuşum nasıl canım çektiBende kandilde helva pişi falan yapıp dagıtırdık ama bu sefer yapamayacaz gelecek sene nasip olursa yaparız yine
Aa her kafadan başka ses çıkıyor canım ben daraldım yapmak istiyorsan işine hangisi kolay geliyorsa 1 tane yap geç onca iş arasında fazla uğraşmaEvdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni
Dime mahalle ortamını özlüyor insan iyi yönlerini tabiiAzı çoğu yok kaslarına sağlık ablacm akşam listedesin
Off evet yaa bizim eski mahallede hep onu dağıtırlardı unutmuşum nasıl canım çekti
Aynen canım allah'ın dediği olur tabii kiSiz yine bol bol dua edin fakat kader böyle bir şey değil
Helva iyiymisEvdekiler irmik helvası istiyor. Un helvası istiyor. Biri kandil simidi yapalım anne diyor. İmdaaat kurtarın beni
Bizimde annemlerin orda yapar dagitirdik bütün mahalleye eskiden güzeldi herşeyBende kandilde helva pişi falan yapıp dagıtırdık ama bu sefer yapamayacaz gelecek sene nasip olursa yaparız yine
Aynen canim ne varsa eskilerde varHelva iyiymis
Bizimde annemlerin orda yapar dagitirdik bütün mahalleye eskiden güzeldi herşey
Kuruyemis var evimde ama canım hiç istemiyor çok açım yemeye gelince iyk oluyorum adet olcam ya hem koku hassasiyetim var hemde canım birşey istemiyor .kuruyemiş de kahve ile birlikte güzel tok tutuyor canım bulundur yanındainşlh bakalm çok istikrarlı gidiyorum bu kez hiç kaçamaksız sıkı başlangç oldu böyle devam edersem ellileri kesin görürüm aynen listede olmanın sorumluluğu çok iyi geldi bana bide uzun süre sıkı diyet yapmayıp şimdi birden kesince vucutta güzel veriyor dinlendirmekte etkili oldu
Elinden gelmeyen anlarida bı öğrensek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?