Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ederim melisa- Kızlar süpersiniz hepiniz maşallah
Süperizz
Dünde öyle dedin küstüm sana inanmıyom banane
1300 ne yaa ohhaaaaa ayrıca maşallah
eşim eve geşene kadar spor yaparım bugün canım bu iç bacak vee popoya çok iyi gelir
Burdan cakılınannesine selam olsun aklıma geldikçe yemek yaparken bile zıpladım
Evett en begenmediğim yerlerim iç bacak ve popo o yüzden mutlaka oralar için bi hareket koyuyorm size kızarken kendim yapmazsam ayıp o yüzden iddalıyım artık
Aaa bu kolaymış. Bugün yapıcam

Tebrikler canım hayret lulu seni geçememiş
Ahahaahah çünkü onu geçmeyi kafaya koymuştm dün

Taktiksel hareketler bunlar

geçersin canım güzel gidiyorsun maşallah bende şuan sadece 60 kiloyu istiyorum 5leri gözüm hiç kesmiyor
Verirsin zmanla canm acelesi yok ki yeter ki olalım pes etmeden devam edelim hepsi gelir sende var mı bir gelişme kuzum 62leri geri görebildin mi ?

Şu an evi bı görsen Çarşamba pazarı gibi bugün iyi bi temizlik yapmam lazım başladım mutfaktan bı kaç saate bitirir spor yapar banyoya girerim akşama kadar işlerim bitsin ki kandili boş geçirmeye kim diye yardiriyom

Verirsin zmanla canm acelesi yok ki yeter ki olalım pes etmeden devam edelim hepsi gelir sende var mı bir gelişme kuzum 62leri geri görebildin mi ?
TARTILMIYORUM CANIM regli haftam birde sanmıyorum cnım tartılmak bana kaçamak yaptırıyor bu ara terse döndü herşey

ondan da ses çıkmıyor kulakları çınlasın irtibatta olduğu kimse yokmuydu onun acaba

İyi günler canım herkese hayırlı kandiller aa ben ilk defa duydum kaderimizin bugün yazıldıgını bol bol dua edeyim o zaman

Taktiksel hareketler bunlar
İhihihi çaktırma
Oh oh bugün meşgulsün baya kolay gelsin canım
ondan da ses çıkmıyor kulakları çınlasın irtibatta olduğu kimse yokmuydu onun acaba
Ben instagramdan takipteyim ama bişeyde paylaşmıyo uzun zamandır

Kandilimiz mübarek olsun kızlar bu sene hepimiz için hayırlı gelir inşallah çünkü kaderimiz bugün belirleniyor bu sene ölecekler doğacaklar hepsi bugün yazılıyor ve başımıza gelecek belalar dualarımızla def edelim inşallah şu kötü günleri Allah bir daha yasatmasin âmin

Gecen sene ben memlekete gidince kv gelmiş balkona gölgelik yapmış orda kullandığı ipi aldım bende kış girince sökerken aklıma geldi hemen kestim
En güzelini yapmışsın canım bende kardeşimin oyuncaklarıni bir karıştırıyayım belki kıyıda köşede bulurum ip

Hayırlı kandiller canım amin amin inş herkese güzel kaderler yazsın rabbim

İhihihi çaktırma

Oh oh bugün meşgulsün baya kolay gelsin canım

Ben instagramdan takipteyim ama bişeyde paylaşmıyo uzun zamandır
anladım canım . umarım iyidir
Benim

Benimde regl haftam canm cumaya bitmiş olur artk güzel düşeriz
inşallah benim düzen mahfoldu erken çıkıyoprum diye büroya yemek getirmiyorum. 2 öğün gibi yapıyorum ama olmuyor yine yarın kalkıp güzel bir kahvaltı yapayım en iyisi öğlende meyve getiririm yanımda kahve ile güzel olur .
sen güel başladın bu sefer 5 leri görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…