- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.761
sen iple mi atlıyorsunÇamaşır ipinin iki ucunu bağladım öyle atlıyorum tavsiye ederim
Evet kız hep iple atlıyorumsen iple mi atlıyorsun
sabah ki börekten ve öğlen ki lahana sarmasından dolayı bir vicdan azabı yaşadım şuan herkes sıfır karbonhidrat takılıyor ama ben asla beceremiyorum çünkü hayatın olağan akışı içinde karbonhidrat var yani :)) mesajın rahatlattı benigüzel menü afiyt olsun canım
Allah'tan akşama yemeğinde toparlamisingünaydın kızlar dün ki menüm
kahvaltı bir minik börek damates salatalık
öğlen 4 tane lahana sarması yoğurt
akşam kereviz zeytinyağlı yoğurt
gün içinde sütlü kahve içtim ve 2 adet elma yedim spor yapmadım kısmet bugün
Ay gözüm korktu.Ayy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
Neyse şekerliğimi bozmayım yarın BUTTERFLY BRİDGES yapıyoruz
Eki Görüntüle 2615630 Eki Görüntüle 2615631
Ayak tabanlarını birleştirip popoyu indirip kaldırıyoruzzz
Aaa bu kolaymış. Bugün yapıcamAyy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
Akıl akıldan üstünmüş., bence güzel bir fikirEvet kız hep iple atlıyorum
İlk baştaki çamaşır ipim yumuşak biseydi onu atlamak için uygun hale getirmek için çalışmayan şarj kablosunu bantla sarmıştım öyle atlıyordum
Şimdiki ipim biraz kalındı onuda sade iki ucunu bağladım öyle kullanıyorum
Amin inşallah en güzel geçen yılımız olsun. Çevremiz iyi insanlarla dolsun.Günaydın kizlaaarrrr herkese hayırlı kandiller diliyorumyanlış bilmiyorsam bugün önümüzdeki 1 yıl için kaderimizin yazıldığı gün bol bol dua edelim hem kendimiz hem birbirimiz hemde tüm müslüman alemi için ❤
❤Rabbim hepimizin kalbinden geçenin 2 katını yaşamayı nasip etsin inşallah ❤❤
Anneannem 100 kilo onun bir pişaması yeter.nerden geldi kız aklına
Tebrikler canım hayret lulu seni geçememişAyy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
Ben aslında dün akşam üstü birdaha yapmayı düşünüyordum ama fırsat olmadı hayırlısıTebrikler canım hayret lulu seni geçememiş
Su içip uyudum kesin çözümSu süt falan iç canım keser istahı
VALLA süper fikirler canımEvet kız hep iple atlıyorum
İlk baştaki çamaşır ipim yumuşak biseydi onu atlamak için uygun hale getirmek için çalışmayan şarj kablosunu bantla sarmıştım öyle atlıyordum
Şimdiki ipim biraz kalındı onuda sade iki ucunu bağladım öyle kullanıyorum
bende yiyorum ama yediğim ekmek öyle olduğunda 30 dk bir leslie yap birazını yakarsınsabah ki börekten ve öğlen ki lahana sarmasından dolayı bir vicdan azabı yaşadım şuan herkes sıfır karbonhidrat takılıyor ama ben asla beceremiyorum çünkü hayatın olağan akışı içinde karbonhidrat var yani :)) mesajın rahatlattı beni
aa süper canım. birazcık dikkat et az da olsa gider zatenAnneannem 100 kilo onun bir pişaması yeter.
Şaka bir yana sanırım burada kilo vermeye başladım. Pişamamın ipi vardı belimi sıkarken çeke çeke ip içerde incelmişti. Çat diye elimde koptu. Anneannem lastik tak dedi. Oradan geldi aklıma.
gözüm klsa nazar etsem mi acabaGünaydın kızlaaaarrrrrCuma ya göre -500 olmuşum bu haftada benden iyi bir sonuç gelecek
Amiiiinnnn,Amin inşallah en güzel geçen yılımız olsun. Çevremiz iyi insanlarla dolsun.
gözüm klsa nazar etsem mi acaba
maşallah güzel gidiyorsun
geçersin canım güzel gidiyorsun maşallah bende şuan sadece 60 kiloyu istiyorum 5leri gözüm hiç kesmiyorayyy etme yaaa ne olur biran önce 61i ve 60ı geri görmek için sabırsızlanıyorum daha 5lere geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?