- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.741
Vallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicemAkşam yemeği yapmaya usenenlerde bugünnerde akşam yemeği
Benimki de 10 kere taşınınca kaybolmuş bir vakit :)Bnm bir ipin bile yok sayacini gectim
Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demekBakalım bu iki hafta ne olacak virüs yüzünden en fazla hastalık haftasıymış. Yarın hayırlı bir güne uyanmamızı diliyorum. Bugünkü yaşadığım her şeyi unutmayı. Sizler iyiki varsınız ve beni bırakmadınız. Sizden teşekkür ederim kızlar.
Su süt falan iç canım keser istahıVallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicem
Benim bir ipim bile yok siz iyisiniz yineBenimki de 10 kere taşınınca kaybolmuş bir vakit :)
Doğru diyorsun ben bugün ağlamaktan unuttum. Yarın bol bol dua edelim. Hem kilolarımız gitsin. Hem sağlıklı olalım virüsler kapımızı çalmasın. Dertlerimiz bir dakika içinde yok olsun. Maddi sıkıntı yaşayanlarımızın rızkı artsın, evi bereketlensin. Hastalarımızda şifa bulsun.Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demek
Hareket etmen önemli canım zumbada maşallah her kası çalıştırıyor zatenAhu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadımve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Benimde yok. Kader arkadaşım.Benim bir ipim bile yok siz iyisiniz yine
Amin canım allah'ım darda koymasın kimseyiDoğru diyorsun ben bugün ağlamaktan unuttum. Yarın bol bol dua edelim. Hem kilolarımız gitsin. Hem sağlıklı olalım virüsler kapımızı çalmasın. Dertlerimiz bir dakika içinde yok olsun. Maddi sıkıntı yaşayanlarımızın rızkı artsın, evi bereketlensin. Hastalarımızda şifa bulsun.
Biz ipsiz ip atlamaya devam o zaman canımBenimde yok. Kader arkadaşım.
Ay sağol canım ama o kadarda değil diyete uyulmasa iki hareketle nasıl kilo verilcek liste motive ediyo sadece bizi yoksa iş hepimizin iradesindeOlur mu canım asıl sen sağol kilo veriyorsak sayende normalde tek sporla kalıyordum ayrıca hareket eklemiyordum senin verdiğin listeyle disiplin sağlıyoruz ama hergün yapamıyorum bende yapabildiğim kadar
Zaten oturamıyosundur işlerden bi de zumba yapmışsın daha nolsun ipte olmayıversin bugünlük napalımAhu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadımve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Tebrik ederimAyy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
Neyse şekerliğimi bozmayım yarın BUTTERFLY BRİDGES yapıyoruz
Eki Görüntüle 2615630 Eki Görüntüle 2615631
Ayak tabanlarını birleştirip popoyu indirip kaldırıyoruzzz
Ben artık alışverişe de çıkamıyorum bebe var diye eşim hallediyo herşeyiEvet haklısın sabah son meyveleri yedim yarın alışveriş yapicam
Yavaş yavaş düzelir zaten bı anda değiştirip soka uğratma midemiVallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicem
Bnde aldiydim bı zamanlar yeğenim el koyduyduBenimki de 10 kere taşınınca kaybolmuş bir vakit :)
o neysi giizzAklıma pişama lastiği geldi.
Bu sefer söz veriyoeum yapicamAyy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
1300 ne yaa ohhaaaaa ayrıca maşallahAyy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaaGünün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200
6. Magickk 100
6. Caroline 100
güzel menü afiyt olsun canımgünaydın kızlar dün ki menüm
kahvaltı bir minik börek damates salatalık
öğlen 4 tane lahana sarması yoğurt
akşam kereviz zeytinyağlı yoğurt
gün içinde sütlü kahve içtim ve 2 adet elma yedim spor yapmadım kısmet bugün
nerden geldi kız aklınaAklıma pişama lastiği geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?