Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam yemeği yapmaya usenenlerde bugün nerde akşam yemeği
Vallahi sizin listeleri görünce benimkisi kara liste gibi geliyor ama benim için müthiş level atlama inşallah benim menülerde fevkalade olacak yakındır hissediyorum :) bu arada yemeği 5 te yedim şimdi karnım gurul gürül ama yemicem

Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demek

Amin Inş canım yarın kandil bol bol dua edelim inş biter geçer bu günler sende iyi ki varsın rica ederiz ne demek
Doğru diyorsun ben bugün ağlamaktan unuttum. Yarın bol bol dua edelim. Hem kilolarımız gitsin. Hem sağlıklı olalım virüsler kapımızı çalmasın. Dertlerimiz bir dakika içinde yok olsun. Maddi sıkıntı yaşayanlarımızın rızkı artsın, evi bereketlensin. Hastalarımızda şifa bulsun.

Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadım ve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Hareket etmen önemli canım zumbada maşallah her kası çalıştırıyor zaten

Amin canım allah'ım darda koymasın kimseyi

Günün Finali
1. Diyetlikadn 1300
2. Luluuu94 1000
3. Mochachocolate 410
4. SchonerDuft 300
5. Fit blonde 200
5. Eso27eso 200

6. Magickk 100
6. Caroline 100

Ayy çok mutluyum şu listenin güzelliğine bak aferim bize kızlar yarında aynı katılımı istiyorum yoksa paa paa sopaa

Neyse şekerliğimi bozmayım yarın BUTTERFLY BRİDGES yapıyoruz

Ayak tabanlarını birleştirip popoyu indirip kaldırıyoruzzz

Olur mu canım asıl sen sağol kilo veriyorsak sayende normalde tek sporla kalıyordum ayrıca hareket eklemiyordum senin verdiğin listeyle disiplin sağlıyoruz ama hergün yapamıyorum bende yapabildiğim kadar
Ay sağol canım ama o kadarda değil diyete uyulmasa iki hareketle nasıl kilo verilcek liste motive ediyo sadece bizi yoksa iş hepimizin iradesinde
Ahu ah eskiden ne pilates ip atlama zumba peş peşe yapardım şimdi birini yapana alkış iki çocukla . Ben ipini maalesef bulamadım ve çocukla oyun oynadım gündüz zumba yaptım içim rahat :)
Zaten oturamıyosundur işlerden bi de zumba yapmışsın daha nolsun ipte olmayıversin bugünlük napalım

Tebrik ederim melisa- Kızlar süpersiniz hepiniz maşallah

Evet haklısın sabah son meyveleri yedim yarın alışveriş yapicam
Ben artık alışverişe de çıkamıyorum bebe var diye eşim hallediyo herşeyi maskemde yok zaten devletten istedikbakam
Yavaş yavaş düzelir zaten bı anda değiştirip soka uğratma midemi
Benimki de 10 kere taşınınca kaybolmuş bir vakit :)
Bnde aldiydim bı zamanlar yeğenim el koyduydu
Aklıma pişama lastiği geldi.
o neysi giizz
Bu sefer söz veriyoeum yapicam ama yarında kandil su bakam bı sabah ola hayrola

1300 ne yaa ohhaaaaa ayrıca maşallah
eşim eve geşene kadar spor yaparım bugün canım bu iç bacak vee popoya çok iyi gelir

güzel menü afiyt olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…