- 4 Ocak 2020
- 2.224
- 6.010
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.641
Kız sendin oo eminimmm eski nick neydi seninİki buçuk sene önce katıldım aslında doğum sonrası kilolarim icin 56 la falan başladım 49 la mezun olmuştum sonra aldım aldım ve 63 te dur dedim artık iki aydır falan diyetteyim 56.5 indim çok şükür hedef önce 53 sonra da verebildigim kadar inşallah
Bendenmi bahsediyorsun eminmisinbı kere az yiyememki ben
Bir garip ben kız destansi menüleri olan benKız sendin oo eminimmm eski nick neydi seninSchonerDuft yanlış mı hatirkiyorum yoksa
Yine olursun canım bu sefer dahada akillaniriz hem aynı hataya dusmeyiz inşallah bende çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yokKızlar ben fat secret indirdim. Kayıt olmaya çalışırken mailin kayıtlı dedi. Bir baktım 78 ile bırakmışım fat secretı( keşke bırakmasaydım
BİR GARİP canımKız sendin oo eminimmm eski nick neydi seninSchonerDuft yanlış mı hatirkiyorum yoksa
olsun eskiyi unut canım şimdiye odaklan moral bozmak yok.Kızlar ben fat secret indirdim. Kayıt olmaya çalışırken mailin kayıtlı dedi. Bir baktım 78 ile bırakmışım fat secretı( keşke bırakmasaydım
Ben sen takviyelerin hiç birini içmiyordun diye hatrlıyorum istah açlr vs. Diye içmiyordun bir ara 65lerdefilan dın zaten ondan sonra kilo almadn mı benim aklımda öyle kalmş canm insülindin direncin yoktur canm ama diğer bazı değerlerin çok düşüktü takbiyelerin fayda sağlamama şansı yok sen fark etmemiş olabilirsin sağlk için çok önem li mesale b12 eksikliği hafıza kötüleşmesiyle başlar ileri seviyesi alzeymıra kadar götürüyor yani bunların eksikliği ciddi zarar dvitamini kalsiyum mesela kemik diş e büyük zarar kemik yani sen bilirsin ben o riskleri göze alamıyorum çok dikkat ediyrm sağlığımaGene kötüydü. Takviyeler çok fayda sağlamamıştı. Tam kan tahlilinde insilün direncin var bir şey demedi. Olsa çıkardı herhalde.
Canm kullananlari bir netten araştr bak çok fayda görmüşler ve asıl insülin direncini yenmez isek insülin durencini ilerisi şeker hastalığı ozman şekere çevirirse asıl mecbur kalacaksın kuzum şimdi şeker yok iken insülin durenci varken basta direnci ortadan kaldırıp kurtula bilirsin i sülin direnci bitince zaten haplar azlatılarak içmeyi bırakıyorsun canım tekrar yazdrmaya gidemesen bile reçetsiz de veriyor eczane glifor u durek de alabilirsinbana da Dr vermişti ki bütün ailem damardan insilüncü :) biz de şeker genetik yani. Fakat ben ne yaptım? Hapları çöpe attım. Neden? Başlarsan hep içmek zorundasınız dedi insanlar. Ne yapsam tekrar yazdırsam mı @siderolites
ok canım .P PinarbartuSchonerDuft tamam o zaman kızlar hazırlıyorum birazdan listeyi o zaman kolay başlangıç diyosak İPSİZ İP ATLAMA olsun bugünün sporu
Çok gıcık oldum eşimle beraber diyetteyiz 1 haftadır 2 buçuk kilo vermiş ya atıvercem şimdi kendimi
Benim esim de diyetisyene gittiginde ilk iki haftada 6 kilo vermisti. ben o kiloyu 3 yildir vermeye calisiyorumP PinarbartuSchonerDuft tamam o zaman kızlar hazırlıyorum birazdan listeyi o zaman kolay başlangıç diyosak İPSİZ İP ATLAMA olsun bugünün sporu
Çok gıcık oldum eşimle beraber diyetteyiz 1 haftadır 2 buçuk kilo vermiş ya atıvercem şimdi kendimi
Aynen öyle biz acilden gelmişiz ben ne yapıcam diye salya sümük içim kan ağlıyor. Bana alınmışlar onun lafını ediyorlar birde ben gelin sıkıntıdan patlicam diye yalvardım. Bize gelme diyemedi de böyle diyor demişler. Ya ben cidden tedavilik olucam burada. Herkes istediği gibi değiştiriyor dediğimi.4. Katta oturuyorum kuzum yaa aşağı inmiyorun da pek zaten cadde üstünde oturuyorum burda öyle bişey yapsam alıştırma kedileri derler
He yan binanın bahçesine bakiyo bide oyun parkı var ama o gozukmuyosoraaa yedirmesem önce sıcaklığını kontrol et yedordiktn sonra artani ye
Bn okurken sinirlendim seni düşünemiyorumbnce sen görevini yerine getirmişsin ama şimdi donsen hasta etti gitti derler en iyisi iyileşince dön geri kendileri düşünsün sen ta nerelerden çıkıp gelmişsin oraya el üstünde tutcaklarina bide emirler biseyler
İyiki bi erkekler ya aynı şeyleri yedik işte ben 100 gram verdm o 2 buçuk kilo hiç adil değil bide dediğin gibi ödemde gitti heralde ama çok tav oldum ya offok canım .
erkek bünyesi malesef öyle birde yeni başladı ödemi vs var dha hızlı verir
2 hafta da 6 kilo muBenim esim de diyetisyene gittiginde ilk iki haftada 6 kilo vermisti. ben o kiloyu 3 yildir vermeye calisiyorum
Ailemle yaşadığım yere direk uçak yok canım. Perşembe günü sadece var dedi babam onuda zaten gidemem anneannem resmen beni kitledi. Zaten valilikten izin almam lazım. Teyzeme bile izin vermemişler. Buraya gelmeye. Ben burada kaldım.ucukgenclik durumu tam olarak bilmiorum, anladığım kadarıyla yorum yapcam. Uçakla dönmekte bı kisit olmayabilir bu ihtimal aklında olsun. Eğer kalmak zorundaysan da bu durumdan ziyade başka şeylere odaklanmaya çalış. Yaşlılarla ilgilenmek gerçekten çok zor, ailedeki diğer kişiler de hep kendi bakis açılarıyla değerlendiriyor. Empati yapmıyorlar malesef.
8 kilo Verdi biz de o kadar cabuk gitmesini beklemiyordukİyiki bi erkekler ya aynı şeyleri yedik işte ben 100 gram verdm o 2 buçuk kilo hiç adil değil bide dediğin gibi ödemde gitti heralde ama çok tav oldum ya off
2 hafta da 6 kilo muben olsam döverdim zorla baklava yedirirdim 2 buçuk kiloyu bile hazmedemedim çok kıskandım toplamda kaç kilo verdi
Zor bir durum gercekten Allah yardimcin olsun. Kendini telkin etmeye calis elinden geldigince, baska seylere odaklanmay calisAilemle yaşadığım yere direk uçak yok canım. Perşembe günü sadece var dedi babam onuda zaten gidemem anneannem resmen beni kitledi. Zaten valilikten izin almam lazım. Teyzeme bile izin vermemişler. Buraya gelmeye. Ben burada kaldım.
Yok kuzum vitamin ilaçlarımı içiyordum. Ben tansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarımı içmiyorum onlar beni şişmanlatıyor diye ama birşey farketmedi canım.Ben sen takviyelerin hiç birini içmiyordun diye hatrlıyorum istah açlr vs. Diye içmiyordun bir ara 65lerdefilan dın zaten ondan sonra kilo almadn mı benim aklımda öyle kalmş canm insülindin direncin yoktur canm ama diğer bazı değerlerin çok düşüktü takbiyelerin fayda sağlamama şansı yok sen fark etmemiş olabilirsin sağlk için çok önem li mesale b12 eksikliği hafıza kötüleşmesiyle başlar ileri seviyesi alzeymıra kadar götürüyor yani bunların eksikliği ciddi zarar dvitamini kalsiyum mesela kemik diş e büyük zarar kemik yani sen bilirsin ben o riskleri göze alamıyorum çok dikkat ediyrm sağlığıma
En azından biraz bahçeye iniyordum evde KPSS çalışıyordum zaman geçiyordu. Şimdi sürekli geçmiş olsuna geliyor insanlar. Daha hiçbir şey eskisi olmayacak. Çok özlüyorum geçen yılımı.Zor bir durum gercekten Allah yardimcin olsun. Kendini telkin etmeye calis elinden geldigince, baska seylere odaklanmay calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?