Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sendin oo eminimmm eski nick neydi senin SchonerDuft yanlış mı hatirkiyorum yoksa

Kızlar ben fat secret indirdim. Kayıt olmaya çalışırken mailin kayıtlı dedi. Bir baktım 78 ile bırakmışım fat secretı ( keşke bırakmasaydım
Yine olursun canım bu sefer dahada akillaniriz hem aynı hataya dusmeyiz inşallah bende çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok
Dün yaptıklarımı yapmasaydim bugünkü aklım olmazdı diyorlar ya hani inşallah bidaha donmeyiz aynı noktaya

Gene kötüydü. Takviyeler çok fayda sağlamamıştı. Tam kan tahlilinde insilün direncin var bir şey demedi. Olsa çıkardı herhalde.
Ben sen takviyelerin hiç birini içmiyordun diye hatrlıyorum istah açlr vs. Diye içmiyordun bir ara 65lerdefilan dın zaten ondan sonra kilo almadn mı benim aklımda öyle kalmş canm insülindin direncin yoktur canm ama diğer bazı değerlerin çok düşüktü takbiyelerin fayda sağlamama şansı yok sen fark etmemiş olabilirsin sağlk için çok önem li mesale b12 eksikliği hafıza kötüleşmesiyle başlar ileri seviyesi alzeymıra kadar götürüyor yani bunların eksikliği ciddi zarar dvitamini kalsiyum mesela kemik diş e büyük zarar kemik yani sen bilirsin ben o riskleri göze alamıyorum çok dikkat ediyrm sağlığıma

Canm kullananlari bir netten araştr bak çok fayda görmüşler ve asıl insülin direncini yenmez isek insülin durencini ilerisi şeker hastalığı ozman şekere çevirirse asıl mecbur kalacaksın kuzum şimdi şeker yok iken insülin durenci varken basta direnci ortadan kaldırıp kurtula bilirsin i sülin direnci bitince zaten haplar azlatılarak içmeyi bırakıyorsun canım tekrar yazdrmaya gidemesen bile reçetsiz de veriyor eczane glifor u durek de alabilirsin

ok canım .
erkek bünyesi malesef öyle birde yeni başladı ödemi vs var dha hızlı verir

Benim esim de diyetisyene gittiginde ilk iki haftada 6 kilo vermisti. ben o kiloyu 3 yildir vermeye calisiyorum

Aynen öyle biz acilden gelmişiz ben ne yapıcam diye salya sümük içim kan ağlıyor. Bana alınmışlar onun lafını ediyorlar birde ben gelin sıkıntıdan patlicam diye yalvardım. Bize gelme diyemedi de böyle diyor demişler. Ya ben cidden tedavilik olucam burada. Herkes istediği gibi değiştiriyor dediğimi.
Dayanıyorum iyileşsin biran önce diye dua ediyorum. Teyzemler demese anneannem der bıraktı gitti diye. Saçlarım beyazladı burada.

ok canım .
erkek bünyesi malesef öyle birde yeni başladı ödemi vs var dha hızlı verir
İyiki bi erkekler ya aynı şeyleri yedik işte ben 100 gram verdm o 2 buçuk kilo hiç adil değil bide dediğin gibi ödemde gitti heralde ama çok tav oldum ya off
Benim esim de diyetisyene gittiginde ilk iki haftada 6 kilo vermisti. ben o kiloyu 3 yildir vermeye calisiyorum
2 hafta da 6 kilo mu ben olsam döverdim zorla baklava yedirirdim 2 buçuk kiloyu bile hazmedemedim çok kıskandım toplamda kaç kilo verdi

Ailemle yaşadığım yere direk uçak yok canım. Perşembe günü sadece var dedi babam onuda zaten gidemem anneannem resmen beni kitledi. Zaten valilikten izin almam lazım. Teyzeme bile izin vermemişler. Buraya gelmeye. Ben burada kaldım.

8 kilo Verdi biz de o kadar cabuk gitmesini beklemiyorduk Sonra birakti diyetisyeni 3 kilo geri aldi suan. Benimle devam ettirmeye calisiyorum ben de, hala 8 kilo fln fazlasi var bence. Ben de kiskaniorum hatta ben cok spor yaparim o tum gun oturur. Gel de sinir olma

Zor bir durum gercekten Allah yardimcin olsun. Kendini telkin etmeye calis elinden geldigince, baska seylere odaklanmay calis

Yok kuzum vitamin ilaçlarımı içiyordum. Ben tansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarımı içmiyorum onlar beni şişmanlatıyor diye ama birşey farketmedi canım.
Dediğin gibi iğneyi bıraktım. Buraya geleli hiç vurulmadım. Vitamin ilaçlarımda bitti. Gerçekten onları bırakınca şiştim. Tostombik oldum. Ay kendime hakaret edesim geldi. Keşke acilde yazdırsaydım.

Zor bir durum gercekten Allah yardimcin olsun. Kendini telkin etmeye calis elinden geldigince, baska seylere odaklanmay calis
En azından biraz bahçeye iniyordum evde KPSS çalışıyordum zaman geçiyordu. Şimdi sürekli geçmiş olsuna geliyor insanlar. Daha hiçbir şey eskisi olmayacak. Çok özlüyorum geçen yılımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…