- 4 Ocak 2020
- 2.226
- 6.010
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #333.601
Evet hep onun yüzünden zaten yemiyo atilmasin günah diye ben yiyomSanki bartu seni şişmanlatmaya çalışıyor gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hep onun yüzünden zaten yemiyo atilmasin günah diye ben yiyomSanki bartu seni şişmanlatmaya çalışıyor gibi
Pisi mauklara ver bari biriktirde yeme sen yemeEvet hep onun yüzünden zaten yemiyo atilmasin günah diye ben yiyom
Çok güzel duruyo ama kenardan görünüyo bahçeye bakıyo galiba benimdr aynı sokak tarafını yılda 1 kere filan yıkıyorumdur heralde hep aynı leşBnm balkonlarda çok batiyo ya bu arkada kaliyo ön taraf caddeye bakiyo o yuzdn ugrasmiyoeun bile hiç çünkü ertesi gün toz
Sağol kuzum bu 2. Kahvemdi icebildim birincisi soğudu icemediydim
Anaların ortak derdiEvet hep onun yüzünden zaten yemiyo atilmasin günah diye ben yiyom
Söyle bir şey de var virüs gezinirken millet nasıl eve dolusurlar ki anlamadım. Sana da çok yük vermişler kendilerine getir onları kibar Bir dille. Bu kadın risk grubunda ve geçmiş olsuna mi geldiler sadeceNormalde bütün aile burada sadece biz uzağız buraya. Acilden dönüyoruz dedim ev doldu. Bir saat geçmeden hepsi gitti. Vicdansızlar anne baba diye bir şey bilmiyorlar. Bütün gece kadın ağrıdan uyuyamadı. Sabah 5'ten sonra uzandı gene uyuyamadı ben uyumuşum yorgunlukla şimdi teyzemler arıyor biz geliyoruz. Bende zorla gelmenize gerek yok dedim zorla kimse gelmesin dedim. Zaten dediğin gibi beni hapsettiler annem gel diyor teyzem dayım biride gelip biz bakarız demedi. Gelir gideriz haftada birgün diyorlar.
Üzmek ne demek canım böyle paylaşa paylaşa grup olcaz.Sizleride kendi derdimle üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar. Şuan kendimi çok aciz hissediyorum. Uyumaya bile korkuyorum.
İyi geceler canım ben anca 3 çocuk ev işi yemek geceleri okuyorum msjları.Günaydın diyorum ama öğlen olmuş kızlar... biz sabah 7 de kalktık.. şimdi uyutabildim bizimkini.. o da ayakta uyuyor
bu arada diyetten vazgeçmedim.. geçemem.. ben bu karantinadan kilo vermiş olarak çıkacağım. Kendime güveniyorum. Her hafta 1kg verebilirim şuan çok kiloda olduğum için.. 3 haftadır evdeyim, 3 kilo vereceğime almıştım.. şimdi vermeye devam motivasyon kaybetme lüksüm yok..
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
bana da Dr vermişti ki bütün ailem damardan insilüncü :) biz de şeker genetik yani. Fakat ben ne yaptım? Hapları çöpe attım. Neden? Başlarsan hep içmek zorundasınız dedi insanlar. Ne yapsam tekrar yazdırsam mı siderolitesinsülin direnci için canm insülin yükleesi kilo alma sebebidir ve kilo vermeyi de ciddi şwkilde durdurur karatayda hep diyordu ya insülin direnciniz varsa kilo veremezsiniz diye bu hap insülin direncini olup da kilo veremeyenlerde çok faydalı ben de geçen yıllarda 75 iken hiç kilo veremiyordum ve tahlil sonucumda insülin direnci çıkmıştı bu hapa başlaulynca diyet ve sporun tekrar kilo verdirdiğini gördüm 10 kilo sonra 65 lerde filan iken tahlil sonucumda da insülin direncim ortadan kalktı kolestrol vs. Hepsi kalktı sonuçlarm çok güzel çıkmıştı ama bu tabiki hemen sağlklı beslenme ve spora başlamam ve ciddi kilo vermem sayesinde oldu insulin direnci varsa mutlaka o hapı kullanmak lazm çok iyi geliyor sonrasinda kilo vermeye vucut tekrar başlynca zaten kilo vermek tüm hastalık ları başlama evresinde iken ortadan kaldıran birşey senin son kan testlerin nasıl dı canım bu arada?
Allahtan öyle yaptılar bir saat bile kalmadılar fakat benim ortamı o kadar kısa sürede nasıl temizlicem bu havada nasıl yıkadığımı kurutcam düşünmediler. Üstüne bugün gene geldiler. Bana emir veriyorlar virüs hakkında bana da geldiler ben şunu yaşamışım siz ne diyorsunuz dedim. Neymiş maskemi niye masaya koymuşum. Niye bir kutu maske almamışım eve gelenler için ben kendime zor buldum dedim. Biz üç kişi yaşıyoruz. Ben çarşıya bile inmiyorum siz dışardan geliyorsunuz getircek olan sizsiniz dedim. Sakinliğimi koruyarak fakat anneanneme içimden çok kızdım ben o kadar hijyenik olmak için kendimi bitirmişken onun düşüncesiz tavrı her şeyi yerle bir etti.Söyle bir şey de var virüs gezinirken millet nasıl eve dolusurlar ki anlamadım. Sana da çok yük vermişler kendilerine getir onları kibar Bir dille. Bu kadın risk grubunda ve geçmiş olsuna mi geldiler sadece
Canım üzülecek bişey yok.canım jeoloji yük müh.yim beton - agrega konusunda firmalara teknik danışmanlık yapan bir şirketim var , çok şükür bizim sektör durmadı durmaz da inşallah .
ben de 78 kilo iken 2. hamileliğimden önce çıktı insülin direnci o zaman 5 ti homa değerim , 2. hamileliğimde çok korktum ama şeker çıkmadı şekerim de 110u geçmedi doğumdan sonra kan tahlilimde 7 olmuştu homa değeri ve 86 kiloydum. şuan 8 olmuştur. çok üzgünüm
Bende 500 mg metforminbu arada 2 gram glifor kullanıyorum çok düzenli değildim artık dikkat ediyorum
Biz en iyi grup olalım. En çok biz verelim.Üzmek ne demek canım böyle paylaşa paylaşa grup olcaz.
Rabbim şifalar versin
Ayağında yanma oluyor mu şeker genelde ağızda garip bir tat ve ayakta yankı yapıyor. Şekerin çok yükselip komaya girme sonrabana da Dr vermişti ki bütün ailem damardan insilüncü :) biz de şeker genetik yani. Fakat ben ne yaptım? Hapları çöpe attım. Neden? Başlarsan hep içmek zorundasınız dedi insanlar. Ne yapsam tekrar yazdırsam mı siderolites
Canım insülin direncin düşünce hapı bırakırsın.bana da Dr vermişti ki bütün ailem damardan insilüncü :) biz de şeker genetik yani. Fakat ben ne yaptım? Hapları çöpe attım. Neden? Başlarsan hep içmek zorundasınız dedi insanlar. Ne yapsam tekrar yazdırsam mı siderolites
Biz en iyi grup olalım. En çok biz verelim.
Amin inşallah biran önce çatlağı iyileşir. Ortada o kadar kötü bir şey yok dedi doktor ama anneannem bugün herkese kalça kemiğim paramparça olmuş diyor. Hep kırılmış diyor. Kendini bir acındırıyor anlatamam size mutfakta kahkahayı bastım. Kırık olsa nasıl oturcan dedim içimden. Herkesi korkutuyor hepsi başına dolsun istiyor. Çok nazlı çok. Ayağı şişer ayağım ayağım der allahtan ona çekmemişim.
Sen en büyük duayı hak ediyorsun. Dedem bir şekilde benim varlığımdan mutsuz değil ama bazen anneannem benim varlığımdan mutsuz gibi davranıyor. Ben temizliği çok severim. Her gelene sürekli temizlikten dert yanıyor. Artık dedem bile onu yıkadın mı kızım diyor oysaki örtüyü çırpıyorum. Bunlarda beni burada çok yıprattı. Evimde anne babamla olmayı çok özledim. Kedimi çok özledim. Bana dua etcekler diye hiç bakma amacım olmadı zaten. Onlar sürekli ömrün uzun olsun diyor. Ben ömür istemiyorumki.Canım biz Aslen Trabzon luyuz.
Babaannem dedem babaannemin annesi, dedemin annesi hep birlikte oturduk.
Çok baktım onlara hepsi vefat etti.
Allah rahmet eylesin.
Allah sendende razı olsun.
Onların dua ları olmasa belki çogu işim olmazdı.