- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.621
Yok olmuyor. Şu an yükselmez zannederim çünkü sıfır şeker besleniyorumAyağında yanma oluyor mu şeker genelde ağızda garip bir tat ve ayakta yankı yapıyor. Şekerin çok yükselip komaya girme sonra
Bu güzel bir şey doğal şekerli bir şey tükettiğini hatırlamıyorum zaten mesela kuru fasulye gibi.Yok olmuyor. Şu an yükselmez zannederim çünkü sıfır şeker besleniyorum
4. Katta oturuyorum kuzum yaa aşağı inmiyorun da pek zaten cadde üstünde oturuyorum burda öyle bişey yapsam alıştırma kedileri derlerPisi mauklara ver bari biriktirde yeme sen yeme
He yan binanın bahçesine bakiyo bide oyun parkı var ama o gozukmuyoÇok güzel duruyo ama kenardan görünüyo bahçeye bakıyo galiba benimdr aynı sokak tarafını yılda 1 kere filan yıkıyorumdur heralde hep aynı leş
Anaların ortak derdi
Bn okurken sinirlendim seni düşünemiyorumAllahtan öyle yaptılar bir saat bile kalmadılar fakat benim ortamı o kadar kısa sürede nasıl temizlicem bu havada nasıl yıkadığımı kurutcam düşünmediler. Üstüne bugün gene geldiler. Bana emir veriyorlar virüs hakkında bana da geldiler ben şunu yaşamışım siz ne diyorsunuz dedim. Neymiş maskemi niye masaya koymuşum. Niye bir kutu maske almamışım eve gelenler için ben kendime zor buldum dedim. Biz üç kişi yaşıyoruz. Ben çarşıya bile inmiyorum siz dışardan geliyorsunuz getircek olan sizsiniz dedim. Sakinliğimi koruyarak fakat anneanneme içimden çok kızdım ben o kadar hijyenik olmak için kendimi bitirmişken onun düşüncesiz tavrı her şeyi yerle bir etti.
Günaydın boyun kaç canımGünaydın kizlar nasilsiniz ? Sabah tartıldım 59.9 olmusum grup kapanırken 57 flndim sanırım. Eve kapanmadan önce de hep 59 lardaydim çok kilo almamışım. Ama veremedim deBu da kahvaltim Eki Görüntüle 2615143
1,58 hedef de 54 senin ?Günaydın boyun kaç canım
Afiyet olsun
Benimde 159 veya 160 hep değişken çıkıyor yada ben olcemiyorum bilmiyorum1,58 hedef de 54 senin ?
Memnun oldum canım, ben de 34 yasindayim. Benim de 3bucuk yıl oldu evliliğim. Çocuk yok şimdilik. Ne güzel olmuş , hosgelmissin. Bizim de ailemizde bir Türkmen var, annemle ilgileniyor. Baya asinayim yani kulturunuzeBenimde 159 veya 160 hep değişken çıkıyor yada ben olcemiyorum bilmiyorum
Bu arada seni hep takımı takip ederken görüyordum ama tanışmak fırsat olmadı Oya ben yaş 26 4,5 senelik evli 3 yaşında bir oğlum var Türkiyeye Türkmenistan dan gelin geldim yarışmacı arkadaşlara başarılar
Bende memnun oldum evet burada çalışan Türkmenler çok biliyorumMemnun oldum canım, ben de 34 yasindayim. Benim de 3bucuk yıl oldu evliliğim. Çocuk yok şimdilik. Ne güzel olmuş , hosgelmissin. Bizim de ailemizde bir Türkmen var, annemle ilgileniyor. Baya asinayim yani kulturunuze
Sen kaç kiloyla başladın , şimdi kaçsın?Bende memnun oldum evet burada çalışan Türkmenler çok biliyorum
Eski yarışmacı o kuzumSen kaç kiloyla başladın , şimdi kaçsın?
Süper tarif ettinEski yarışmacı o kuzumbn kaptanken burdaydi menüleri çok az olduğu için sürekli uyarı alan bı uyeydi emzirdigi için ye diyoduk yemiyodu
Yaa ben yapamıyorum bayadır vaktim olmuyo ama bugün yapcm sözDünün Finali
1. Mochachocolate 100
Listeyi yazmaktan ellerim ağrıdı
Yeni liste istiyo musunuz
Süper tarif ettinİyi yapiomussunuz
yap canım bence yapan olur dün pazardı ondan kimse yapmamıştır. en azından kendi adımaDünün Finali
1. Mochachocolate 100
Listeyi yazmaktan ellerim ağrıdı
Yeni liste istiyo musunuz
İki buçuk sene önce katıldım aslında doğum sonrası kilolarim icin 56 la falan başladım 49 la mezun olmuştum sonra aldım aldım ve 63 te dur dedim artık iki aydır falan diyetteyim 56.5 indim çok şükür hedef önce 53 sonra da verebildigim kadar inşallahSen kaç kiloyla başladın , şimdi kaçsın?
Bendenmi bahsediyorsun eminmisinEski yarışmacı o kuzumbn kaptanken burdaydi menüleri çok az olduğu için sürekli uyarı alan bı uyeydi emzirdigi için ye diyoduk yemiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?