Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok olmuyor. Şu an yükselmez zannederim çünkü sıfır şeker besleniyorum
Bu güzel bir şey doğal şekerli bir şey tükettiğini hatırlamıyorum zaten mesela kuru fasulye gibi.
Sıfır şeker gitsin yağlar gelsin kaslar dicemde obezzto spor yapmalısın. Sarkık bir şekilde kilo verme sıkı olsun derin.

Pisi mauklara ver bari biriktirde yeme sen yeme
4. Katta oturuyorum kuzum yaa aşağı inmiyorun da pek zaten cadde üstünde oturuyorum burda öyle bişey yapsam alıştırma kedileri derler

Çok güzel duruyo ama kenardan görünüyo bahçeye bakıyo galiba benimdr aynı sokak tarafını yılda 1 kere filan yıkıyorumdur heralde hep aynı leş

Anaların ortak derdi
He yan binanın bahçesine bakiyo bide oyun parkı var ama o gozukmuyo soraaa yedirmesem önce sıcaklığını kontrol et yedordiktn sonra artani ye
Bn okurken sinirlendim seni düşünemiyorum bnce sen görevini yerine getirmişsin ama şimdi donsen hasta etti gitti derler en iyisi iyileşince dön geri kendileri düşünsün sen ta nerelerden çıkıp gelmişsin oraya el üstünde tutcaklarina bide emirler biseyler

ucukgenclik durumu tam olarak bilmiorum, anladığım kadarıyla yorum yapcam. Uçakla dönmekte bı kisit olmayabilir bu ihtimal aklında olsun. Eğer kalmak zorundaysan da bu durumdan ziyade başka şeylere odaklanmaya çalış. Yaşlılarla ilgilenmek gerçekten çok zor, ailedeki diğer kişiler de hep kendi bakis açılarıyla değerlendiriyor. Empati yapmıyorlar malesef.

1,58 hedef de 54 senin ?
Benimde 159 veya 160 hep değişken çıkıyor yada ben olcemiyorum bilmiyorum
Bu arada seni hep takımı takip ederken görüyordum ama tanışmak fırsat olmadı Oya ben yaş 26 4,5 senelik evli 3 yaşında bir oğlum var Türkiyeye Türkmenistan dan gelin geldim yarışmacı arkadaşlara başarılar

Memnun oldum canım, ben de 34 yasindayim. Benim de 3bucuk yıl oldu evliliğim. Çocuk yok şimdilik. Ne güzel olmuş , hosgelmissin. Bizim de ailemizde bir Türkmen var, annemle ilgileniyor. Baya asinayim yani kulturunuze

Memnun oldum canım, ben de 34 yasindayim. Benim de 3bucuk yıl oldu evliliğim. Çocuk yok şimdilik. Ne güzel olmuş , hosgelmissin. Bizim de ailemizde bir Türkmen var, annemle ilgileniyor. Baya asinayim yani kulturunuze
Bende memnun oldum evet burada çalışan Türkmenler çok biliyorum

Sen kaç kiloyla başladın , şimdi kaçsın?
İki buçuk sene önce katıldım aslında doğum sonrası kilolarim icin 56 la falan başladım 49 la mezun olmuştum sonra aldım aldım ve 63 te dur dedim artık iki aydır falan diyetteyim 56.5 indim çok şükür hedef önce 53 sonra da verebildigim kadar inşallah
Eski yarışmacı o kuzum bn kaptanken burdaydi menüleri çok az olduğu için sürekli uyarı alan bı uyeydi emzirdigi için ye diyoduk yemiyodu
Bendenmi bahsediyorsun eminmisin bı kere az yiyememki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…