Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar, uzun süredir giremiyordum. Yeniden mi açıldı takım, bi guncelleyin beni
Hoş geldin canım geçen gün aklıma geldin . Uzun süre girmediğin için etketi görmez dedim. Ilk açtığımız zamanda yaptım geri sildim hatta nasılsın
Günaydın diyorum ama öğlen olmuş kızlar... biz sabah 7 de kalktık.. şimdi uyutabildim bizimkini.. o da ayakta uyuyor 🤪

bu arada diyetten vazgeçmedim.. geçemem.. ben bu karantinadan kilo vermiş olarak çıkacağım. Kendime güveniyorum. Her hafta 1kg verebilirim şuan çok kiloda olduğum için.. 3 haftadır evdeyim, 3 kilo vereceğime almıştım.. şimdi vermeye devam 🥰 motivasyon kaybetme lüksüm yok..

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum 🎈
Her hafta 2 kilo bile verebilirsin spor ve diyet ile canım.
Benden başka torun var annemler 7 kardeş fakat kimsenin umrunda değil resmen ne zaman öleceksiniz der gibi bakıyorlar. Benden büyük kaç tane kuzenim var aramıyorlar bile. Ben de arada sinir olmaya başladım. Annem 20 günlüğüne diye yolladı kaç ay oldu. Tamam kalayım kalmasınada dediğin gibi özel hayat kalmadı ders bile çalışamıyorum virüs yüzünden aklım annemlerde burada bunlar sıkıntılı orada annemler resmen bölündüm.
Şu zamanda zaten ayrılma allah rızası için kal hayır dualarını alırsın .
Allah herşeyi görüyor 1 2 aya dönersin evine nenende iyileşmiş olur. Aklın nenende kalmamış olur

SchonerDuft SchonerDuft saol canım hoşbulduk, evet bayadir girmiodum hissetmiş gibi girdim 😅 çok sevindim geri acmaniza. Ben iyiyim, evden çalışıyoruz şuan. Garip bir dönem walla. Büyüklere bişey olacak korkusu ve olana bitene üzülme dışında bana ev şimdilik iyi geldi. Kendime vakit ayirabiliyorum. Erteledigim şeyler için bı firsat olarak düşünmek istiyorum. Sen nasılsın?

IMG-20200405-WA0002.jpg

Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin tereyağ
Fındık
Muz elma
Maydanoz
Çay

Glifor ne için faydalı ?
insülin direnci için canm insülin yükleesi kilo alma sebebidir ve kilo vermeyi de ciddi şwkilde durdurur karatayda hep diyordu ya insülin direnciniz varsa kilo veremezsiniz diye bu hap insülin direncini olup da kilo veremeyenlerde çok faydalı ben de geçen yıllarda 75 iken hiç kilo veremiyordum ve tahlil sonucumda insülin direnci çıkmıştı bu hapa başlaulynca diyet ve sporun tekrar kilo verdirdiğini gördüm 10 kilo sonra 65 lerde filan iken tahlil sonucumda da insülin direncim ortadan kalktı kolestrol vs. Hepsi kalktı sonuçlarm çok güzel çıkmıştı ama bu tabiki hemen sağlklı beslenme ve spora başlamam ve ciddi kilo vermem sayesinde oldu insulin direnci varsa mutlaka o hapı kullanmak lazm çok iyi geliyor sonrasinda kilo vermeye vucut tekrar başlynca zaten kilo vermek tüm hastalık ları başlama evresinde iken ortadan kaldıran birşey senin son kan testlerin nasıl dı canım bu arada?

Sağol canım bende seni tebrik ederimm bugünkü listemizede iyi bi skor bekliyorum senden🥰

Ah balkon keyfi bayılırm bende dün yıkadm pakladım gece çamur yağmış 😑
Bnm balkonlarda çok batiyo ya bu arkada kaliyo ön taraf caddeye bakiyo o yuzdn ugrasmiyoeun bile hiç çünkü ertesi gün toz 😁
Afiyet olsun canım😋
Sağol kuzum bu 2. Kahvemdi icebildim birincisi soğudu icemediydim :D

Hoş geldin canım geçen gün aklıma geldin . Uzun süre girmediğin için etketi görmez dedim. Ilk açtığımız zamanda yaptım geri sildim hatta nasılsın

Her hafta 2 kilo bile verebilirsin spor ve diyet ile canım.

Şu zamanda zaten ayrılma allah rızası için kal hayır dualarını alırsın .
Allah herşeyi görüyor 1 2 aya dönersin evine nenende iyileşmiş olur. Aklın nenende kalmamış olur
Zaten istesemde bir yere gidemiyorum valilikten alacağım mantıklı bir izin yok ne yapıcam bilmiyorum.

insülin direnci için canm insülin yükleesi kilo alma sebebidir ve kilo vermeyi de ciddi şwkilde durdurur karatayda hep diyordu ya insülin direnciniz varsa kilo veremezsiniz diye bu hap insülin direncini olup da kilo veremeyenlerde çok faydalı ben de geçen yıllarda 75 iken hiç kilo veremiyordum ve tahlil sonucumda insülin direnci çıkmıştı bu hapa başlaulynca diyet ve sporun tekrar kilo verdirdiğini gördüm 10 kilo sonra 65 lerde filan iken tahlil sonucumda da insülin direncim ortadan kalktı kolestrol vs. Hepsi kalktı sonuçlarm çok güzel çıkmıştı ama bu tabiki hemen sağlklı beslenme ve spora başlamam ve ciddi kilo vermem sayesinde oldu insulin direnci varsa mutlaka o hapı kullanmak lazm çok iyi geliyor sonrasinda kilo vermeye vucut tekrar başlynca zaten kilo vermek tüm hastalık ları başlama evresinde iken ortadan kaldıran birşey senin son kan testlerin nasıl dı canım bu arada?
Gene kötüydü. Takviyeler çok fayda sağlamamıştı. Tam kan tahlilinde insilün direncin var bir şey demedi. Olsa çıkardı herhalde.

Kizlar bn menü yazmayı unutuyorum ya dün klasik kahvaltı akşamda balık yemiştim

Bugün
Sabah haşlanmış yumurta mıhlama peynir zeytin domates

Ara türk kahvesi

Akşam karnabahar kızartması bide karnabahar köftesi yaptım Bartu için yemeyince onuda yedim 😁
Sanki bartu seni şişmanlatmaya çalışıyor gibi :KK70: :KK70:

Back