Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normalde bütün aile burada sadece biz uzağız buraya. Acilden dönüyoruz dedim ev doldu. Bir saat geçmeden hepsi gitti. Vicdansızlar anne baba diye bir şey bilmiyorlar. Bütün gece kadın ağrıdan uyuyamadı. Sabah 5'ten sonra uzandı gene uyuyamadı ben uyumuşum yorgunlukla şimdi teyzemler arıyor biz geliyoruz. Bende zorla gelmenize gerek yok dedim zorla kimse gelmesin dedim. Zaten dediğin gibi beni hapsettiler annem gel diyor teyzem dayım biride gelip biz bakarız demedi. Gelir gideriz haftada birgün diyorlar.
Canım tekrar geçmiş olsun

İnsanlar sen bir iyilik yaptığında seni takdir etmektense artık onu senin görevin olarak görüyor maalesef. Sen ananeni çok seviyor olabilirsin çok da ilgileniyor olabilirsin ama sakın bunu üzerine vazife edinme. Bırak çocukları da biraz rahatsız olsunlar.. Ananeni tabii ki bırakma, bu durumda bırakmak insanlığa sığmaz fakat yardım iste ve bundan hiç gücenme. Yoksa bir vakit sonra sana bu yük ağır gelir, kendinden feragat etmeye başlarsın

İnsanlar sen bir iyilik yaptığında seni takdir etmektense artık onu senin görevin olarak görüyor maalesef. Sen ananeni çok seviyor olabilirsin çok da ilgileniyor olabilirsin ama sakın bunu üzerine vazife edinme. Bırak çocukları da biraz rahatsız olsunlar.. Ananeni tabii ki bırakma, bu durumda bırakmak insanlığa sığmaz fakat yardım iste ve bundan hiç gücenme. Yoksa bir vakit sonra sana bu yük ağır gelir, kendinden feragat etmeye başlarsın
Aynen canım ve bir süre sonra yapmak istemez böyle hissettikce de kendini suclarsin ucukgenclik ucukgenclik

Bir soru; tecrübeliler cevap versin lütfen.. 15 aylık kızı olan biri ne zaman ve nasıl spor yapabilir evin içinde? Hangi sporları yapabilir?
benim ki çok hareketli erkek çocuğu gibi, bu saatte kendime zor zaman ayırıyorum, yüzümü yıkayıp yatağa zor giryorum hiç enerjim kalmıyor 🤪
En güzeli dans gibi zumba filan beraber yapmak ya da öğlen uykusunda işleri bırakıp spor yapmak 😂
Kızlar bu arada her ay olcumlerimizi not alsak çok motive oluruz bence
Evett ben not ettim bakalm bidaki aya ne değişçek

Aslında konuşacak yazacak çok şey var ama sonrasına yetişemiyorum ki.. o nedenle bşr zamanlar grupta 72 kilo ile izne ayrılıp 99 kiloyla geri dönen beni derin depresyonuyla başbaşa bırakın
Canım birwkiyo musun ? Hemde yeni başlamışken bu kadar destek olcak insan varken bnce yapmaaa
P Pinarbartu bende 1 ay sonra iki yaş olacak emziriyorum bırakacağım, ama tiksindirmek olsun yara olmuş demek olsun (ki ben ilk çocukta bantladim ) yanlismis akışına bırak sen çocuk hazır olduğunuzu hissedince kes önce gündüz sonra gece sadece tavsiye her çocuk anne farklıdır. Sadece her istediğinde onu oyala ve tok olduğundan emin ol , gece besin ihtiyacı yok artık zaten büyükse
Gece emzirdim ama uyandigimizdan beri hiç emmeye gelmedi dün akşam biraz olmaz fln demiştim bakalım uyurken emzirsem o bile yetcek
Canım şunu 10 gibi gördüm Sen hazırsan sorun yok.
Zaman olarak çocuk için uygun mudur coranada varya?????
Sen yarın sabah bi iyice düşün biraz msjdan gergin gibi hissettim.
Süt için emse zaten emziridim ama süt için emmiyo can sıkıntısı resmen bide uyumak için
Sizleride kendi derdimle üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar. Şuan kendimi çok aciz hissediyorum. Uyumaya bile korkuyorum.
Caniiim o ne demek üzme sakın kendini iyileşene kadar bekle sonra evine dönme zamanı bnce torunsun kendi evlatlarida bakabilir
Evt bende yazdkdan sonra gördüm canm 19muş bende ilk 10 ayı görünce vicdanım sızladı yazmadan edemedim ama sonra ki msjlarda düzeltmis baktm 19 muş artk kendi bilir tabiki 24 aya kadar olması en doğru 1 ay bile çocuk için çok büyük kâr heleki şu hastalık dönemi bağışıklık sistemi güçlendirmede anne sütü altın değerinde iken ama tabi kendi karar verecek artık
Bilmiyorum ya belki azaltirim şimdilik ama bu bağımlılıktan kurtarmam lazım günde 2 kere enzim düzgün emsinn
Tebrik ederiiimmmmmmm🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ben bundan sonra pazartesi ve cuma tartılacam yoksa kaçamak yapıyorum.
Bn hergun tartilanlardanim :D
:halay:supersin canım bende bı 55.8 bile olsa görebilmek istiyorum bu hafta inşallah
Sende verirsin bnce ben bile veriyorsan :D

Günaydın diyorum ama öğlen olmuş kızlar... biz sabah 7 de kalktık.. şimdi uyutabildim bizimkini.. o da ayakta uyuyor 🤪

bu arada diyetten vazgeçmedim.. geçemem.. ben bu karantinadan kilo vermiş olarak çıkacağım. Kendime güveniyorum. Her hafta 1kg verebilirim şuan çok kiloda olduğum için.. 3 haftadır evdeyim, 3 kilo vereceğime almıştım.. şimdi vermeye devam 🥰 motivasyon kaybetme lüksüm yok..

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum 🎈

Günaydın diyorum ama öğlen olmuş kızlar... biz sabah 7 de kalktık.. şimdi uyutabildim bizimkini.. o da ayakta uyuyor 🤪

bu arada diyetten vazgeçmedim.. geçemem.. ben bu karantinadan kilo vermiş olarak çıkacağım. Kendime güveniyorum. Her hafta 1kg verebilirim şuan çok kiloda olduğum için.. 3 haftadır evdeyim, 3 kilo vereceğime almıştım.. şimdi vermeye devam 🥰 motivasyon kaybetme lüksüm yok..

bizde 10 bucuk gibi uyandık çok çeşitli bı kahvaltı hazırladım hafta sonu kacamagim olsun dedim 😁 oglusumu uyutup spor yapayım diyorum hepimiz vericez bu kiloları 👍
İsterim walla , motivasyona ihtiyacım var. Evde kilo kontrol etmek çok zor olmaya başladı. Biraz aldim da malesef 🤦
O zmn hosgeldinnnnnnnn🥳🥳🥳

Çok sevindim :KK9::KK9:

Canım kolay gelsin mesleğin neydi?
Kilolarımız yakınmış bendede var insülin direnci ilaç kullanıyormusun?
Nasıl bir beslenme şekli uygulıycaksın?
canım jeoloji yük müh.yim beton - agrega konusunda firmalara teknik danışmanlık yapan bir şirketim var , çok şükür bizim sektör durmadı durmaz da inşallah .
ben de 78 kilo iken 2. hamileliğimden önce çıktı insülin direnci o zaman 5 ti homa değerim , 2. hamileliğimde çok korktum ama şeker çıkmadı şekerim de 110u geçmedi doğumdan sonra kan tahlilimde 7 olmuştu homa değeri ve 86 kiloydum. şuan 8 olmuştur. çok üzgünüm

Normalde kim bakıyordu nenenlere .
Dönüşüm olması gerek genç kızsın sen kendi hayatını kurmak varken bu kadar kalamazsın ki orda tek torun sen misin diğerleri kalıyor mu seni kışkırtır gibi oluyor ama yapılan çok yanlış benim babaannem 90 yaşında bile tek kalıyordu 101 yaşlarında vefat etti düşün yani .
Benden başka torun var annemler 7 kardeş fakat kimsenin umrunda değil resmen ne zaman öleceksiniz der gibi bakıyorlar. Benden büyük kaç tane kuzenim var aramıyorlar bile. Ben de arada sinir olmaya başladım. Annem 20 günlüğüne diye yolladı kaç ay oldu. Tamam kalayım kalmasınada dediğin gibi özel hayat kalmadı ders bile çalışamıyorum virüs yüzünden aklım annemlerde burada bunlar sıkıntılı orada annemler resmen bölündüm.

Aynen öyle olmaya başladı. Yemediğim sevmediğim şeyleri bile onlar seviyor diye yer oldum. Konuşma şeklim bile değişti burada kala kala. Annemde döndüğün zaman ne istiyorsan yapıcam diyor. Bazen diyorum acaba dönebilcek miyim virüs yüzünden burada ölecek miyim? Onların yanında dururken ya diyorum bir sabah ölüleriyle karşılaşırsam ondan da çok korkuyorum. Ben burada psikolojik olarak bitmeye başladım. Artık diyorum. Ben döndüğümde psikolojik tedaviye ihtiyacım olacak diye düşünüyorum.

Dün ki menüm yazamadım akşam telefonum dondu
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık küçük dilim peynir 1 lokma ekmek yedim zira kendisini kesmeyi düşünüyorum
1 bardak çay
Öğlen
1 muz 1 elma
Aksam
Fırında 1 karni yarık yemeği 1 tas cacık 2,5 litre su

Back