- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.581
Glifor ne için faydalı ?bu arada 2 gram glifor kullanıyorum çok düzenli değildim artık dikkat ediyorum
Hoş geldin canım geçen gün aklıma geldin . Uzun süre girmediğin için etketi görmez dedim. Ilk açtığımız zamanda yaptım geri sildim hatta nasılsınSelam kizlar, uzun süredir giremiyordum. Yeniden mi açıldı takım, bi guncelleyin beni
Her hafta 2 kilo bile verebilirsin spor ve diyet ile canım.Günaydın diyorum ama öğlen olmuş kızlar... biz sabah 7 de kalktık.. şimdi uyutabildim bizimkini.. o da ayakta uyuyor
bu arada diyetten vazgeçmedim.. geçemem.. ben bu karantinadan kilo vermiş olarak çıkacağım. Kendime güveniyorum. Her hafta 1kg verebilirim şuan çok kiloda olduğum için.. 3 haftadır evdeyim, 3 kilo vereceğime almıştım.. şimdi vermeye devammotivasyon kaybetme lüksüm yok..
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Şu zamanda zaten ayrılma allah rızası için kal hayır dualarını alırsın .Benden başka torun var annemler 7 kardeş fakat kimsenin umrunda değil resmen ne zaman öleceksiniz der gibi bakıyorlar. Benden büyük kaç tane kuzenim var aramıyorlar bile. Ben de arada sinir olmaya başladım. Annem 20 günlüğüne diye yolladı kaç ay oldu. Tamam kalayım kalmasınada dediğin gibi özel hayat kalmadı ders bile çalışamıyorum virüs yüzünden aklım annemlerde burada bunlar sıkıntılı orada annemler resmen bölündüm.
Bugün MAKAS HAREKETİ yapıyoruzz akşam yeni liste hazırlıcam önerilere açığımDünün Finali
1. fit blonde 200
2. Mochachocolate 100
2. Diyetlikadn 100
sanırım pankreasın insülini kullanmasını destekliyor ama direk bir faydası yok destek sadece , dahiliye doktoru yazıyorGlifor ne için faydalı ?
Saol canım senide tebrik ederim
insülin direnci için canm insülin yükleesi kilo alma sebebidir ve kilo vermeyi de ciddi şwkilde durdurur karatayda hep diyordu ya insülin direnciniz varsa kilo veremezsiniz diye bu hap insülin direncini olup da kilo veremeyenlerde çok faydalı ben de geçen yıllarda 75 iken hiç kilo veremiyordum ve tahlil sonucumda insülin direnci çıkmıştı bu hapa başlaulynca diyet ve sporun tekrar kilo verdirdiğini gördüm 10 kilo sonra 65 lerde filan iken tahlil sonucumda da insülin direncim ortadan kalktı kolestrol vs. Hepsi kalktı sonuçlarm çok güzel çıkmıştı ama bu tabiki hemen sağlklı beslenme ve spora başlamam ve ciddi kilo vermem sayesinde oldu insulin direnci varsa mutlaka o hapı kullanmak lazm çok iyi geliyor sonrasinda kilo vermeye vucut tekrar başlynca zaten kilo vermek tüm hastalık ları başlama evresinde iken ortadan kaldıran birşey senin son kan testlerin nasıl dı canım bu arada?Glifor ne için faydalı ?
Ne güzel rakamlar onlar öyle yaaaKizlar kahvaltıdan sonra hepinizin mesajlarına cvp vercem ama şimdi tartıldım düz 57 çıktımyarın gelsin 56 laaarrrrr
Sağol canım bende seni tebrik ederimm bugünkü listemizede iyi bi skor bekliyorum senden
Ah balkon keyfi bayılırm bende dün yıkadm pakladım gece çamur yağmışTek tek balkon yıkıyorumgüneş alan balkonumu yıkadım bari burdan guneslenelim azicik kilimde sercm kuruşun mis oldu
Afiyet olsun canımTek tek balkon yıkıyorumgüneş alan balkonumu yıkadım bari burdan guneslenelim azicik kilimde sercm kuruşun mis oldu
Bnm balkonlarda çok batiyo ya bu arkada kaliyo ön taraf caddeye bakiyo o yuzdn ugrasmiyoeun bile hiç çünkü ertesi gün tozSağol canım bende seni tebrik ederimm bugünkü listemizede iyi bi skor bekliyorum senden
Ah balkon keyfi bayılırm bende dün yıkadm pakladım gece çamur yağmış
Sağol kuzum bu 2. Kahvemdi icebildim birincisi soğudu icemediydimAfiyet olsun canım
Zaten istesemde bir yere gidemiyorum valilikten alacağım mantıklı bir izin yok ne yapıcam bilmiyorum.Hoş geldin canım geçen gün aklıma geldin . Uzun süre girmediğin için etketi görmez dedim. Ilk açtığımız zamanda yaptım geri sildim hatta nasılsın
Her hafta 2 kilo bile verebilirsin spor ve diyet ile canım.
Şu zamanda zaten ayrılma allah rızası için kal hayır dualarını alırsın .
Allah herşeyi görüyor 1 2 aya dönersin evine nenende iyileşmiş olur. Aklın nenende kalmamış olur
Hmm bilgi bilgidir hmm o zaman mantıklı bir takviye.sanırım pankreasın insülini kullanmasını destekliyor ama direk bir faydası yok destek sadece , dahiliye doktoru yazıyor
Gene kötüydü. Takviyeler çok fayda sağlamamıştı. Tam kan tahlilinde insilün direncin var bir şey demedi. Olsa çıkardı herhalde.insülin direnci için canm insülin yükleesi kilo alma sebebidir ve kilo vermeyi de ciddi şwkilde durdurur karatayda hep diyordu ya insülin direnciniz varsa kilo veremezsiniz diye bu hap insülin direncini olup da kilo veremeyenlerde çok faydalı ben de geçen yıllarda 75 iken hiç kilo veremiyordum ve tahlil sonucumda insülin direnci çıkmıştı bu hapa başlaulynca diyet ve sporun tekrar kilo verdirdiğini gördüm 10 kilo sonra 65 lerde filan iken tahlil sonucumda da insülin direncim ortadan kalktı kolestrol vs. Hepsi kalktı sonuçlarm çok güzel çıkmıştı ama bu tabiki hemen sağlklı beslenme ve spora başlamam ve ciddi kilo vermem sayesinde oldu insulin direnci varsa mutlaka o hapı kullanmak lazm çok iyi geliyor sonrasinda kilo vermeye vucut tekrar başlynca zaten kilo vermek tüm hastalık ları başlama evresinde iken ortadan kaldıran birşey senin son kan testlerin nasıl dı canım bu arada?
Sanki bartu seni şişmanlatmaya çalışıyor gibiKizlar bn menü yazmayı unutuyorum ya dün klasik kahvaltı akşamda balık yemiştim
Bugün
Sabah haşlanmış yumurta mıhlama peynir zeytin domates
Ara türk kahvesi
Akşam karnabahar kızartması bide karnabahar köftesi yaptım Bartu için yemeyince onuda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?