Ben hala cesaret edemedim. Varsa foto at bakalımadetim 2 gün geçmesine rağmen sabah yaptım ama negatif çıktı.. yada ben mi göremiyorum bilmiyorum
adet olacaksam olayım yada orada çift çizgiyi göreyim ya sıkıldım artık..
canım benim de evde yaptığım test böyle çıkmıştı dun kanda baktırdım 154.7 çıktı özel yaptırdığım için kesinlikle yorum yapmadılar. Doktorumu aradım pazartesi tekrarlayın kan testini dedi inşallah her şey yolundadır Allahım...Reglime 2 gün kaldı test yaptım ve sonuç silik çizgiii:) Daha konuşmak için erken belki benim için ama Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamileliği
Silik falan degil iste gayet net hamilesin :) Gozun aydinReglime 2 gün kaldı test yaptım ve sonuç silik çizgiii:) Daha konuşmak için erken belki benim için ama Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamileliği
canım benim de evde yaptığım test böyle çıkmıştı dun kanda baktırdım 154.7 çıktı özel yaptırdığım için kesinlikle yorum yapmadılar. Doktorumu aradım pazartesi tekrarlayın kan testini dedi inşallah her şey yolundadır Allahım...
Silik falan degil iste gayet net hamilesin :) Gozun aydin
İnşallah canım gönlünü ferah tut. Hakkımızda hayırlısı olsun. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için endişeliyim biraz. Kan testini 1 hafta 10 gün geçmeden yaptırmak istemiyorum. İnşallah sabredebilirim. 2 gün sonra 2'ye katlanır seninki de inşallah
çok geçmiş olsun canım. Benim de kafam çok karışık daha hamilesin lafını duymadım o yüzden belirsiz aslında daha ama kan testinden sonra kimse bişey demese de kendimi hamile gibi hissediyorum. Pazartesi ola hayrola bakalım. İnşallah sen de hamilesindir allahım hayırlısını versinİnşallah canım gönlünü ferah tut. Hakkımızda hayırlısı olsun. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için endişeliyim biraz. Kan testini 1 hafta 10 gün geçmeden yaptırmak istemiyorum. İnşallah sabredebilirim. 2 gün sonra 2'ye katlanır seninki de inşallah
Ben ce de hamilesin. . Darısı başımızaReglime 2 gün kaldı test yaptım ve sonuç silik çizgiii:) Daha konuşmak için erken belki benim için ama Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamileliği
Ben hala cesaret edemedim. Varsa foto at bakalım
Ben dé atiyim yaptim testi Yok yok yok. Seninki gibi.Aman napiyim umut gelcek aya artık. . Ovulasyon testı de ise yaramadiattım canım
ama 2 gün gecikti hiç olmazdı.. geç döllenme olabilir mi acaba ya inşallah öyledir..Ben dé atiyim yaptim testi Yok yok yok. Seninki gibi.Aman napiyim umut gelcek aya artık. . Ovulasyon testı de ise yaramadi
insallah. . Ben de gecikme olsa hamileyim diye ilan ederdim. Seni de anlamak lazım. Hiç olmuyorduysa gecikme Haklisin. Yumurtlama günü ne zamandi seninama 2 gün gecikti hiç olmazdı.. geç döllenme olabilir mi acaba ya inşallah öyledir..
30 ocaktı canım.. 26-27-28-29 olurdu hep ümitlenmekte istemiyorum sonra üzülüyorum..insallah. . Ben de gecikme olsa hamileyim diye ilan ederdim. Seni de anlamak lazım. Hiç olmuyorduysa gecikme Haklisin. Yumurtlama günü ne zamandi senin
Aynen durum bizde de var...ve bu ayda adet oldum, tutunmadı bebeğimBen de çok üzgünüm. Pes etmek istemiyorum. Hani çocuk istemiyorm da çift çizgi görmek istiyorum gibi geliyo bazen. Valla bunalımà gircem iyice. Çevredekiler de durmadan soruyor sizé ne deyip terslicem o olacak
Eğer bu normal ucuz testlerdense hamilesin canım, tebrik ederimReglime 2 gün kaldı test yaptım ve sonuç silik çizgiii:) Daha konuşmak için erken belki benim için ama Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamileliği
Bir başlıkta gördüm, o artık hamileKumralguzeli hadi güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?