14 Şubatta Test Yapacak Olanlar :)

Ben de 14 Şubat ta yapayım diyorum. Belki 3 gün öncesinde çıkar. Ümitlenmek istemiyorm. Ama gene tarih yaklaştikca. Kendimi bu forumda. Tüm belirti leri yaşarken görüyorum
Aynı ben de 3 gün öncesinden test yapmış olacağım, belki silik de olsa çıkar ve ne güzel hediye olur ama ya hangi belirtiler var mesela?

Aynı ben de 3 gün öncesinden test yapmış olacağım, belki silik de olsa çıkar ve ne güzel hediye olur ama ya hangi belirtiler var mesela?
Geçtiğimiz aylarda çok belirti yaşıyordum da bugünler de hiçbir belirti hissetmiyorum ya. Geçen ay adete yakın kahverengi akıntı falan göğüs ağrısı falan yaşamistim. Bu ay tık yok. 14 Şubat silik çıksa ne güzel olur ya

Az önce bir arkadaşın haberini duydm. 3. Kız bebeğini hıc istememişti. Dün test yapmışlar 2 aylık bebeği down sendromlu çıkmış. Allah hayırlısıni versin ya. Artık illedé bebek olsun olsun dıye yırtınmiycam

Tabi ki önce hayırlı, sağlıklı olsun cnm.. Onlarda muhtemelen Gebeliği sonlandıracaklardır..

Merhaba kizlar benim bat 12 subqt bir gun kaldi pek sancim yok uyku hali halsizlik ara arada bulqnti ve bas donmem var
Heyecanlı bekleyişte son durum nedir cnm.. Ben henüz adet olmadım.. Inşallah da olmam, düşünmekten kendim mi geciktiriyorum acaba diye korkuyorum

Heyecanlı bekleyişte son durum nedir cnm.. Ben henüz adet olmadım.. Inşallah da olmam, düşünmekten kendim mi geciktiriyorum acaba diye korkuyorum
Test yapası geliyor insanın ama tutalim kendimizi. Gerçi negatif é çok hazır hissediyorum pozitif olursa çok şaşırtacak

BAT 28 ocaktı benim daha da gelmedi sadece iki hafta önce lekelenmem oldu bikaç damla. geçen hafta idrar testi bozuk çıktı sanırım anlamadım bi şey. Ben de 14 şubatı bekliyorum test için.

Test yapası geliyor insanın ama tutalim kendimizi. Gerçi negatif é çok hazır hissediyorum pozitif olursa çok şaşırtacak
Yok hiç test yapasım gelmiyor, nefret ediyorum o çiş testlerinden
Hep tek, hep tek.. Hamile olayım dokuz ay boyunca yapıcam. Tek çizgi olduğu günlere inat, çift çizgiyi görmek için

Yok hiç test yapasım gelmiyor, nefret ediyorum o çiş testlerinden
Hep tek, hep tek.. Hamile olayım dokuz ay boyunca yapıcam. Tek çizgi olduğu günlere inat, çift çizgiyi görmek için
Çok hoşsun ya çiş testi der. . Ama haklısın hele ovulasyon testleriyle elimize yüzümüZe bulaştı artık :) al benden de o kadr Hele o çifti bi görelim ara ara yapıp Moral düzeltcem tek günlere inat

benim adet günüm bugün.. yarına kadarda gelmezse bende yarın sabah yapıcam inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Ben de yarın yapcam silik de olsa çıksa ne olur ya 3 gün kala yapmış olacam

14 Şubat geldi çattı. Sabah test yapmaya cesaretim kalmadı ya. Offf. Yapsam silik de olsa çıksa. Kızlar siz de durumlar nasıl. Yazın olur mu

adetim 2 gün geçmesine rağmen sabah yaptım ama negatif çıktı.. yada ben mi göremiyorum bilmiyorum
adet olacaksam olayım yada orada çift çizgiyi göreyim ya sıkıldım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…