- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 37
pufff aynıyız.... haydi baştan....Malesef bende dün adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pufff aynıyız.... haydi baştan....Malesef bende dün adet oldum
Üzülüyor insan ya. .. al benden d é o kadar kesin yarın olurum. Neyse olsun bitsin de yeni aya çalışma yapalımMalesef bende dün adet oldum
Üzülüyor insan ya. .. al benden d é o kadar kesin yarın olurum. Neyse olsun bitsin de yeni aya çalışma yapalım
Evet ya. . Cephanelik gibi test var elimde. O zaman da burda olur musun. Foto paylaşalım, ikincisi silik cikiyo falan hangi gün bilemiyorum ben. Yardımlaşma yaparızÖYLE TABİSİ :)
Ovulasyon testlerini hazırladık bile şimdiden.
ya tutarsa die niyetimizi de etikmiydi
bende adet bekleyenlerdenim ve evet adet olunca ovulasyon testlerine sarılmayı düşünenlerdeniz müsaadeniz olursa birlikte değerlendirelim önümüzdeki ayı inşallah son olur artıkEvet ya. . Cephanelik gibi test var elimde. O zaman da burda olur musun. Foto paylaşalım, ikincisi silik cikiyo falan hangi gün bilemiyorum ben. Yardımlaşma yaparız
Olur valla. Hatta istersen başlığı sen aç "Bu ay ovulasyon testi kullanacak olanlar" falan diye oradan paylaşalım testleri.bende adet bekleyenlerdenim ve evet adet olunca ovulasyon testlerine sarılmayı düşünenlerdeniz müsaadeniz olursa birlikte değerlendirelim önümüzdeki ayı inşallah son olur artık
inan bilmiyorum ki başlık açmayı ben buralarda çok iyi değilim teknoloji yoksunuyum diyebilirim fotoğraf yüklemeyide tlf dan yapıyorum yoksa beceremiyorum...Olur valla. Hatta istersen başlığı sen aç "Bu ay ovulasyon testi kullanacak olanlar" falan diye oradan paylaşalım testleri.
Tamamdir o iş ben de açarım başlık. Yarından sonra da kirmizilari görmesem açarım kimse açmasa başlığı. Gün gün sorariz oldu mu şimdi diye foto atarız. İnşallah Son olur tabi bebisler gelirinan bilmiyorum ki başlık açmayı ben buralarda çok iyi değilim teknoloji yoksunuyum diyebilirim fotoğraf yüklemeyide tlf dan yapıyorum yoksa beceremiyorum...
Evet ya. . Cephanelik gibi test var elimde. O zaman da burda olur musun. Foto paylaşalım, ikincisi silik cikiyo falan hangi gün bilemiyorum ben. Yardımlaşma yaparız
Sizde iyiki varsın iz. Bu şehirde yalnız hissediyorum arkadaş oluyor sunuz bana. Bu arada adet günüm bugün eve gidip test yapsam mi. Gene tek ı görcem ama işte. Umut dünyası. Bekleyip iki gün sonra mi yapsamTabiki buralardayım
sonuçta burada herkes tüm içtenliğiyle birşeyler paylaşıyo ve ortak oluyo.
iyiki varsın KK
Sizde iyiki varsın iz. Bu şehirde yalnız hissediyorum arkadaş oluyor sunuz bana. Bu arada adet günüm bugün eve gidip test yapsam mi. Gene tek ı görcem ama işte. Umut dünyası. Bekleyip iki gün sonra mi yapsam
tamam süper ozaman sen bize haber ver hemen gelelim ve son olsun inşallahTamamdir o iş ben de açarım başlık. Yarından sonra da kirmizilari görmesem açarım kimse açmasa başlığı. Gün gün sorariz oldu mu şimdi diye foto atarız. İnşallah Son olur tabi bebisler gelir
gördüm malesef. Hemen teşrif ederler. . Hiç ikiletmez. . Ben ne zaman hamile kalcam yaBEKLEMENİ ÖNERİRİM CANIM TEK ÇİZGİYİ GÖRMEKTENSE KIRMIZIYI GÖRMEYİ YEĞLERİM.
AZ DAHA SABIR.
gördüm malesef. Hemen teşrif ederler. . Hiç ikiletmez. . Ben ne zaman hamile kalcam ya
aynı soru benim de kafamda... Ama inşallah cevabı "hepimiz bu ay" dırgördüm malesef. Hemen teşrif ederler. . Hiç ikiletmez. . Ben ne zaman hamile kalcam ya