- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Uzun süredir bişeyler yapmıyorum onun için. En son doğum gününde yapmıştım ağustos ayında...
14 şubat iyi bi fırsat olabilir :)
sihirli bardakda olcak yanında bi de fotoğraf albümü :/ hem saklar o albümü Rabbim nasib ederse ilerde evlenirsek bakarız.
Eki Görüntüle 572472
bitane mont gibi bişey beğendim hani baharlık ince mont :) fiyatı da cazip geldi bana zaten sevgilimin bu aralar öle birşeye ihtiyacı var onu almak istiyorum ama o zaman kadar kalmaz diye düşündüm o yüzden bende haftaya alcam saklıcam :)
Doğum gününde videoya aldım herkesi , seni çok seviyor vs dedirtirdim . hepsini birleştirdim fon müziğiyle. Çok güzel oldu.
Yıl dönümümüz de bir kitap yazıyorum onunla ilgili. O kitabı bastıracağım vereceğim.
Sevgililer gününe ne yapsam bilemiyorum :/ basit şeyler istemiyorm
albümden bende 2. yıldönümüzde yaptım. Beraber bir sürü fotografımız vardı ve albümü yoktu bende aldım dısına isimlerimizi yazdım ( hatta konularımda var bakabilirsin) . Kısmetse bu yaza evleneceğiz bende evimize koyarız düşüncesiyle yapmıştım, inşallah gerçekleşecek :) Allah size de nasip etsin.
Bende albüm yaptım ilerde evlenirsek bakarız diyepara biriktirmiştim sev. günü için onuda bugun harcadıkk
selam henü ben ne alırım düşünmedim ama eminim hiç bir erkek 14 şubatta ne alacağını şimdiden düşünmüyordun..Ahhh ahhh biz bayanlara munhasır bir durum bu günler hatta aylar öncesinden düşünüyorz biz o kadar emek verdiğimiz zaman harcadığımız için onlardanda aynı beklentiler içine giriyoruz göremeyince bozuluyoruz..Allah hepimizi ii etsin..Farklı hediye fikirleri olan varsa paylaşsın ama
bizde sevgilimle ayrılıkları cıkartmazsak tam bir yıldır birlikteyiz :) gömlek almayı düşünüyorum ama yanındada bi kutu yapmayı düşünüyorum kutunun içine neler koyabilirim ?
kalpli çikolatalar, renkli kartonlar alıp kalp şeklinde kesip yazılar yazabilirsin :) sonra napoliten çikolatalar var onların üzerine küçük kartonlardan kesim bitanm aşkım falan lı kelimeler yazabilirsinz :)
sonra kendinize ailt anahtarlık olur ıkınızın aynı onları koyabılırsın :) ya da kurabiyeler yapıyorlar mesela "x seni çok seviyorum" "30.06.2010" gibi yazılar yazabiliyorlar kutuyla beraber 25 tl kargo dahil 30 tlyi buluyor canım :/ kurabiyeler ister sakla ister yenilebiliyor.
teşekkürler :) bunu her pastane yapıyormu yoksa bilindik yerler mi yapıyor kurabiyeleri
pastanelerde görmedim. bwbim bildiğim 2 yer var biri taksimde diğeri çorluda ama her ikiside kargoyla gönderiyor :)
Çolru mu ? Çorlu'da nerede, çorluda oturuyorum da ben
mrb. ben bi kutu aldım kutunun içine onun adına özel bı kupa yaptrdım onu koycam içine cıkolatalar koycam ( kalpli kagıda sen daha tatlısın vs yazacagım.) kucuk bi kavanozun içine kahve cekırdeklerı koyacagm ( bu soguk kış gunlerınde bu kahve gibi içimi ısıtıyosun ) bi küçük kavanozda bolibon koyacagım( bu bolibnlar gibi hayatıma renk katıyosun) birde seffaf dudak listick koyacagım yok dıye sıkayet edıyodu..sizce yeterlimi ve hoş olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?