14 Kasim yaklasiyor.....

....ve son 1 gün ama kimseden ses seda yok

iyiki tanımışım tesadüfen girdim bakdım sonrada çok arkadaşım oldu halen görüşüyoruz kk sayesinde çok şeker arkadaşlarım oldu iyiki kk var nice seneler beraber olalım

bilgim bile arttı araştırmalarımda bana çok yardımı oldu

:emir_

hani benim pastammmm

günaydın KK

Pembesiyle hayatıma renk katan KK; iyi ki doğmuş...

seviyorum ben burayı.. pro olmasam da, yazmak istedim.
kk iyi ki var... bir derdim olunca, etrafımdaki kimseye anlatmak istemediğimde hemen koşup burada dert yanıyorum.
birşey mi araştırıcam, google'da araştıracağım kelimenin yanına muhakkak kk yazıyorum...
amonra da söylemiş, van depreminde arkadaşımızı bulabilmek için konu konu gezdiğim,onun gezdiği konulardaki arkadaşlarını aradığım zaman dedim, bu müthiş bişey...
şu anda öyle çok ilerlemiş dostluklarım olmasa da ben de hayatımı, evleneceğim zaman çeyizlerimi, Rabbim nasib ederse bebek haberlerimi müjdeleyeceğim yeri biliyorum...
iyi varsın kk,seni seviyorum....

[video=youtube;qZ-bMijtOng]http://www.youtube.com/watch?v=qZ-bMijtOng[/video]

bu da benden olsun, tüüüm kk kurucu,editör ve tabii ki üyelerine gelsin
:118::118:

nice yıllara kk... gurbet ellerde en samimi arkadaşım, dostum oldun...

doğum günün kutlu olsun canım kulübüm.nice senelere...

Merhaba ben yeni üyeyim ama iyiki google gezinirken bu siteyi bulmuşum diyorum nice yıllara

14 Kasim yaklasiyor....

Pro uyeler dusuncelerinizi alalim.... sadece bu basliktayiz....

pro üye olmayanların da düşüncelerini alacağınız bir başlık açarsınız dilerim!!

kk'ın doğum günü bütün üyeleri ilgilendiren bir durum haliyle..burayı oluşturanlar, bütün üyeler doğal olarak..

KK bir şekilde her bayanın hayatına giriyor ve giriş o giriş çıkabilene aşk olsun

İyi ki varsın KK Biz kadınlar için hep de olacaksın

Bu arada Pro üye olaraktan hediyeleri merak etmiyor değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…