14 Kasim yaklasiyor.....

2006 dan beri başım nezaman sıkışsa, nezaman dertleşmek istesem, nezaman birşeyleri merak etsem, herhangi bir konuda bilgi almam gerekse buralarda bir yerlerde aradım çareyi.. ve anneliği burada tattım.... burada öğrendim bazı şeyleri.... :) hayatımın google ısın sen kk nezaman ne sorsam hazır kıtasın! iyiki varsın!

İlk çeyiz topiği ile tanıştım kadınlar kulübü ile..Sonra evlendim..Şimdi de bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla beklerken çok şey öğreniyorum yine buradan..Yakın zamanda "birdaha girmicem" dediğim halde yine kopamadım

siteyi zaten çok beğeniyorum orası kesin

iyiki kadinlar kulubü var cok faydasını görüyorum teşekkürlerrr

kadınlar kulübünü çok sıkıntılı bir zaman da görmüştüm.üye oldum.o gün bugündür.çok güzel arkadaşlıklar edindim.birbirmizi görmesekte çok güzel çekilişlere katıldım.
ve bir bayanın isteyebileceği her şey var burada

ay mail kutumda 14 kasım yaklaşıyoo kopun gelin deyince anam dedim bunu bil unutmamışlar
sandım minik oğlumun saysenide tanıdığım kk'üm minik oğlumun doğum gününü kutlayacak

iyiki doğmuşsun kk iyiki bulmuş google amca seni bana
eeee bana ne verceksiniz hem oğluşumunda tam o gün doğum günü :131:

O kadar cok sey ögrendim ki burda... Hayata dair, kadina dair...
Bi site insanin hayat görüsünü etkiler mi dersiniz, ama etkiledi gercekten...
Burda ki yüzlerce hikayeyi gördükten sonra dahada farkli bi pencereden bakiyorsun hayata.
Iyi ki bu site var, iyi ki üye olmusum... Iyi ki iyisiyle kötüsüyle bu kadar cok sey ögrenmisim...

Cok seviyorum bu siteyi ve vazgecilmezim oldu burasi. Umarim hep var olur....

eee prosu olmayanlar kutlamıyormu burayı.. hem pro ne demek ne oluyor onunla ben anlamadım hıc

kk sen benim için özelsin sen birtanesin nice nice yaşlara

.

KK kadina dair ne varsa burda bulduk

kimi konuda eglendik
kiminde agladik
kimi konuda kahkahaya bogulduk
kimilerinde tebrikler yagdirdik
kimisinden mapusa düstük
kiminde heyecanlandik
kimide sevinclerimizi
kimisinde üzüntülerimizi paylastik
kimisinde yardimlastik
kimilerinde öneriler verdik/aldik
kimisinde sadece dinledik

biz herseyi beraber yasadik, güzel dostluklar kurduk
umarim hep güzellikler ve dostluklar yasama devam ederiz KK sayasinde
Kazen´e de cok tesekkür ederiz

KK´miz daim olsun!!

Sanal Alemin eşsiz, değerli mücevheri KADINLAR KULÜBÜ
İkinci ailem Lakin birinci adresim KADINLAR KULÜBÜ
Dostum, sırdaşım, Psikiyatrım, Psikoloğum KADINLAR KULÜBÜ
Işığım, havam, suyum...
Sevincim, göz yaşım, ruh aşım...
İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIN, HEP VAROL KADINLAR KULÜBÜ

Sevgili KAZEN Sonsuz Teşekkürler...
Nice nice yıllar hep birlikte olmak dileği ile...

Bu site gerçekten her anlamda çok geniş bir platform.

Ben buraya sadece bir forum gözüyle değil, birer kadın olarak hayatlarımızın bir parçasının sanal dünyaya yansıması olarak görüyorum.

Hepimizin buradan kendimize ait bulduğumuz kesitler var.

Her birinin,her birimizin anlatmak istediği parmaklarımızın ucundan fısıldıyor. Her ne kadar ayrı ve farklı gözlerle baksakta hayata, kadın olmamızın yüreğiyle hepimiz ortak bir pencereden bakıyoruz aslında.

Özveriyle çalışan editörlerin ve site yöneticilerin bu başarılı emeklerini içtenliğimle kutluyorum.

Böyle nitelikli,faydalı,tarafsız bir siteyi biz kadınlara sundukları için ayrıca teşekkür ediyorum...

Umarım sitenin kendi sloganında olduğu gibi; gelecek nesillerde kadınlar kulubünü görür :))

Tekrar nice senelere...

Arkadaslrın dedıgı gıbı bazen kavgalarımızı bazen sevınclerımızı heyecanlarımızı duygularımızı hastalıgımızı saglıgımızı guzellıgımızı sısmanlıgımızı
nefretımızı ve bırcok seyı paylastıgımız bı ortam bazen hıc yazmasakda buraya uzaktan okuyupta saatlerce agladıgım çözumler buldugum kanser gıbı bı hastalıgı burda moralle yendıgım aktıf olmasamda yuregımın burda oldugu bı ortam burası onca kadının derdını cekmek yurek ıster bu kadar sene eşlerımız bızı evde yerı gelıyo 1 saat cekemezken gece gunduz bızle ugrasan kazen kutluyorum senı ve önunde saygıyla egılıyorum NİCE MUTLU YILLARA HEPIMIZE IYIKI VARSIN KK IYIKI VARSIN KAZEN IYIKI VARSINIZ HANIMLAR

Herkes ne kadar doğru ve güzel şeyler yazmış, benim de hislerime tercüman olmuş.
İyi ki tanımışım burayı ve sizleri...

iyi ki varsın iyi ki yanımızdasın kadınlar kulübü

Son düzenleme:
KK denilince bir şarkı ve reklam müziği aklıma geliyor
Bellonanın reklamındaki sloganı var ya iyiki ona rastladım ..
Bende aynı şeyi KK için diyorum iyiki sana rastladım
Bu şarkıyıda önce kazene(kk kurduğu için)sonrada KK
daki tüm kadınlara...

İyiki varsın İyiki sevmişim seni
Hem aldın hem çaldın helal helal sana
İyiki varsın iyiki sevmişim seni,
hem aldın hem çaldın helal helal sana

biri süpriz mi dedi hani nerde nerde
çok fazla yorum yapmayacağım, geçmişde büyük iyilikleri dokundu bu sitenin bana
bu iyilikler için curly ve ceyara teşekkür ederim
mutlu yıllar dilerim şimdiden

anaammm bende pro üyeyim bende hedaye istiyoruuuum

bu siteyi kızıma hamileyken kesfettim... iyiki hamile kalıp keşfetmişim yav... önceki gibi yorum fln yazamıyorum amaaa KK takiptesin
daha nice mutlu yıldönümlerineee

sooooon 3 gün... helecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…