VAYYYY be sende yaşlanıyorsun demek kk
kadınlar olarak yaşlanmaya karşı henuz bir çözüm bulamadığımız bu dönemlerde sanada bı el atamadık. bu arada yaş kaç oldu ecep?
KK yı diyet yöntemleri ararken keşfetmiştim iykide keşfetmişim topluca kılo verdık egzersız yaptık 50-59 kılo aralağından bır suru arkadasım oldu kıloları verince hopp diğer topiklere,
dert bölümü offff offfff çektiren bölüm,
anlatılanlara kımı zaman kızdık,kimi zaman öğüt verdik,kimi zaman boşannnnnnn diyiverdik,bazende onlarla ağladık,bu bölüm kimilerinin derdıne derman oldu kimilerini araştırmacı yaptı fake araştırmacısı,paranoyak olduk abi hepimiz......
orda şiştim şiştim kendimi geyik topiğine atıverdım iykide atmışım okadar cok kız kardesım oldukı,okadar cok şey paylaştıkkı,sabahları gunaydınları, öğlenleri geyıkleri ,akşama nevarları ,düğün dü nişandı,görümceydi kaynanaydı, kocaydı bi baktım bayağ bayağ dert ortağı oluvermısız,bir gün biri eksik olsa merak eder olduk,gidenlere uzulduk,gidenler oldugu gibi, yeni gelen küçük meleklerimiz oldu ilk haberlerini biz aldık o meleklerin.bana bukadar arkadas,dost,sıdaş ve kardes kazandıran kk ailesine, o kocaman aileye,emeği geçen herkese çok tşk ediyorummmmmmm
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm....................