14 Kasim yaklasiyor.....

güzel birlikteliklere paylaşımlara vesile olan KK doğum günün kutlu olsunn

KAZEN bey konuyla alkası yok ama siz nerelerdeydiniz uzun bir ZAMANDIRR??:44:

seneee 2007... üniversiteden yeni mezun olmuştum, evde işsiz güçsüz yatarken, googleda yaptığım bir arama ile KK ile tanıştım..
o kadar güzel sohbetler, o kadar güzel arkadaşlıklar gördüm ki hemmen üye oldum...
ben de çok güzel dostluklar kurdum KK sayesinde...
en zor günlerimde bana destek oldular,,
sevincimi üzüntümü yürekten paylaştılar...

önce kuruculara sonra da bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum..

Nice nice yıllara olsun inşallah...

Bu arada reklamlar sizlerde cikmiyor degil mi ?

Burayı çok seviyorum ya... Nedeni çok

Reklamlar çıkmıyor bende

Tarih 20.10.2007 boş bir anımdadolaşırken rastlamıştım bu siteye iyi bir paylaşımcı olamasamda iyi bir izleyeciyim galiba.. Sadece bayanların bir sitesi oldugu için burdaydım halada öleyim :)) İyiki varsın KK

Bendede çıkmıyor reklam..

Son düzenleme:
vay be ne güzel günlerim geçti sizlerle birlikte :97::97::97:
kadınlar kulubunu seviyorum Kazen seni de çok seviyorum :87:
iyi varsın ve iyiki de böyle bişey açmışşsın sayende bi sürü kız kardeşim oldu
Nice birlikte 14 kasımlara inşallah

Zaman ne kadar çabuk geçiyor..

İnternette her aradığım şeyde karşıma kadınlar kulübü çıkması sonucu eee madem bu sitede herşey var ben bi üye olayım dememle başladı bende kk

Zaman zaman güldüm
Zaman zaman ağladım
Zaman zaman nefret ettim küstümm
Ama döndüm dolandım pembe kürkçü dükkanıma geri geldim :103:
Birçok insan tanıdım :106:
Dostlarımda oldu belki düşmanlarımda :26:
Ama hepsini sevdim
Kimi zaman yalnız gecelerime ortak oldu kk :126:
Kimi zaman iş stresinden sohbetiyle aldı götürdü beni
Kazen aradı fırça attı korktum :83: ama gittiğinde üzüldüm geldiğinde sevindim :119:
Ablalarım, arkadaşlarım, kardeşlerimden haber alamayınca merak eder oldum :26:

Aslında yazacak çok şey var çünkü kadınlar kulübünde herşey var

İyi ki varsın kk
Doğum günün kutlu olsun birlikte nice yaşlara :118::118:

az kaldı patronn bu sene neler yapıcaksın bize :))

İlk kez zayıflamaya karar verdiğimde bulmuştum siteyi 2007 yılında sonra çok güzel dostluklar arkadaşlıklar bilgiler paylaşımlar ve daha neler neler öğrendim.İlk kez hiç tanımadığım insanlarla buluşmaya gittim hala görüşüyorum da bazı arkadaşlarımla ve bunun yanında hiç görmedğim sadece yazıştığım telefonlaştığım ve buna devam ettiğim arkadaşlarım var.... çok şey kattı bana KK Burada güldük burada ağladık hep beraber neler neler yaşadık sayenizde Başımızda olmaya hep devam lütfen sizi seviyorum KKyı seviyorumve nice birlikte yıllar diliyorum

VAYYYY be sende yaşlanıyorsun demek kk
kadınlar olarak yaşlanmaya karşı henuz bir çözüm bulamadığımız bu dönemlerde sanada bı el atamadık. bu arada yaş kaç oldu ecep?

KK yı diyet yöntemleri ararken keşfetmiştim iykide keşfetmişim topluca kılo verdık egzersız yaptık 50-59 kılo aralağından bır suru arkadasım oldu kıloları verince hopp diğer topiklere,
dert bölümü offff offfff çektiren bölüm,
anlatılanlara kımı zaman kızdık,kimi zaman öğüt verdik,kimi zaman boşannnnnnn diyiverdik,bazende onlarla ağladık,bu bölüm kimilerinin derdıne derman oldu kimilerini araştırmacı yaptı fake araştırmacısı,paranoyak olduk abi hepimiz......
orda şiştim şiştim kendimi geyik topiğine atıverdım iykide atmışım okadar cok kız kardesım oldukı,okadar cok şey paylaştıkkı,sabahları gunaydınları, öğlenleri geyıkleri ,akşama nevarları ,düğün dü nişandı,görümceydi kaynanaydı, kocaydı bi baktım bayağ bayağ dert ortağı oluvermısız,bir gün biri eksik olsa merak eder olduk,gidenlere uzulduk,gidenler oldugu gibi, yeni gelen küçük meleklerimiz oldu ilk haberlerini biz aldık o meleklerin.bana bukadar arkadas,dost,sıdaş ve kardes kazandıran kk ailesine, o kocaman aileye,emeği geçen herkese çok tşk ediyorummmmmmm

sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm....................

Kazen dostum
Herşeyden önce bilmeni isterim ki,bu site bir erkek tarafından kurulmuş ama bayanlara özgürlük tanıyan gelmiş geçmiş en sağlam sitedir.
nerden mi biliyorum?
bir konu yaz google hazretlerine,çat diye ilk link bizimkisi çıkıyor.
bir derdim var diyorsun arkadaşların patır patır mesaj atıyor.
evde seni desteklemeyen hain ev halkına rağmen gizli bir örgütleşme ile diyet yapabiliyorsun
ve en güzeli ne biliyormusun?
burda edindiğin arkadaşından hiç vazgeçemiyorsun...
çünkü hayatı yaşama biçimin aynı paralellikte..
Kazen ya İYİ Kİ VARSIN...
sevgi ile kal...

içimden çok şey yazmak geçti
ama bir türlü toparlayamadım
iyi ki varsın kk
kazen çok teşekkürler........

14 kasım büyük bir parti yakışır bize aslında kulubumuz gibi ne güzel olurdu
iyi ki varsın kadınlar kulubu iyi ki burdayım
Kazen ve Curly
çok ama çok teşekkürlerrr

İyiki varsın K.K. sayende çok şey öğrendim sorularıma cevap hislerime tercüman oldun sağol Kazen

7,5 senem,ablalarım kardeşlerim Kazen abim,bağımlığından sevgisinden vazgeçemediğim yer.Sizleri çooook seviyorum

Kazen in sarmalarını ihmal etmeyelim

Son düzenleme:
nette dolanırken kk ya rastladım öyle bi bakayım dedim öyle böyle derken bu kadar sene geçmiş :) cok aktif yazmasam bile iyi bir okuyucuyum :) en çokta öyle tatlı tatlı atışmalar olduğunda,kazen in bi anda 15 kişi hapise attığında mesala :) çok güzel bir yer burası iyiki varmış.bu arada logo'ya bayılıyorum,kim buldu bu loğo'yu

Son düzenleme:
KK bana tahmin edilemeyecek güzellikler kattı.. İyi ki doğmuş.. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…